- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Aktív témák
-
Varszegig
veterán
jön, csak közben brutális áttörést sikerült elérni. Megoldódott az, hogy a termin widgetre kattintva bejöjjön a naptár. Az infót a mysamsungwave-n találtam, nem magamtól voltam ilyen okos
Deeday: az időjárás alatt mit értesz? Daily briefing? arra tudok linket csinálni. Need for sppedre nem hiszem, és egyelőre a többire sem. De biztpsan megoldható, a srác aki a naptár utasítását megírta kutatja a többit is, szóval van remény. Én is tudom mit kéne keresni, de doksi, vagy sourcekód nélkül esély sincs.
-
ilyen_85
senior tag
Szia!
Bár még nincs meg a teló, de szerintem ezek az előre telepített játékok a független telókon, már hosszú ideje nyomogatom az egyik Saturnban ezt a telót, és ott is ezek a játékok vannak rajta alapból, legalább is szombatig ez volt, utána megelégeltem a dolgot beletoltam a kártyámat felrohantam a marketre és letöltöttem a SHIFT-et
Nos... nekem tetszik a SHIFT, alig várom, hogy meglegyen a Wave
-
cryingdr4g0n
aktív tag
"Ácsi, a mostani címed is működik így is, úgy is: @gmail.com-ként és @googlemail.com-ként is. Tehát elvileg bármelyiket beírhatod a mail kliensbe."
Persze! Nem is állítottam, hogy nem így van, elvileg bármelyiket beírhatod.
De nem erről szól a dolog, hanem hogy mégiscsak lehet valami különbség. Bár nem vagyok egy ezoterikus dolgokat tagadó szkeptikus, itt mégsem felsőbb hatalmakat sejtek, hanem a @googlemail.com egyszerűen másik domain, talán másik szerver is, ami az exchange-re jobban ki lehet hegyezve.Vagyhátafasztudja.
Lényeg, hogy működjön.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Nálam is hasonló a helyzet.
Volt korábban egy fiókom, csak töröltem valamiért. Na, azt a régi fiókot egy tipp alapján úgy csináltam, hogy a felh. névhez név@gmail.com helyett név@googlemail.com-ot javasoltak írni. Az a fiók mindig ment rendesen: ez mindig szarakodik. Lehet, hogy ez az oka, megpróbálok újra egy ilyen googlemailes fiókot csinálni. Esetleg próbáld meg Te is.@csabám: szívesen!
-
Varszegig
veterán
Még pár dolog hiányzik nagyon az elmúlt 6 évben használt telefonjaimhoz képest, dolgozom rajta: 1. valami alapvető naptár-widget, ami csak simán kilistázza az aktuális teendőket, 1-2 napra előre 2. gyorshívások (ez a "barátaim most" már hasonlít, csak lenne benne mozaik elrendezés, és nem kéne lapozni) 3. leggyakrabban használt programok parancsikonjai elérhető közelségben
1. van ilyen, itt is volt linkelve
2. ilyen is van, pár napja volt link
3, épp most volt linke, de van 4 linkes stb.Mysamsungwave-en érdemes körbenézni. De sok ilyen lesz
-
Varszegig
veterán
nem vágod:
a social hub az a hely, ami összefogja a mailt meg az sms.t, ha neked ez kell. de nekem pl. az elküldöttekben ne legyen katyvaszban az sms, a céges levelezésem, meg a gmailes. a nagy fenét. Ha sms-ezni akarok, akkro ott azt és csak azt akarom látni, ha mailezni, akkor meg ott csak és kizárólag annak a fióknak a dolgait, Ha nem így lenne, pont nem lennék elégedett.
Ha meg gmailt használsz, és imapot, akkor miért nem activesynce-et haználsz, megoldaná a frissítési, és egyéb gondjaidat. -
nyesix
senior tag
-
theomo
tag
-
leslieke
Jómunkásember
- hány e-mail fiókot kezel a kliens?
Szerintem nincs limit.időzített letöltés normálisan testre szabható?
30 perc/1 óra/3 óra/6 óra/12 óra/Minden nap/Kézi opciók vannak.- gyárilag van-e office-kompatibilis program?
Picsel Viewer- gyárilag milyen navigációs szoftver van rá?
Route66
Aktív témák
- Battlefield 6
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- További aktív témák...
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest