Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz zeeland66 #2399 üzenetére

    Sziasztok! :)
    zeeland66
    Amikor én néztem ezt a készüléket és kérdeztem az eladókat hogy mi a különbség a 10 és a 11 között annyit mondtak hogy csak a színe.És ahogy meroly is írja. Amúgy minden megegyezik a hagyományos ezüst, fekete és a fehér színűekben.

    "Elvárásaim: telefonálás, sms, fotó, hosszú üzemidő, bluetoth,pc szinkron, esetleg mint modem, net a képernyő mérete miatt nem opció."

    Ezen elvárásaid alapján szerintem jó választás. Talán a net lehet érdekes igaz van benne 3G- de ilyen pici kijelzőn szerintem nem kellemes a böngészés. Az üzemidővel nem lehet gond! Vannak itt rekorderek akik bízonyitják is ezt Dhampir a 13 napjával és prsq a 2345 hsz-vel.

    cs.zs. , Blackmirror
    Igazatok van, sőt ha egy mai készülék elmegy 3 évnél tovább meghibásodás nélkül az már szinte csodának számít :) Igaz ez betudható a fogyasztói társadalomnak. ,Viszont a régi készülékek kapcsolatban apumnak egy Simens A35-se van és a mai napig megy ami önvédelemnek tökéletes és már párszor megjárta a hadak útját és nincs IP-védelme:)

    Dhampir
    A 2385 Hsz-re De ha meg is hibásodna az E61-ed de még mindig könnyedén megtudnák szerelni, nem úgy mint a mai csúcs telefonokat lásd HTC- de mondhattam volna másikat is.

    Viktor0610
    Ha jól tudom S5610 belső memóriája 105mb ,az S5611 108mb így azonosnak tekinthető esetleg valami plusz lehet szoftveres téren ami elvesz 3 mb-ot (tipp) ;)

    [ Szerkesztve ]

    A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

Új hozzászólás Aktív témák