Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Annyi kiegészítés, hogy a Shield TV Pro (és szerintem a cső is) a piac leggyorsabb Android TV-s eszköze. Brutális a sebessége.
A hangerőt CEC-n keresztül vezérlem. Azaz a Shield vezérli a TV felé a hangerőt, a TV pedig a soundbar felé.
HBO Go tökéletesen megy. Netflixen Dolby Vision+Atmos támogatás van.
Én még Tidalt is használok rajta mert ott is van Atmos támogatás.
Amire én használom: Plex(HDR10 és Dolby Vision), Tidal, Netflix, Play Movies(Dolby Vision). -
gyűrű
addikt
Így tanul az ember ha nem adja fel, nekem az első teszpéldány hardverhibás volt és nem is tudtam beállítani, de ezt már sikerült jó pár reset és újra telepítés volt azért, főleg a kodival. Most semmi nem fog ki rajta (kop-kop), Úgy tudom ez a lejátszó ami a legjobban a legtöbb formátumot tudja most.. Nagyon aprólékos vagyok, van pár más lejátszóm is, tudtam hogy mit akarok kihozni belőle, ezért volt kicsit hosszú a beállítása. Valószínűleg sokan csak megveszik, bekapcsolják és használják, úgy is lehet, nekem a cél picit más volt..
-
gyűrű
addikt
Nos nekem még csak pár hetes, de sokat szenvedtem vele, most talán már azt csinálja amit akartam. A tv távirányítójával kezelem a shieldet és az erősítőt is amin keresztül csatlakozik a shield pro CEC-en.
Elég komoly hangrendszer van mögötte, rendesem szól a DTS-X és a TrueHD-Atmos is, 11.1-ben használom.
Smart tube megy rajta reklámok nélkül is 4K-ban.
Kodi mindent tud mostmár (ezzel szenvedtem mire beállítottam ahogy nekem kellett) kivéve a DV lejátszást, de az nekem nem kellett.
Nasról mennek a filmek nfs megosztással (mysql szerverrel) mostmár a legdurvább 400-as jellyfish is megy akadásmentesen.
NF jó, kodin belül is jó, én azt használom, gondolom a hgo is megy de az nem érdekel..
Plex működik, felraktam a szervert a nasra, de nem használom ki, egyszerű mint a faék, mert sok beállítása nincs, ami a kodinak van, pl. képarány, feliratok testreszabása, filminfók, mappák kivétele a megosztott könyvtárakból, stb.. ezek mind jobbak a kodin.
Gyors, szép képet ad amúgy, frekvenciát is vált mostmár úgy ahogy kell, ezt az AL skálázást kikapcsoltam, így jó..
A csövet nem venném a kis memória miatt sem, de alap lejátszásra biztos jó. Böngészőt nem tudom van e rá,
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest