- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #2614 üzenetére
A nem-simogatósaknak nem volt rá szükségük
Talán a Smart Mini bírja legkevésbé a fingatást (WT19i és X8 mellett), aztán mire a Mini újra erőre kap (50-60%), addigra a Tablet visít, (Powerbank kb 75%-on) és annak az éberen tartásához a Powerbank halála is szükségesHozzá kell tenni, hogy nem passzív videózásról van szó, hanem kőkemény fingatásról
Játék-játék-játék -
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #2596 üzenetére
Hétvégén kirándultunk, családdal. Vonat, Bp, 5 óra 10 perc menetidő ...
Tablet feltöltve, Smart Mini feltöltve, minden létező technika, pótakkuk, 5600mAH külső powerbank, stb.
Mire odaértünk, Smart Mini 0 - aztán Powerbank által 50%, de a powerbank kellett a tablethez, aztán ezek mindketten 0, WT19i 10% , stb, S5610 5 pálcika, Chat335 5 pálcika...
Szombat este programok, barátok, max némi telefonálgatás, éjszakára technikák a töltőn.
Vasárnap városnézés, 4-esmetrózás, Nyugatiban vonatravárás (technikák elő) , aztán 16:28-as indulás, és némi késéssel 22:00 körüli érkezés.
Érintős dolgok nullán (vagy a környékén) , powerbank 0, S5610 5 pálcika, Chat335 4 pálcika ... : ))))))))))))))))))))
és ugyebár ez utóbbi kettő -deviánsként viselkedve- szombat éjjel nem volt a töltőn ... -
Blackmirror
őstag
válasz
Luck Dragon #2594 üzenetére
Hétvégén gondolom nincs annyira nyúzva.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2592 üzenetére
Olyankor már gyorsabban merül, ajánlatos rátölteni.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2590 üzenetére
Nem rossz egy "hardcore" felhasználótól.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2588 üzenetére
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2586 üzenetére
Nálunk dupla ennyiért megveheted TCL helyett Alcatel néven.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2580 üzenetére
~43.500 önmagában
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2578 üzenetére
-
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #2576 üzenetére
T-mobile-nál elég érdekes árazás van manapság. Kurva drágán adnak mindent, de legfőképpen azért, mert a vásárlók nagy része úgyis részletre veszi, és akkor meg tökmindegy.
41 e Ft-ért adnak feltöltősben Idol Minit, ami a Tescóban kártyafüggetlenül 39.900.- ...
de ha az S5610-szerű telefonokat nézzük, akkor itt van ez : [link]
igaz feleakkora tudással, mint a Primo ...
Én a Primót 2012 novemberében 12.990.- ért vettem 900.- Ft lebeszélhetőséggel... -
quailstorm
félisten
válasz
Luck Dragon #2572 üzenetére
Semmi negatívum nincs benne. Egyáltalán nem rosszabb a Primonál. Csak a kamera. Viszont 2x annyiba kerül. Na ez a gáz. Meg az hogy a HW egy lóf@sz. C3-01 X3-02 után, ahol az Xpress browser halad is, ez gáz nagyon.
Ennyiért minimum járna a GPS, a VGA videó, meg a wifi. De leginkább lett volna még mellé symbian S60v3-mas mint az E52. Így csak egy nagyon drága butateló, ami már 2008-ban egyáltalán nem lett volna különös. -
Blackmirror
őstag
válasz
Luck Dragon #2553 üzenetére
Akkor ezt most kezdjük el mantrázni és akkor hátha
Nem fogja megerőltetni magát a Samsung főleg akkor ha nem lesz versenytárs. Az s5611ben sincs nagy újítás, sőt... de ezt már kitárgyaltátok.
Jönnek sorra az olcsó okostelefonok, azt viszik az emberek. Hogy jó-e avagy rossz az mindegy.
-
arkades
senior tag
válasz
Luck Dragon #2567 üzenetére
Ezt biztos telefonról írtad
-
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #2564 üzenetére
A feleségem egyik telefonja egy babarózsaszín LG KP502 ( a másik egy fehér X8 ) , ami ugyebár az S5230 egyenesági konkurense. Ez a KP502 most 3,5 éves, a mai napig hibátlan, használja, szereti (kizárólag telefonál rajta), de ez SOHA, még új korában sem tudott 2 napnál tovább működni, ez 3,5 éve minden nap töltve van.
Mindig is megdöbbenéssel hallgattam, amikor mondták körülöttem, hogy "ugyanez Samsung felirattal" több mint egy hetet tud ...
??? -
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2564 üzenetére
A Wave 1 három napig is eldöcögött. Az okostelók között ez nem számított rossz eredménynek.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2561 üzenetére
A TouchWizt szinte mindenre ráhúzzák. :-)
-
quailstorm
félisten
válasz
Luck Dragon #2561 üzenetére
Propietary closed system. Így hivatkoznak rá. egy rendszerösszeomlás képe
Ha hihetünk a .c kiterjesztésnek, az alap rendszer c-ben van írva. Samsungnak szokása linux alapokból építkezni. De itt ugyan a HW miatt nagyon herélni kell. Felületnek meg adobe flash lite-ot használnak, azon fut a touchwiz 2. (igen az egész teló egy webböngészőben fut, a widgetek is flash meg html meg css meg javascript)
Primonál nincs flash réteg(meg böngésző), natívan fut a kezelőfelület, azért nem akad össze.
Első genes TW-t a corbyn csodálhatod meg.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2559 üzenetére
Az S5230 nem volt okostelefon, se nem Bada futott rajta.
Wave I és II mobiljaim voltak, azok nem fagytak ki.
Wave 3 lett volna, ha a gyártó nem hagyott volna cserben bennünket Wave-fanokat.
Etették még a népet, hogy a Tizen mobil oprendszert megkaphatja a Wave 3, aztán minden eltűnt a süllyesztőben. Pedig Ázsiában, Oroszországban nagyon népszerűek voltak a Badat futtató mobilok.
A Primon n(s)em Bada fut.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2556 üzenetére
Én is szeretek álmodozni, no meg hozzá is szoktam itt magyar honban.
A probléma az, hogy nem lehet tudni, hogy a gyártó mit gondol akár a sikeres, jól fogyó mobiljaival kapcsolatban is.
Itt van például a Badát futtató Samsung Wave telefonok esete. Úgy megszüntették azt a szériát és a Bada operációs rendszert, mint a pintyet.
-
Dhampir
félisten
válasz
-
quailstorm
félisten
válasz
Hamarabb adnak ki valami E1080 jellegűt szerintem
Én úgy gondolom nem nagyon lesz már normálisabb sima telefon. Nokia kérdéses ad-e ki még készüléket, és a Samsungnak is csak a Primoja az ami nem a műanyagjáték és fullgagyi kategória. Elöregszenek, elfogynak a modellek és nincs új
Csak galaxy y tonnaszámra... -
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #2551 üzenetére
Nem kell aggódni, majd lesz helyettük valami más.
-
quailstorm
félisten
válasz
Luck Dragon #2547 üzenetére
Akkor csak szimplán nem értem minek írtad be a két telódat. De tökmindegy.
-
quailstorm
félisten
válasz
Luck Dragon #2545 üzenetére
Nem értetted. Pedig benne volt a mondatban. mini és ace
Nem mini 2
nem ace xxxx
Ace és mini. S5570i és S5830i. Másképp nem tudom mondani... BCM21553 legyen benne az a lényeg. Broadcomos telóból is van használható(bb), pl ace3, S2 plus, de árkategóriában az se jó, meg játékokkal gondjai vannak. Ellenben a BCM21553 annyira kezdetleges és funkciószegény proci, hogy csoda hogy a droidot elviszi egyáltalán.Úgyhogy nem tudom minek hoztad ide ezt a két telót, meg a fényképet. Ace LTE az egy mai normális középkategóriás teló. Mini2 meg a régmúlt tűrhető belépő droidja, csak nem kapott 4-es főverziót és ez ront az értékén a tipoval szemben. És mindkettő qualcomm ahogy írtad...
-
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #2525 üzenetére
Neked nincs S5610-ed ? Ez az akku még ránézésre sem hasonlít a Primóéra. S5610-ben keskeny, hosszúkás akku van, ami nem 960-as, hanem 1000-es (legalábbis az enyémben). Az üzemidő nem csak ettől függ, hanem az optimalizációtól is, és az S5610 megalkotói valamit itt találtak el (még ha véletlenül is), de nagyon
Chat 335-ben is 1000-es akku van, még gyengébb a procija mint az S5610-é, 3G egyáltalán nincs is benne, és full egyforma használattal az üzemidő pont a fele. 4, max 5 nap.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Luck Dragon #2519 üzenetére
Szépek
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2519 üzenetére
Tavaszi szél vizet áraszt, virágom, virágom... :-)
-
quailstorm
félisten
válasz
Luck Dragon #2507 üzenetére
Pontosan.
(#2508) cs.zs.: neeem, nem így kell érteni a megbízhatóságot. Az S5830i hibái nem garanciálisan javíthatóak. Hiszen "csak" annyi a baj hogy tetves lassú, nem mennek az alkalmazások, és ledobálja a hálózatot. Ezért nem cserélnek telefont. Csak szimplán az idegeidre megy.
De ki kell próbálni hogy milyen. Én csak leírtam a tapasztalatokat és a piaci helyzetet.
Blackmirror kérdezte privátban honnan tudom hogy az van benne.
z3x box mondta meg [link] [link] -
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #2507 üzenetére
Vagy van mégegy lehetőség : szolgáltatótól veszed a telefont, és úgy 2 év garit kapsz rá ...
(ha nem vagy super-user, talán kiszolgál) -
Kloden
senior tag
válasz
Luck Dragon #2495 üzenetére
Köszi szépen, szerintem jók a képek.
-
Iga007
tag
válasz
Luck Dragon #2453 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Ahogy elnézem a nem tapicskolósokat nincs alternatívája a készüléknek.
Nincs valaki aki Indiából rendelt már ilyen Primót dual SIM-es változatban? -
Blackmirror
őstag
válasz
Luck Dragon #2436 üzenetére
Kellett volna az a tok amit kinéztél
-
zeeland66
tag
válasz
Luck Dragon #2442 üzenetére
miután megnézted, tájékoztass legyél kedves, mert akkor rendelés előtt megvárom a véleményed
-
zeeland66
tag
válasz
Luck Dragon #2413 üzenetére
Nem tudom megnézni, vidéki vagyok, online fogom rendelni.
Az S5611 valóban 256 megával rendelkezik, +HSDPA-val.
Az aksi készenléti ideje 310 óra, szemben az S5610 680 órát bír.
De ezek csak számok, a 6 éves Samu i7110 telefonom még tud egy hetet, ha nem nyúzom nagyon, pedig az symbiánt futtat. -
cs.zs.
veterán
válasz
"cs.zs.
Ne érezd magad kellemetlenül ezen a téren, én sem értek hozzá ..."Félreértetek engem.
Egyáltalán nem érzem magam kellemetlenül. Ez az egész nektek úgy jön le, mintha én (magamnak) függetleníteni akarnám, vagy rendszert telepíteni rá, pedig erről szó sincs. Én csak megkérdezem a hozzáértőt hogy ezt lehet vagy nem lehet, és ha lehet, akkor majd eljut a telefon valakihez aki megcsinálja. Részemről ennyi. Ti heavy-userek vagytok, nektek számít a sebesség és a benchmark eredmény, nekem nem.
Tényleg bocsika, én senkit sem szerettem volna bosszantani. -
Dhampir
félisten
válasz
Az akkumulátor nem merült le?
(#2439) quailstorm
Még sosem volt gondom a gyári programokkal. A Badakat is szépen frissítette a KIES nálam, mivel nem buherálom a firmwareket. Egy Primot is sikeresen frissítettem már vele korábban. Talán pont azért működik nálam a gyári szoftver, mert nem cseszegetem a mobilokat.
-
quailstorm
félisten
válasz
Összetörte?
Meg lehetne próbálni újrahúzni. Download mód bejön? Hangerőle+poweront írnak, remélem az is, broadcom tehát jónak kell lennie.
-
zeeland66
tag
válasz
Luck Dragon #2405 üzenetére
Köszönöm a válaszokat,bár egy dolog nem hagy nyugodni, remélem is, hogy csak kinézetben különböznek.
Nem szeretném, ha egy új vagy módosított szoftver gyerekbetegségei, majd nálam jelentkezzenek..ugyanis piszok mód megtetszett az S5611. -
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #2405 üzenetére
-
Blackmirror
őstag
válasz
Luck Dragon #2391 üzenetére
Két külön bejáratú primo van.szóval nem gond.
Előtte egy régi samsung telefonomat használta, amikor vettem magamnak a primot kapott egyet ő is mert az előző tel.volt vagy 7 éves. -
Blackmirror
őstag
válasz
Luck Dragon #2387 üzenetére
Lehet, hogy anyukámnak be kellene szerezni egy ilyet.
Nekem is tetszik,de valahogy mégis jobban szeretem a telefont megfogni nem a tokot. -
cs.zs.
veterán
válasz
Vágyaid tárgya nagyon kemény 425 Ft-ért kb 3 hét alatt a Tiéd lehet.
[link]Attól tartok, az enyém nem jön ki ennyiből ...
-
cs.zs.
veterán
válasz
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2379 üzenetére
Ám ez mitől qwerty?
(#2380) arkades
7-8 év alatt legalább tízszer ejtettem le, ebből többször is kőre esett. Meg lehet nézni, hogy ennek ellenére milyen jó állapotban van.
A gyártó nagyon okosan süllyesztve helyezte el a kijelzőt, így az mindig sértetlen maradt.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2377 üzenetére
Az biztos, hogy az én arcom nem úgy nézne ki egy leesést követő betonrézsűn való végigcsúszás után, mint az E61, amelyen alig látszik ennek a kis afférnak a nyoma. A magnézium-alumínium ötvözet tartós mobilt eredményezett.
Pont az tetszik benne, hogy széles, tenyeres telefon, szépen marokba illeszkedő.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2374 üzenetére
Nekem az E61-en.
-
quailstorm
félisten
válasz
Luck Dragon #2374 üzenetére
Azon játszani jobb mint írni szvsz, de számomra egyáltalán nem tragikus. Amin kiakadtam, a W610, vagy Nokia N82.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #2367 üzenetére
"Dhampir
Amúgy neked miért nem tetszik az sms-írás a Primon ?"Valószínűleg azért nem jön be neki, amiért nekem sem. Qrva szar sms-t írni rajta (szerintem is) ...
Más telefonok ezügyben jobbak ! -
cs.zs.
veterán
válasz
"cs.zs.
Úgy gondolom hogy LG L7-II (4,3" IPS), vagy LG F6 (4,5" IPS) lesz...
Én az F6-ajánlom , én még nem próbáltam de a környezetemben már van 2 személynek aki ezt használja és állításuk szerint nagyon jó."Ez mind szép és jó, de L7-II-t 24 ezerért tudok venni, F6-ot pedig 48-ért .
Az F6 jobb, és jár mellé 50 GB online tárhely is, de sajna a pénz az pénz. Pláne 3 db-nál...
A párom már a 24 ezerért is visítMájus 10 körül dől el, majd referálok
-
Dhampir
félisten
válasz
Nekem qwertyn könnyebben megy (lehet érintős is) az sms-ezés. Most okostelefonra gyűjtök, ezért hirdetem, de ha nem viszik el, megmarad a polcon tartaléknak.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2348 üzenetére
Nagyon helyes. Viszont én nem kapcsoltam ki éjszakára a mobilt, nálam non-stop üzemelt és a napi hosszas, kihangosított (!) telefonbeszélgetésekkel sem kíméltem.
-
arkades
senior tag
válasz
Luck Dragon #2341 üzenetére
Köszi, láttam már, csak hát ahogy írtátok is, az ára...
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #2341 üzenetére
Arat nezted? Borzalmas
-
arkades
senior tag
válasz
Luck Dragon #2338 üzenetére
Biztos, hogy jó a Moto G, csak én már egy jó flippes teleont szeretnék venni, persze lehet, hogy mégis Primo lesz belőle.
Hasonló jókat neked is.
-
arkades
senior tag
válasz
Luck Dragon #2332 üzenetére
A mostaniakat nem ismerem. nekem V8-as volt az utolsó, azt nagyon szerettem de eladtam egy kollégámnak. Már visszaakartam tőle vásárolni de nem adja.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Itthon nincs hivatalosan a motorola.
expansysról vagy külföldről lehet rendelni.Pl a moto G-t.De a garanciális ügyintézés emiatt problémás.cs.zs. :jók az LG-k nagyon feljött, régen megfogadtam, hogy nem veszek több LG-t.(chocolate meg ku 990 viewtym volt régen,de mindkettő 1 év után meghibásodott,a ku 990 érintőkijelzőjével lett gond,pont az 1 éves garanciaidő lejárta után...és maga a telefon sem volt 2 forint
). De sokat fejlődtek azóta és nagyon jó telefonjaik vannak,épp az f6 és a BB z10 között vacilláltam végén a BB lett,mert kíváncsi voltam az os10-re.
-
cs.zs.
veterán
válasz
"És most melyiket ajánlanád az új típusok közül, amit nálunk meg is lehet vásárolni
"
LG F6 ...
-
cs.zs.
veterán
válasz
"Blackmirror
( w715-öt szívesen megkaparintanék akár most is)
Jó kis telefon volt, csak amikor cserélni kell a szalagkábelt ami (nálam sűrűn volt), akkor már nem tetszett annyira ,sem a pénztárcánakÉs a w300-nál is ugyan ez volt..."
Nekem W705 volt (az ugyanaz, csak GPS nélkül), és nem volt ilyen gondja, pedig én intenzíven nyüstöltem. T-mobilos volt, a 23-ik hónapban elkezdett recsegni a beszédhangszórója, akkor vittem vissza a T-nek, hogy lehetne-e gariban hangszórót cserélni. Lehetett volna, csak épp nem volt hangszóró. Felajánlottak helyette egy vadi új Xperia X8-at, újrakezdődő 24 hónap garival. Naná hogy elfogadtam, a párom azóta is használja, szeretjük. Ezen garis csere után 1 hónappal (2012 május eleje) lejárt a hűségidőm és aláírtam újabb 2 évet, így lett WT19i (is) a családban. Nagy dilemma hogy most hosszabbítsak-e, de nagyon tetszik/kéne egy LG F6, ami most nekem 7900.-Ft + 10x4000 lenne...
-
arkades
senior tag
válasz
Luck Dragon #2323 üzenetére
Motorolát mindenképp be kell szerezni. Nagyon jó telefonokat csinál. Ráadásul korszakaltó megoldásaik vannak. Nagy szavaknak tűnhetnek de faja megoldásaik vannak. Én legalábbis szeretem a telefonjaikat.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Luck Dragon #2326 üzenetére
w300 lehetett az.
w715-öt szívesen megkaparintanék akár most is -
Blackmirror
őstag
válasz
Luck Dragon #2323 üzenetére
Hát hogy lehetett a motorolát kihagyni?!
v3as szinte néptelefon volt...jól nézett ki,de annyira nem szerettem. -
arkades
senior tag
válasz
Luck Dragon #2319 üzenetére
Hát ahogy Dhampirnak is írtam, nekem ezek elég szélesek a mindennapi használathoz. Jobban szeretem a vékonyabb készülékeket de van amikor muszáj beüzemelnem az E71-et vagy az E61i-t. Nagyon szeretnék találni egy Moto K3-at, az is nagyon tetszik.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2319 üzenetére
Én az E61-et használom.
Volt egy Asha 302-őm, de a billentyűzete fényévekre volt az E61-től.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2307 üzenetére
Én is pihenni küldtem a Primot. Az E61 nem bírja minimum 8 napig, de legalább nyomathatom rajta az SMS-eket.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #2303 üzenetére
Nem kifogás, én sokat fotózok vele egyébként is, nekem nem gond.
Viszont van olyan, akinek azTényleg ne menjünk ebbe bele, mind különbözőek vagyunk, mind másképp látjuk és tapasztaljuk a dolgokat.
Amit leírtam az szigorúan a megánvéleményem: ha valaki azért vesz almát, hogy a fb-chatet nyomja rajta, de semmi másra nem használja, viszont mutatni kell hogy neki almája van, az az én olvasatombam értelmetlen sznobság.
Nem a telefont minősítem, mert az biztosan marha jó, és sokat tud. -
quailstorm
félisten
válasz
Luck Dragon #2303 üzenetére
Má bocs de szerintem ha kihívnál egy Shadowgun vagy egy NOVA 1v1-re lealáználak. Nem ezzel van a baj. Hanem ma is reflexből megnyitottam 6 appot ahelyett hogy fényképeztem volna. Nagyon kell koncentrálni, vigyázni, szögben tartani, nincs visszajelzés, csúszik... Vidd innen.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #2274 üzenetére
kb 1 hetet
-
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #2281 üzenetére
Én az almást semmibe sem nézem, a sznobság felsőfokának tartom. Már egy 50-60 e Ft-os droidos is lealázza oda-vissza (pl LG F6).
Értelmetlen (számomra). -
gyulavezir
aktív tag
válasz
Luck Dragon #2273 üzenetére
Én Ebayról rendeltem egy fehéret, kb 440HUF ért. Megjött (3hét!), klassz, kissé merev, de biztos megvédi a telót, ha leesik.
Innen vettem:
http://www.ebay.com/itm/321268502752?var=510193902290&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649Egyetlen gond vele, hogy a perem nem teljes, így nem feszül rá a készülékre. Ennyi pénzért tuti vétel.
-
arkades
senior tag
válasz
Luck Dragon #2285 üzenetére
Még nincs ilyen telefonom de lehet, hogy a főnökömét megveszem, mert ő már nem használja. Az biztos, hogy az akksija nem jó. Majd utána nézek, hogy mennyibe kerül a gyári.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2285 üzenetére
A Macit nem varrathatom hozzá, mert akkor nem tudnák "elrabolni".
(#2286) Blackmirror
A Macit a hűvösvölgyi Sarepta Szeretetotthon fogyatékkal élő lakói készítették.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Nekem pont BB Z10 van az s5610 mellett.
Nem telefonálok olyan sokat mint te de kb meghalnék a Samsung nélkül. Így is van hogy napi kétszer töltöm a BlackBerryt de általában 1 napig bírja a primo mellett. Ez a Z10 gyenge pontja, egyébként elégedett vagyok vele, jó telefon.Dhampir: medve járt hozzá?
-
Dhampir
félisten
válasz
-
Dhampir
félisten
válasz
Ez még nálam is komoly egyéni rekordnak számít, mert apukám tavalyi készülékével csak 5-7 nap volt a leghosszabb üzemidő, igaz, hogy akkor három csíknál már töltőre raktam.
Pár héttel ezelőtt is kaptam "gyógyításra" egy Primot, az 5. napon is még csak négy csíkra fogyott az akkumulátor kapacitása, tehát maradt még bőven benne szufla, de ezután visszaküldtem a gazdájának, aki korábban folyton arra panaszkodott, hogy nála körülbelül 2 nap alatt lemerült.
A saját készülékem a megvételtől számított harmadik feltöltéssel (jelenleg) már 7. napja üzemel, de most olyan területen tartózkodom, ahol a leárnyékoltság miatt gyengébb a térerősség. Emiatt, ha jól gondolom (ámbátor lehetséges, hogy tévesen), az adótorony fokozott keresése miatt többet fogyaszt.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Nekünk a WT19i van ilyen tokban, és kollégám Samsung Galaxy Y-ja, ezekről tudok nyilatkozni.
1-1,5 év után elkezd elnyúlni, ekkor a telefon már könnyen kijön belőle.Előnye : nem kopnak le a telefon sarkai, új, csillivilli marad a hátlap, elejtéskor óvhat.
Hátránya: nagyobb, vastagabb lesz vele a telefon, zsebben hordva is meggondolandó, és táskában hordva az üveg ugyanúgy karcos lesz, és leejtéskor a mi WT19i-telefonunk pedig pont üveglappal fogta meg a betont, és így nem nagyon volt állagmegóvó szerepe ... -
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2274 üzenetére
Eddig 13 nap volt a rekordom a megvételtől számított második feltöltés után. Viszont akkor csak fél- és párszor maximum háromnegyed-órás beszélgetések voltak. Ebben néhány fotó elkészítése és rövid ideig tartó zseblámpázás is benne foglaltatik. A 3G nincsen bekapcsolva és a fényerő kettes szinten áll. Ahol gyengébb a térerősség, ott lehetséges, hogy többet fogyaszt.
-
meroly
veterán
válasz
Luck Dragon #2267 üzenetére
Na, nálatok is ez a céges teló?
Hasonlóak a felhasználási szokásaink, nekem is 2-3 óra munkahelyi beszélgetés van legalább, nálunk a vezetékes készülékeket le is szerelték, úgyhogy 2-3 napot menne nekem is. -
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2267 üzenetére
Szia!
Így már érthető az általános felhasználástól eltérően némileg kurtább üzemidő.
Nálam átlagosan napi egy óra, kihangosítva, ebből adódóan nem csoda, ha "kukorica, tök, tovább döcögök". -
arkades
senior tag
válasz
Luck Dragon #2270 üzenetére
Így már jobban hangzik
-
arkades
senior tag
válasz
Luck Dragon #2265 üzenetére
Köszi szépen.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2265 üzenetére
2-3 napos üzemidő tényleg nagyon kevés ennél a telefonnál. Naponta körülbelül hány órát telefonálsz vele?
-
AndrewX
csendes tag
válasz
Luck Dragon #2236 üzenetére
Köszönöm a segítséged, most már a lámpa mód is üzemel!
A második problémámra az utánad válaszoló adta meg a választ, Neki is köszönöm a segítséget, most már hibátlanul felismeri a PC!
-
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #2225 üzenetére
Minek ?
-
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #2206 üzenetére
60 e Ft-ért XXL Gsm oldalán már van Xperia C dual. 5" 540x960, 4 mag, 1GB Ram, stb. ...
de mindegy
van még másfél hónapom , addig eldöntöm -
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #2197 üzenetére
LG P715 jó lenne, de Te hol találtál 40-45 ezerért ? 48000 Ft-ért találtam legolcsóbban, de még ez is kérdéses, mert a leírása az az L9 leírása
[link]
GSMLine oldalán 50 e és NO HUN , ...
? -
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #2197 üzenetére
4" alatti, AF kamera és villanó nélküli nem jöhet szóba, így eléggé leszűkül a kör : 40 alatt nincs olyan telefon, ami az én igényeim szerint készült ...
a manóba -
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #2193 üzenetére
Naaa ! Holnap van !!
-
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #2190 üzenetére
2 db telefonnal járok jelenleg. Egyik T-mobile, másik Telenor. Ahogy az leginkább lenni szokott, a felnőttek öröklik a gyerekek ledobott "vackait". Az S5610-et újonnan vettem 2012 novemberében, feltöltős csomagban 12990-ért, mellette a T-mobilos telefonom egy most épp egy Samsung Chat335, melyet szintén újonnan vettünk 2011 nyarán, 16000 Ft-ért (gyermeknek, azóta neki WT19i van, én "örököltem" ezt). Sok telefon van a családban (6 fős család vagyunk). Karácsonyra a középső gyerek 12.990. Ft-os Voda Smart Minit kapott, ennek ismeretében is hangoztatom azt a magánvéleményemet, hogy nem-érintős telefonért nem szabad 15000 Ft-tól több pénzt adni, mert a 25000 ft környékén már sokkal-sokkal több szolgáltatást tud nyújtani egy érintős.
Ha azt nézzük, hogy a VSM fillérre ugyanannyiba került mint az S5610, hát van pro- és kontra mindkét oldalon, nagyon kiegyenlített a harc.Kérdezed hogy milyen lenne a "másik" telefonom
Nem ártana egy 2 kártyás, min. 4,3", vagy nagyobb, és IPS, vagy valami hasonló (AMOLED), de hogy én 60.000. Ft-ot nem adok telefonért, az biztos.
Mid van 35-ért ? -
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #2188 üzenetére
7" tablet van itthon, már gondoltam rá hogy elkobzom a gyerektől (napközben úgysem kell neki, suliba nem viszi), és filmezek azon, úgyis 32 gigás kártya van benne, fér rá film bőven. De akkor a 2 db telefonom mellé még vigyek egy harmadik vasat is, és akkor az e-mail még mindig nincs megoldva, mert vennék mondjuk mobilnetet a telefonhoz, de a tablet meg csak wifi-only ...
mekkora problémáink vannak ...
közben meg (pl) ugandában lövik az éhezőket -
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #2185 üzenetére
Mennyiért lehet 5611-et venni ?
Nagyon jó telefon az 5610, nagyon sok tulajdonságáért imádom, van amiért éppen nem, de egy biztos 25-30 ezret (vagy még többet) nem adnék érte, és ezt másnak sem javaslom.
Most épp ott tartok, hogy jó lenne napközben e-mailt nézni, vonaton nem csak zenét hallgatni, hanem akár filmet nézni ... Kell egy 4,3-4,7 " masina ...Vagyok bajban rendesen ...
IPS, vagy Amoled kijelző, lehetőleg TFT ne . AF kamera, villanó. 4" felett.
Lumia 625 60 ezer Ft ...
LG F6 60 ezer Ft ...
Xperia SP (szar kijelzővel) 60 ezer Ft ...a k.rva anyjukat ...
-
meroly
veterán
válasz
Luck Dragon #2185 üzenetére
Szerintem az S5611 lényege és az egyetlen változtatás a burkolat színe, semmi más. Ha fehéret akarsz, akkor azt kell venned, ha találsz valahol.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #785 üzenetére
Szia
Én EHS60ANN head-settel használom nap-mint-nap , kitűnő . Stúdió-minőségben szólal meg , bár ehhez az mp3 fájlokkal van egy kis munka . Csak jó minőségű (192-320kbps) zenéket hallgatok , amiket az "MP3Gain" nevű programmal ~98dB hangerőre beállítok (a letölthető fájlok legjellemzőbb hangereje 86-92dB) . Albumborítót (illetve bármilyen képet) is megjelenít zenehallgatás közben , ezt -és rengeteg más információt- az "MP3Tag" programmal lehet a zenefájlba kódolni . Így már profi walkman-mobillá lett varázsolva a kicsike .
Játékokat tehetsz rá , de csak az 500kB alatti .jar fájlok telepíthetők (ez az érték növelhető , olvass vissza a fórumban) , de összesen max 6000 kB-nyi .jar fájlt fogad be . Találtam rá tetrist , azzal el lehet ütni az időt , bár kinek-hogy .
Kitűnő telefon , szeretem .a billentyűzár viszont eléggé idegesítő
Nem volt komplett , aki az egygombos nyomvatartósdit kitalálta . Pláne , hogy ezt a funkciót egy szélső gombhoz rendelték . Agyrém . Farzsebben hordom , gyakran kikapcsol a bill.zár , és időnként kikapcsol a telefon is ... Keresek majd egy kemény öv-tokot ...Cs.Zs.
-
tonyrulez
őstag
válasz
4 hónapja használom, nem vigyázok rá, főleg zsebben hordom, de eddig se karc, se kopás. Csak a kamera dzsuvás, mert telefonálásnál mindig belenyúlok
-
veze
őstag
válasz
csak a csillag gombot kell nyomva tartani kb bő egy másodpercig és azzal zárod vagy oldod, természetesen van automatikus bill. zár is.
én itthon hallgattam párszor Huperlux HD668B-vel és nekem jó
fm rádio nálam stabil
jatek - passz nem játszok ilyen telefonon
Kopás... még nálam új, ennyi idő alatt nem is kophatott..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motoros topic
- Milyen autót vegyek?
- Villanyszerelés
- 3DMark (2013) eredmények
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest