Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomp

félisten

válasz Buckey #1070 üzenetére

Annyi kiegészítés, hogy a Shield TV Pro (és szerintem a cső is) a piac leggyorsabb Android TV-s eszköze. Brutális a sebessége.
    A hangerőt CEC-n keresztül vezérlem. Azaz a Shield vezérli a TV felé a hangerőt, a TV pedig a soundbar felé.
    HBO Go tökéletesen megy. Netflixen Dolby Vision+Atmos támogatás van.
    Én még Tidalt is használok rajta mert ott is van Atmos támogatás.
    Amire én használom: Plex(HDR10 és Dolby Vision), Tidal, Netflix, Play Movies(Dolby Vision).

• gyűrű

addikt

válasz Buckey #1070 üzenetére

Így tanul az ember ha nem adja fel, nekem az első teszpéldány hardverhibás volt és nem is tudtam beállítani, de ezt már sikerült jó pár reset és újra telepítés volt azért, főleg a kodival. Most semmi nem fog ki rajta (kop-kop), Úgy tudom ez a lejátszó ami a legjobban a legtöbb formátumot tudja most.. Nagyon aprólékos vagyok, van pár más lejátszóm is, tudtam hogy mit akarok kihozni belőle, ezért volt kicsit hosszú a beállítása. Valószínűleg sokan csak megveszik, bekapcsolják és használják, úgy is lehet, nekem a cél picit más volt..

• gyűrű

addikt

válasz Buckey #1068 üzenetére

Nos nekem még csak pár hetes, de sokat szenvedtem vele, most talán már azt csinálja amit akartam. A tv távirányítójával kezelem a shieldet és az erősítőt is amin keresztül csatlakozik a shield pro CEC-en.
    Elég komoly hangrendszer van mögötte, rendesem szól a DTS-X és a TrueHD-Atmos is, 11.1-ben használom.
    Smart tube megy rajta reklámok nélkül is 4K-ban.
    Kodi mindent tud mostmár (ezzel szenvedtem mire beállítottam ahogy nekem kellett) kivéve a DV lejátszást, de az nekem nem kellett.
    Nasról mennek a filmek nfs megosztással (mysql szerverrel) mostmár a legdurvább 400-as jellyfish is megy akadásmentesen.
    NF jó, kodin belül is jó, én azt használom, gondolom a hgo is megy de az nem érdekel..
    Plex működik, felraktam a szervert a nasra, de nem használom ki, egyszerű mint a faék, mert sok beállítása nincs, ami a kodinak van, pl. képarány, feliratok testreszabása, filminfók, mappák kivétele a megosztott könyvtárakból, stb.. ezek mind jobbak a kodin.
    Gyors, szép képet ad amúgy, frekvenciát is vált mostmár úgy ahogy kell, ezt az AL skálázást kikapcsoltam, így jó..
    A csövet nem venném a kis memória miatt sem, de alap lejátszásra biztos jó. Böngészőt nem tudom van e rá,

Új hozzászólás Aktív témák