- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buckey
őstag
Én sem szoktam megijedni a problémáktól, de már kezdem unni, hogy amiért pénzt adok, azzal még el kell szórakoznom pár napot/hetet. Windowsról is épp ezért szoktam le.
Még gondolkozom, hogy melyik legyen. De a droid miatt az Nvidia felé hajlok. Meg azért frissebb a hardver is (bár kevesebb ram/rom, mint az Apple TV 4k-ban).
[#1072tomp] , kb. nekem is így kellene működnie, mint ahogy írtad.
Majd még megálmodom, hogy mi lesz. Cső, Pro, vagy Apple.
Mégegyszer köszönöm a segítséget! -
Buckey
őstag
Köszönöm!
Ez jó hír, csak ezt a szenvedést szerettem volna elkerülni. De úgy látszik, ezt meg kell élni.
Hát igen, a csőben kevesebb a ram, de mondjuk a pro-ban is lehetne legalább 4 giga.
Igaz, hogy mindenem androidos, de eddig úgy néz ki, hogy az Apple Tv 4k az, amivel egyszerűbben meg lehet oldani az ilyen dolgokat.
Vagy veszek egy erősebb NUC-ot (a J3455 procis helyett) és marad a Linux. -
Buckey
őstag
Sziasztok!
Nézegetem egy ideje ezt az Nvidia Shield 2019-et. Csak nem tudom eldönteni, hogy a "cső" legyen, vagy a pro. Hosszabb távon talán a pro.
Semmi különleges igény, csak YouTube, HBOGo, Netflix, Deezer, Tuneln, NAS-ról filmnézés (később 4K), és, ha rá lehetne varázsolni valamilyen böngészőt, az sem lenne hátrány. Azt szeretném, hogy ne akadjon, ne legyen tetű lassú, mint a 2015-os kiadású Sony KDL50w808c TV.
Illetve, az Nvidia Shield távirányítójával be lehet kapcsolni a TV-t, és a hangerőt is lehet állítani a TV-n (HDMI-CEC működik rendesen)? Nem szeretnék két távirányítóval zsonglőrködni.Van még egy kiszemelt, az AppleTV 4k, esetleg, ha van itt valakinek tapasztalata vele, azt a véleményt is szívesen várom (akár privátban is).
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hegesztés topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest