- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Aktív témák
-
aadrian
csendes tag
Érdekel valakit az NFS Shift című játék erre a telefonra? Nem? De... persze, hogy, ha már van
Most jelent meg, június 19-edikén. Csak az a probléma, hogy a mi (magyar) Samsung apps "boltunkban" egyenlőre nincs, csak bizonyos országokban lehet letölteni (ha jól tudom, csak olaszországiban van - de lehet próbálkozni másikkal is).
A link: [NFS Shift]
A következőt javaslom: elindítod a KIES-t, böngészőfel felmész a samsungapps.com-ra és kiválasztod a területi beállításoknál, hogy Italy... Innen az emlékezetedre, vagy az olasz tudásodra lesz szükség. Keresd meg a játékokat és a sport kategóriát. Megtalálod az NFS-t, rányomsz a "letöltés" gombra ekkor feljön egy JAVA biztonsági figyelmeztetés, elfogadod. Ezután megnyitod a kiesben a dolgokat és elméletileg frissülni fog (minden kies oldal is). Sajnos innen olasz vagy x nyelvű lesz, de ez később visszaállítható (cookie-k, stb. törléssel és némi macerával) - ez utóbbi csak feltételezés, nem próbáltam
Még egy apróság... limitált a letöltés szám, ha jól láttam, utána fizetős lesz. Bár ez nem holnap lesz, nem kell megrémülni
mindössze 1.2 millió user letöltése kell. Szerintem nincs is annyi Wave most még.
Remélem mindenkinek menni fog
Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- E-roller topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest