- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Varszegig #1608 üzenetére
Műanyag ott minden. Így kívülről nem láttam, hogy le lenne törve ott valami meg ugye belül van de biztos valami nem jó . Amúgy Iszonyat hülye megoldás ahogy ott van. Ha ki akarom húzni a net kábelt előtte ki kell húzzam a tápkábelt mert nem férek hozzá. Nem elég, hogy közel vannak de még kb 1cm mélyen a csőben. Nagyon jó tv box ez a shield cső de a kialakítása borzalom. Az sd kártya meg a kikapcs gomb is iszonyat kényelmetlen. Pro verzió sokkal jobb kialakítású.
-
Imi1981
veterán
válasz
Varszegig #1604 üzenetére
A törésgátlónak semmi köze az én problémámhoz. Ha a gumi merevitésre gondolsz a nyakra. Három eszközzel próbáltam ezt a kábelt /csatlakozót és mindegyiken tökéletes (gigabit a kapcsolat) csak a shieldben nem! Szó szerint lötyög a dugó benne és épphogy hozzá érek kicsúszik. Gyári kabellekkel is próbáltam és nem jó nem kattan be a helyére és lötyög . A shieldben nem jó az aljzat nálam. Lehet az előző tulaj véletlenül durván húzta ki és letört belül valami ahová be kéne kattania az rj45 dugó füle.
Lehet én írtam, hogy gyenge a shieldben az aljzat és lehet nem kellett volna mert más volt a probléma mert ugye én már második tulaja vagyok és nem tudhatom mi történt vele.
A falikábel nem nálam volt hanem másik fórumozó írta! Nálam cat5e kábel jön közvetlenül a routerből ami 3 méterre van a shieldtől. Van itthon 40 db rj45 dugó és krimpelő fogóm és nem először csinálok ilyet. Szóval tudom a színsorrendet és semmi probléma nem volt a dugóval. Ja meg ahogy ugyan arra a dugóra rámókóltam a kis pöcköt tökéletes lett szóval ennyi. -
Imi1981
veterán
válasz
Varszegig #1601 üzenetére
Nálam más probléma volt mint nála. Nincs szükségem teszterre mert tökéletes a kábel csak a shield aljzatába nem kattan be a rj45 dugó! Szerintem kikopott ahova bekattanna a rj45 dugón lévő fül. Amióta csináltam rá egy kis pöcköt és rendesen bekattan a helyére semmi probléma nincs vele és megvan a gigabit. Ennyi. Nem rugózok rajta mert már jó és amúgy meg a legjobb tv boxom eddig a shield! Nagyon tetszik (a kialakítása nem mert az elég idióta) és gyors stabil és kadenciahelyes lejátszás mindenhol ha akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest