- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
captainnemo
aktív tag
Nekem frame interpolációs kép valahogy nem volt természetes, én nem láttam még olyan megjelenítőt ahol tetszett volna. Az LG tv-m nagy méretű, de alap modell, de úgy vettem észre bármit játszik le kadenciahelyes. Az interpolált kép itt sem tetszik. Van egy filmmaker módja ami minden hókuszpókuszt eldob, és nekem úgy a legjobb a kép. Az nvidia-val nálam a streamelt tartalmaknál lipsync gond van és ott a külső programmal való frekiváltás, ami feketén villogó váltáskor akadó képet eredményez, és néha a lejátszás meg is szakad, újra kell indítani a már beállított frekivel. Az LG nem tudom hogyan csinálja, de villogás nélkül mindent kadenciahelyesnek látok, még akkor is, ha mindent konvertál.
-
captainnemo
aktív tag
-
Imi1981
veterán
Meglepődnék ha lenne. Sokan azért használunk külső lejátszót mert a beépített nem kadenciahelyes. Az én 2016-ban vásárolt samsung tévémen tutira nem kadenciahelyes és látszik is. De már többször olvastam, hogy az újabb tévéknél nem vesznek észre akadozást szóval lehet mégis meg van oldva.
-
captainnemo
aktív tag
Ha nvidian játszom le tartalmat, és nem használom a refresh rate app-ot, akkor nagyon durván látszik ha nem kadenciahelyes a lejátszás. A webOS appjai nem tudom pontosan mit csinálnak, lehetséges konverziót hajtanak végre, de ez szemre nem látszik az biztos, míg mist az alőbb ahogyan írtam, nvidian borzalmas szaggatások vannak, ha nincs refresh rate. Én amúgy, minden frame növelő interpolációt kikapcsolok a tv-n.
-
Imi1981
veterán
Én is így gondoltam te tegnap telepítettem az emby és plex alkalmazást és abban meg működik! Élesít a képen és elég jól csinálja. Máshogy élesít mint amikor a tévén elesítek valahogy finomabban részletesebben. Kodiban nálam nem működik de nem is baj mert zoom miatt úgyis kikapcsolnám.
-
konigjanos
senior tag
-
LógaGéza
veterán
A SHIELD távirányítója be/ki tudja kapcsolni a TV-t, sőt, az AVR-t is ha van. Van a menüben opció erre, ahol be tudod állítani, hogy CEC-vel vagy IR-el akarod vezérelni, ha utóbbival, akkor ki kell választani, hogy milyen gyártmányú a TV/AVR, és végigpróbál X kódot, ahol ki kell választanod azt, ami vezérli a te TV-d.
-
beteg
őstag
A TV-hez igazából Plex-et és Kodit is haználok, de ez az én bénaságom, mert még nem jöttem rá, nem volt időm nyomozni, hogy bizonyos fájlokat miért nem akar mutatni a Plex. Ezekre használom a Kodit
Nekem a PC-n, Win10-en van a Plex server. Időnként a Plex kliens csinál olyat, hogy lassan indítja el a filmet, ami pedig ott van alatta a vason. Amikor pedig bele akarok tekerni, behall az egész, mintha lefagyna.
A TV Plex kliense sem csinált ilyet még soha és a box-oké sem.A Shield sem csinál. Direk próbálattam tegnap 30gigánál nagyobb dolgokkal is, hihetetlen gyors, annyira élvezem!
Tiszta gyerek lettem megint
-
sagit
veterán
Én standbyba használom, és mindent a távirányítójaval vezérlek cec-el, nagyon szeretem, rögtön éled és kapcsolja a tv-t és az erősítőt is 1 gombnyomásra, és ott folytatható a YT videot/zenét stb ahol abba hagytad, hamarabb beeled így mint hogy az erősítőm bekapcsoljon
Miért akarod kikapcsolni ha szabad kérdezni?
Most nyomtam egy restarot, talán ha 1 perc volt, de még annyi se tippre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged