- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Sordoran #1491 üzenetére
Nekem is miui van telómon (xiaomi mi note 10 lite) de ha ott lakatolom ami kell jól tartja a memóriában. Igaz 6gb van ramból.
Engem se zavar csak először olyan fura volt, hogy egyből kidob már kettő alkalmazásnál is a shield. Azért még itt is lehetne mit javítani szoftveresen.
Bár egyértelműen jobb mint az eddig általam használt android tv os-t futtató tv boxok de nem hibátlan ez sem. -
Imi1981
veterán
válasz
Sordoran #1458 üzenetére
Nagyon nehezen csatlakozik kábelen. Inkább nem csatlakozik. Használtan vettem és kezdek félni, hogy hibás a lan csatlakozó aljzat. Remélem nem.Hülye vagyok! Később tudom kipróbálni normálisan a lan csatlakozót. Inkább le se írom mit bénáztam 😄 .
Wifin kapcsolódik és jó a sebesség is. Még variálok vele.Most vettem észre, hogy az alján az gomb és úgy lehet levenni a hátulját 😄 . Amúgy nagyon tetszik a távirányító.
-
Kroni1
veterán
válasz
Sordoran #1438 üzenetére
Jó lenne ha a shield sajátja is be tudná kapcsolni és vezérelné teljesen a tévét, természetesen én is örülnék a kicsit jobb reakció sebességnek. De a filmet kiválasztani nagyjából nekem 5-10 kattintásból megvan, nem idegeskedem sokat a sebességen, utána meg úgyis megy a film, vagy mennek a sorozatok folyamatosan, nem vagyok egy belekattintós tipus, tehát már nem igazán kell hozzányúlnom.
Nálam egy Harmony 650-re van ráprogramozva minden a soundbartól kezdve a tévén át a klímáig, így ez nálam a legkisebb kompromisszum, én utálnék egyszerre több RC-vel bíbelődni.
A gyerekeknél a mi box is olyan, hogy mindenképp be kell kapcsolni a sajátjával mert ő is elmegy aludni a cec miatt ha a rákötött tévémet kikapcsolom. Vagy nincs CEC, de akkor meg a tévét kell bekapcsolni a sajátjával, mert olyankor a tévé nem ébred a box-al... Hát ez aztán az egyszerűsítő megoldás, falra tudnék mászni tőle! -
Imi1981
veterán
válasz
Sordoran #1430 üzenetére
Igaz nem tartom a kezembe egész nap 😄 . Mindenesetre 12 hónapos kislányom elől elrakom mert ha ezt is megrágja és össze nyálazza nem örülnék neki. Elég drága az új. Valamiért mindig a távirányítókra pályázik 😊 .
Amúgy újonnan csak emagon lehet kapni de ott meg őrült magas áron. Ha most használtan nem tudtam volna venni akkor hol lehet kapni normális áron?Csak az Amazonon? -
Imi1981
veterán
válasz
Sordoran #1423 üzenetére
Ennél nincs olyan mint mi box s-nél, hogy alvó mód után belassul? Azon nem is használom az alvó módot inkább mindig be van kapcsolva csak néha újraindítom.
LuiS22
Tv mögött jó helyen lesz. Nem ragasztózom össze inkább a hdmi kábelt kötegelem kávelkötegelővel valahova és az megtartja. -
Imi1981
veterán
válasz
Sordoran #1421 üzenetére
Ezért terveztem a tv mögé mert mivel henger alakú ezért nem túl stabil. Kislányom tutira kiszúrná és meg akarná szerezni 😄😄 (imádja az ilyen dolgokat na meg a távirányítókat) .
Bluetoothos a távirányító de a bekapcsolás infrával megy? Vagy távirányítóval csak alvó módba lehet rakni? Nem gond csak érdekel.fojtviki
Akkor jól láttam a képeken. Fura egy valami 😄 . Mindegy de már várom, hogy beüzemeljem. -
-
Sordoran
addikt
válasz
Sordoran #1136 üzenetére
UTP kábellel már simán lejátszotta 4K-t is. Viszont most másik problémám van. A készülék nagyon agresszíven lövi ki futó appokat. A Mi Box S-en simán megmaradt háttérbe Kodi, youtube is. Tehát tudtam váltogatni, és ugyan onnan folytattam. Ez főleg kodi-nál volt fontos, hogy nem kell ugyanahhoz a mappához elnavigálni újra és újra. Na most shield-en ez nem megy. Ha kodi használat után belépek youtube-ra, azonnal kilövi a kodit. Erre van megoldás? Nem találok memóriakezelési beállítást, se appok memóriában tartására opciót. (vagy csak rosszul keresem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest