- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
verser233
senior tag
-
Én is ezt tapasztaltam egyébként, bár mostanában nem volt jó képet készítő mobilom (talán a HD2 volt az utolsó, az is csak a hotfix után). Egyébként ha manuálisan választod ki, hogy hova fókuszáljon, általában jobb eredményeket produkál. Plusz a fogaskerekes menüben van "képstabilizálás" opció, lehet segít.
-
Zolesz007
őstag
Próbálj ki valami kellően fényes (napsütötte) objektumot fotózni
Gondolom túl nagy záridőt választ a gép... Esetleg próbálj nagyobb ISO-val fotózni (már ha lehet állítani ezt nemtom
) Nekem Omnia-val is nehéz volt kitapasztalni (az a baj nem lehet manuál záridőt megadni
pedig az lenne a jó)
-
Erről a "be akartam állítani az IM-et" dologról mondhatnál még pár szót.
erdoke: Már flashelem, XXJF1 a teljes szoftver. Csak emellett a CSC nevében van még egy hat betűs rövidítés, amit az előbb is írtam, OXAJEG. Már volt egyszer ilyenem, nyugat-európai országok vannak benne főleg, mi hiányzunk.
-
Zolesz007
őstag
1 évre 8000 sztem nem is olyan sok, ha a térkép ingyenes, főleg ha valaki használja rendszeresen...
Tény hogy vannak ingyenes megoldások a piacon de a Nokiával egyenlőre nehéz e téren versenyre kelni. Én inkább az Ndrive Áraira leszek kíváncsi... más platformokhoz 60 Euro a full EU asszem...
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest