- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Kis@
tag
Ha rányomok a letöltésre akkor kiugrik az Samsung Apps progiból, de rögtön vissza tudok menni, amíg letölti. Letöltés után automatikusan telepíti is, de akkor én már másik alkalmazást töltök le. Először én is meglepődtem, hogy kidobál a programból, de nem zavaró, mert marhagyorsan vissza tudok menni.
Azt hiszem eljött az idő az aláírásom megváltoztatására:
WannabeASamsungWaveOwner-ről -
fatty
aktív tag
Itt leírtam a widget patch menetét. Ennél is hasonlóan kell megkeresni a megfelelô (images) mappát, és felülírni a fájlokat. Ikonnak alapból 80x100 pixeles .png fájlokat használ a widget, ekkorákat kell készíteni. (persze ez is módosítható)
-
opi064
tag
Az akkuhoz hozzászólnék, számomra érthetetlen a következő: Régebben panaszkodtam is itt a fórumon, hogy az akkum furán működik. Volt időszak, amikor minden este töltő lett a vége, sőt 55-60% körüli töltéssel el sem indultam otthonról töltő nélkül a melóba, mert már du. lemerült. Viszont az utóbbi időben beálltam a 4-5 naponkénti töltésre. Fogalmam sincs mi az oka, azt vágom, hogy új korában többet volt nyomkodva, de nem ennyivel, ráadásul a munkahelyen csak pihen egy szekrénykén, abszolút készenlétiben, wifi nélkül.(ott merült le az 50%-om ok nélkül fél nap alatt) A 4-5 nap azért kímélős használatban ,nem lógok folyton a telón, gyakorlatilag telefonálásra használom, időnként 1-2 óra zene+ fényképezés. A li-ion akkura úgy tudom nem jellemző a "bejáratódás" de -lekopogom- ez nekem most olyan, mint, ha 1 hónap leforgása alatt egyre jobb kondiban lenne.
-
Az elmulasztott hívásokra nem találtam még ilyen opciót, de üzeneteknél van ilyen, hogy egyszer, 2 percenként, 5 percenként vagy 10 percenként jelezzen.
Mandarinn: Szubjektíve jobb az iPod Touchnál hangminőségre, a lejátszó se lenne annyira rossz, de nálam van pár szám, amitől el tud hasalni (konkrétan befagy), valamint a rendezés se teljesen logikus. Mappából nem játszik, ID3 alapján szortíroz, de pl. ha egy előadóra szűrsz, akkor betűrendben adja ki a számait, nem pedig albumok szerint rendezve
Aktív témák
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest