Aktív témák

• aadrian

csendes tag

Érdekel valakit az NFS Shift című játék erre a telefonra? Nem? De... persze, hogy, ha már van :P Most jelent meg, június 19-edikén. Csak az a probléma, hogy a mi (magyar) Samsung apps "boltunkban" egyenlőre nincs, csak bizonyos országokban lehet letölteni (ha jól tudom, csak olaszországiban van - de lehet próbálkozni másikkal is).

A link: [NFS Shift]

A következőt javaslom: elindítod a KIES-t, böngészőfel felmész a samsungapps.com-ra és kiválasztod a területi beállításoknál, hogy Italy... Innen az emlékezetedre, vagy az olasz tudásodra lesz szükség. Keresd meg a játékokat és a sport kategóriát. Megtalálod az NFS-t, rányomsz a "letöltés" gombra ekkor feljön egy JAVA biztonsági figyelmeztetés, elfogadod. Ezután megnyitod a kiesben a dolgokat és elméletileg frissülni fog (minden kies oldal is). Sajnos innen olasz vagy x nyelvű lesz, de ez később visszaállítható (cookie-k, stb. törléssel és némi macerával) - ez utóbbi csak feltételezés, nem próbáltam :)

Még egy apróság... limitált a letöltés szám, ha jól láttam, utána fizetős lesz. Bár ez nem holnap lesz, nem kell megrémülni :DDD mindössze 1.2 millió user letöltése kell. Szerintem nincs is annyi Wave most még.

Remélem mindenkinek menni fog :K

Aktív témák