- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
válasz
dirty.yakuza #1675 üzenetére
Tegnap nem próbáltam, de most nekem is megy
Gerr'y: Nem tudja, de nem a hardver miatt - azok a hátterek Androidra készültek.
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
dirty.yakuza #1657 üzenetére
Reggelre megjavult! Magától!
Minden műxik simán.... -
Destin4tor
tag
válasz
nálam...
-
mrmarkus
aktív tag
válasz
Jgy jártam egyszer ezzel én is, újra kellett húznom az egészet, mivel az ShdApp_HD.app nem települt fel rendesen...
-
Paca2
senior tag
válasz
dirty.yakuza #1462 üzenetére
http://www.66.com/samsung/index.php?cid=HU&act=2&cat=2&scat=9
1 hónapos 2,000huf
kipróbálom milyen, bár nem egyszerű az biztos, bár lehet h csak én vagyok béna
(de úgy látom működik)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
dirty.yakuza #1442 üzenetére
Nincs ebben semmi extra. 3 éve Vodától Se k800i-t vettem függetlenül, előfizetéssel. Szerintem ma már egyre kevesebb telefonra teszik rá a szolgáltató zárat, mert nem a telefonnal hanem a hűségnyilatkozattal kötnek magukhoz. A SIM kártyát meg olyan telefonban használod, amiben akarod, csak fizess.
-
Lopottmotor
tag
válasz
dirty.yakuza #1440 üzenetére
Ha a Photo Hall-ban se az van, akkor hol ?
-
kuato
tag
válasz
dirty.yakuza #1383 üzenetére
Hi.
Viszi az srt-t minden további nélkül, de az ékezetes betűkkel gondja van -
válasz
dirty.yakuza #1298 üzenetére
Nem igazán, a JEF gyorsabb mint a JEC, de tudásban nem volt semmi plusz.
Egyedül a JEB és a JEC szoftvereknek van BOOTFILES-a és FFS partíciója az oldalon, viszont ott van egy leírás, hogy ezek nélkül hogy kell elméletben flashelni. A probléma csak az, hogy aki ezt a képet csinálta, nem gondolt bele abba, hogy a felflashelt új szoftver csak master reset után lép életbe...
-
válasz
dirty.yakuza #1286 üzenetére
Az angol billentyűzeten tényleg nincsenek ékezetek egyáltalán
, de ha a németet választod ki, akkor azon már az Ő-t és Ű-t leszámítva megvan a többi.
Az információd téves sajnos, az XX nagyon kevés a nyelv megállapításához, egy megfelelő CSC szükséges hozzá, és konfiguráció, hogy legyen magyar nyelv.
A samsung-firmwares oldalon lévő cuccok felrakásához ott van egy videó és egy kép, hogy mit hogy kell csinálni a MultiLoaderrel, de ezt tényleg nem ajánlom ha nem muszáj. Megölni nem könnyű a telefont (ahhoz a BOOTFILES partíciót kell elrontani, akkor tégla), de jó sok órát el lehet pancsolni a flashelgetéssel! Gyakorlatilag minimális olyan összeállítás van, hogy nem fagy le, vagy nem kerül végtelen újraindulási ciklusba.
-
Laccyka.
csendes tag
válasz
dirty.yakuza #1283 üzenetére
Szia!
Vannak ékezetes karakterek csak az Ő hiányzik!
Tartsd lenyomva egy kis ideig azt a betűt, melynek az ékezetes változatát akarod.
(Pl.: Ha neked 'á' betű kell, akkor kicsit nyomva tartod az 'a'-t)
Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- Eladó iPhone 8 64GB Fekete Jó állapotban
- Eladó Apple iPhone 15 Pro MagSafe fekete szilikon tok - több darab. (MT1A3ZM/A)
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest