- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Azt hiszem a TV sem tud eARC-ot, csak sima ARC (ha ez számít). Mindegy, egyelőre nélkülözöm a DV-t, aztán ahogy írtam is, figyelem a használt erősítő piacot. Esetleg valami jó külföldi forrást nem tudtok, ahol használt házimozi cuccokat árulnak? MOndjuk az én erősítőm is az Amazon.de-től van (Warehouse-ból használtan, de olyan volt, mint az új).
-
törölt tag
Hisense 65U8QF a tévé, én nem ismerem, az X1100 viszont nem tud eARC-ot még. HD hangformátumok így nem fognak menni.
-
Imi1981
veterán
Nem tudom USA-t választani csak európai országokat. United Kindom - ot választottam de nem tudom frissíteni az alkalmazásokat. Közben találtam egy másikat is azzal USA-t is tudtam választani de azzal sem frissűlnek az alkalmazások. Csináltál még valamit? Újraindítás? Vagy bármit?
-
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
Nekem a tv távirányítója bár hangtalan a gombnyomása de hosszú az útja így lassú vele bármilyen tv box használata. Nagyon nem szeretem. Ráadásul zsúfolt és nagyon közel vannak a gombok. Így néz ki kép . Csak este szoktam használni mikor nem akarok zajt csapni mert tényleg hangtalan a gombnyomása ellenben más távirányítókkal.
-
intuicio
aktív tag
Igen, az az érzésem, hogy router kelleni fog. Már csak az a kérdés, milyet
Sajnos ez egy sima egyszerű 5.1-es erősítő, gyári hangszórókkal.
Az a gond, ha néznék új 5.1 hangfalakat, azok min 400k
És akkor vennem kéne egy egy jó minimum belépős AVR-t, ami 200k és máris alsó hangon 600k..
Én szerintem filmezéshez egy ilyen tudású hangprojektor, egy panel lakásba bőven elegendő. Főleg hogy vezeték nélküli is -
Saughassy
aktív tag
amit en talaltam, az plex specifikus volt, ellenben talaltam egy rakas olyat ahol 100 mbit/sec es anyagokat is siman jatszik (mint ahogy a specifikacio szerint tudnia is kell.)
Lehet hogy az sem segit, hogy sokan sambaval osztjak meg a netet, nem NFS-sel, elobbi eroforrasigenyesebb.
-
Saughassy
aktív tag
Na varj. Mit kapcsoljak ki es hol?
A beta auto refresh rate nalam csak gombnyomasra valt, es az eddig jol mukodott, netflixnel, hbo go nal is. Filmeknel eddig okes volt a Kodi sajat felismero algoritmusa, de most belefutottam egy sorozatba (The Americans) es azt valamiert 50fpsnek latja a Kodi, de tuti nem az (shieldre/kodira van valami media info plugin?), mert szaggat vele. Ellenben az auto refresh gomb utan beall 25p-re, es ugy megszunik a szaggatas is. Fura.
Plane, hogy random frameskip van, es elvileg a 25-50nel nem is kellene latni.
-
-
Sordoran
addikt
Sajna nekem továbbra is bezárja. Azt hittem megjavult ezzel, de nem. Mi Box S-nél ez szépen ment, sorozat nézésnél azért jó dolog. Este befejezem, megnézek esetleg 1-2 yt videót, másnap dolgozom, hazajövök, és a kodi-ban ugyanonnan indul. Itt viszont főképernyőre ugrok, elindítom yt-t, majd vissza kodi és már az is nulláról indul.
-
Buckey
őstag
Én sem szoktam megijedni a problémáktól, de már kezdem unni, hogy amiért pénzt adok, azzal még el kell szórakoznom pár napot/hetet. Windowsról is épp ezért szoktam le.
Még gondolkozom, hogy melyik legyen. De a droid miatt az Nvidia felé hajlok. Meg azért frissebb a hardver is (bár kevesebb ram/rom, mint az Apple TV 4k-ban).
[#1072tomp] , kb. nekem is így kellene működnie, mint ahogy írtad.
Majd még megálmodom, hogy mi lesz. Cső, Pro, vagy Apple.
Mégegyszer köszönöm a segítséget! -
Buckey
őstag
Köszönöm!
Ez jó hír, csak ezt a szenvedést szerettem volna elkerülni. De úgy látszik, ezt meg kell élni.
Hát igen, a csőben kevesebb a ram, de mondjuk a pro-ban is lehetne legalább 4 giga.
Igaz, hogy mindenem androidos, de eddig úgy néz ki, hogy az Apple Tv 4k az, amivel egyszerűbben meg lehet oldani az ilyen dolgokat.
Vagy veszek egy erősebb NUC-ot (a J3455 procis helyett) és marad a Linux. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
A netflix nem is "igazi Atmos", csak egy buta DD+Atmos, ami messze van a truehd Atmostól.
És ezt fülre is megmondod, ha csukott szemmel kellene tesztelned ugyanazt a tartalmat, ugyanannál a résznél?
Mert egyrészt kell hozzá minőségi rendszer, másrészt igen jó hallás. Az előbbihez bőven hatszámjegyű rendszer kell, annak sem az eleje. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Már leírtam, hogy tv belső lejátszója, és ez kb minden tv-re igaz, tök hülye hangban. Emiatt kellett a SHIELD, főleg. Hogy nekem megérte, vagy sem, azt meg csak én tudom. Nekem meg, a tv árához képest filléres cucc. Meg nyilván hamarosan javulni is fog, ha meg nem a mostani beállításokkal is nekem megfelel.
-
HUNgabus
senior tag
köszönöm, akkor sajnos nem nekem való ez a lejátszó, pedig a DolbyVison miatt jó lett volna, de így szenvedés lenne, kb fele-fele a 4k HDR TV lejátszás és az FHD projektor használata,
akkor marad a zidoo z10, abban nagyon jó a HDR-SDR konverzió, majd ha megoldják az nVidia fejlesztők talán váltok,
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iqos cigaretta
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Bluetooth hangszórók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- iPhone topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest