- Kikristályosodik a Razr 60
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
Luck Dragon és Viktor0610 köszönöm, működik szépen!
-
Kloden
senior tag
Ok köszi, a hangerő le gombot nyomkodva leviszi a hangerőt tényleg, de előző telómon a jobb alsót - mellesleg némítás - gombot egyszer megnyomva azonnal némította a csögnést, ez nagyon hasznos volt. Itt kicsit hosszadalmassabb akkor.
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, jól látom, hogy nincs a telefonon olyan gomb, amivel némíthatom a csengést mikor hív valaki??
-
Kloden
senior tag
válasz
quailstorm #2527 üzenetére
Rusi (a cikk írója) írta priviben mikor rákérdeztem (igaz, ő csak valószínűsíti a dolgot), és a Samsung embere is ezt az infót mondta először, a két teló különbségét ecsetelvén.
-
Kloden
senior tag
válasz
Mika1227 #2523 üzenetére
Szia, én is utánanéztem ennek a kérdésnek, és igazából annyi, hogy az 5611-esnek erősebb a procija--> rövidebb az üzemideje, ami lényeges, mert az 5610 ebben legendásan jó. (5-6 nap is akár)
Az 5610-nél szépen testre szabható a navigációs gomb, működik a led bekapcsolása gyorsgombbal is. Viszont csak 300sms-t tud tárolni, ebben az 5611 jobb ha minden igaz. Képet ugyan olyat lő mindegyik.
Az 5611-nek több a belső memóriája. Szóval lényeg a lényeg, hogy testreszabhatóbb az 5610, és üzemidőben is jobb. -
Kloden
senior tag
válasz
Luck Dragon #2495 üzenetére
Köszi szépen, szerintem jók a képek.
-
Kloden
senior tag
zeeland66: szia, látom 5611-ed van tudnál esetleg telóval lőtt képeket feltenni? Olyan jó a kamerája mint az 5610-nek?
Másik kérdésem az üzemidő. Mennyit bír az aksija visszafogott használat mellett? Neten fele annyi órát írnak készenlétnek mint az 5610-nek...pedig mindegyik 1000mAh-s.
-
Kloden
senior tag
válasz
quailstorm #2483 üzenetére
Hát őszintén vallva ebből nem sok mindent értettem
Nem csak Vaterán árulnak 5611-et, hanem Médiában is, azt sem érdemes megvenni? Mindenképpen 5610 a jobb választás? -
Kloden
senior tag
Még egy kérdés: használtan árulják amit venni szeretnék, állítása szerint csak két hetet használta.
Azt meg lehet valahogyan nézni a telefonban, hogy mennyit volt bekapcsolva? Régi Sony telómban volt ilyen összesítő, ebben van ilyen? -
Kloden
senior tag
Sziasztok, azt meg lehet fejteni, hogy mi a különbség az 5610 és 5611-es között? Samu oldalán nem igazán lehet kihámozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest