Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
manchester85
veterán
Nem erről volt szó. Én azt mondtam, hogy mivel ez egy prémium kategóriás mobil, így a vevők azok közül kerülhetnek ki, akik valami jobb Androidot vagy iPhone-t akarnának venni. Viszont az a két platform már többnyire kiforrott, miért választana valaki most egy születőben levő rendszert. Max az a 15-20k dönthetne, amivel olcsóbb a Desire-nál.
Erre Hackeeee azt nyilatkozta, hogy az újdonság varázsa miatt, ahogy annó az iPhone is új volt, mikor kijött, új szoftver, frissen induló alkalmazásbolt, stb. Erre mondtam én, hogy ne hasonlítsuk már össze ezt a két projektet 2007-ben és 2010-ben. Egyszerűen az érdekelne, hogy mit tud adni a Wave és a debütáló Bada 100k-ért most, amiért megérné ehhez a platformhoz csábulni. Egyedüli előnyét a mérsékelt árában látom. Persze, 1-2 év múlva lehet, hogy megváltozik a véleményem, de egyszerűen nem tudom felfogni, hogy aki ebben az árkategóriában gondolkozik, abból kit csábít egy frissen induló OS, ami max lohol a másik kettő után.
Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest