- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Dhampir&cs.zs.
Köszönöm a segítségeteket, azóta sem csináld még hasonlót sem, lehet "zavar volt az erőben"
zsof Nokia
Sok szeretettel várunk, kis csapatokban.Elmúlt egy hónap, ideje egy új fotót kiraknom.
Ő Rénó
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
meroly
veterán
válasz zsof Nokia #2895 üzenetére
miniSIM (hagyományos)
(#2894) cs.zs.: ez a kisütéses játék csak minimális a li-ion akkuknál. 99-100% között fog ingadozni.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
veterán
válasz Luck Dragon #2891 üzenetére
Az akku töltés nem csak úgy durrbelebumm töltődik, hanem azt is program vezérli. Ha túl sokáig van töltőn egy telefon (ez lehet akár már 4-5 óra után is), a processzor kisütésre vált át, lemerít, aztán újra tölt (ha van ilyen program, például az X8-am ilyen). Lehet hogy amikor levetted a töltőről, épp kisütés volt.
-
Dhampir
félisten
válasz Luck Dragon #2891 üzenetére
Kínában gyártott akku van benne?
Mostanában terjed egy szóbeszéd, miszerint a kínai akksikkal gond van, de ezt egy Samus okostellás topicban olvastam.
-
dik
őstag
Az mitől van ha a kártyára rámásolok egy 105 perces zenét és mikor halgatom olyan 20 perc körül leállítja magától vagy ha bele is tekerek max. 25 percnél megáll(majd csak előről tudm kezdeni)?
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
Néha az álmokból lesznek a valóságok, vagy abból nyerjük az erőt
Amúgy ma reggelt levettem a töltöröl a telefont, és délre le is merült, vajon ez a Primo akku jelenség? Amiről szó esett? Vagy esetleg más van a háttérben[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
veterán
válasz Luck Dragon #2889 üzenetére
Most úgy tűnik hogy igen. Azt nem bánnám ha előtte még a brazilok jól eltángálnák a hollandokat.
Álom álom ... -
Dhampir & cs.zs. úgyis a németek nyernek ,
-
dik
őstag
válasz Blackmirror #2883 üzenetére
Oké értelek nálam az nem működik úgy na mindegy nem érdekes...
-
Blackmirror
őstag
Nem tudok más megoldást írni,csak amit már írtam.A kamera menüben beállítások stb után előjön a zárhang, ott bekapcsolom és van is zárhangja annak ellenére hogy a bill nekem is néma természetesen.(nem ismerek olyan embert aki azt a pittyegést elviselné )
iPhone X@R, iPad Pro
-
veterán
válasz Dhampir #2880 üzenetére
Én nem vagyok focirajongó (NŐI KÉZILABDA GYŐR!), alig követem az eseményeket, de ezt a tegnap esti brazil-németet megnéztem. A sírás rámjött, együtt éreztem a lelátó pityergőivel Nem szurkoltam egyiknek sem, a brazilok szétestek, a németek eltökéltek voltak - borzalmas meccs lett.
-
dik
őstag
válasz Blackmirror #2878 üzenetére
Na tehát akkor igen a profilokban levettem. Nem szeretem ha csiripel a billentyű mikor nyomkodom de a zárhang jó lenne. Na akkor hogy is csináljam mert valahogy nem akar összejönni.
-
dik
őstag
Az addig rendben van de ha leveszem a billentyű hangokat az is elmegy. Nem lehet neki ártani hogy az akkor is maradjon meg?
-
Blackmirror
őstag
válasz Luck Dragon #2875 üzenetére
Kamera- beállítások - ott újra beállítások majd zárhang
iPhone X@R, iPad Pro
-
-
meroly
veterán
-
dik
őstag
Jól irtam. A lényeg már teljesen mindegy mert módosítani nem lehet rajta így nekem nincs rá +2 hónap. Apám samsung telójával még teszek egy kisérletet azt annyi.
A foto zárhang kérdésemre esetleg valaki valamit?
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
A garipapír mit mutat? Samsung garanciával kapcsolatos információ
-
válasz Blackmirror #2862 üzenetére
Egy kis OFF
Két napig használhattam egy Nokia 515-t ami a hírekkel kapcsolatosan egész jó készülék, hangminősége vetekszik a Primoval, sms írásakor jobb a billentyűzet nyomáspontja,(szerintem) szebb kijelzője is van. De hiányzik a zseblámpa funkció. a kamerától viszont nem voltam elájulva,ahogy az üzemidővel sem voltam kibékülve.Fekete színben jól néz ki.Hát röviden ennyi érdemlegesen. De ha meg kellene vásárolnom, számomra ennyi pénzt nem érne meg.
Blackmirror
Hogy az ő szavaival élhessek ez az ő szegénységi bizonyítványa.[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
Na szép azt hittem ez minden készülékre vonatkozik, hogy meg lehet toldani +2 hónappal. "A sorozatszám ellenőrzése során azt állapítottuk meg, hogy regisztrált termékét nem a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba, ezért a készülékre érvényes garanciát nem tudjuk meghosszabbítani."
-
dik
őstag
Hogy a témánál maradjak. Óvatos kérdésem lenne. A zárhangot hogy lehet megcsinálni, hogy megmaradjon ha leveszem a billentyűk hangját? Valahol mintha olvastam volna, de fogalmam sincs hol...
[ Szerkesztve ]
-
Blackmirror
őstag
Én is ébresztésre a primot használom több mint egy éve nem hagyott cserben. Pedig én bármikor simán tovább aludnék ha nem ébresztene
Azóta van így mióta az s advancem kiessel frissítettem és nem ébresztett. Azt is orvosolni lehetett egy ébresztős appal ami jól is működött, de valahogy ráálltam az s5610 ébresztőkent való használatára és nyugodtabban bízom erre.
Annyi kár hogy azt nem tudja mint a nokiák pl hogy ha lemerül v kikapcsolom akkor is bekapcsol ébreszteni.Szerk.: quailstorm: személyeskedés kihagyásával nem ment vóna?
[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
quailstorm
nagyúr
Ez is a te szegénységi bizonyítványod. Runtime binary. Na az nincs rajta. Magyarán lefordított programkód.
Egyébként igen, tényleg bitekben tárolunk adatot és bináris számrendszert használunk
(#2860) poirot: én meg az "okos" szoftverében. Főleg mert én általában még moddolom is. Nálam éjjel általában töltőn vannak.
[ Szerkesztve ]
-
poirot
őstag
Nekem az S5610 úgymond tartalék, léptem tovább az okos telefonok felé. Viszont ébresztőnek, SIM kártya nélkül kiváló. Havonta egyszer feltöltöm, és müködik.
Az "okosat" ébresztésre soha nem használom, nem bizom az akksijában.
Szóval, érdemes szerintem érdemes erre a célra felhasználni és nem a fiók mélyére elrakni, ha esetleg váltunk telót.
-
veterán
válasz Dhampir #2856 üzenetére
De már olyan megoldáson is gondolkodtam (ez a fránya pénz) hogy használom tovább a 2 db telefonomat (napközben megteszi, szgépen dolgozom, nem kell más), és nem 2 kártyás, nagy telefont veszek 60-70 ezerért, hanem pl egy WAYTEQ Xtab 7X-et a feléért. (Itt Nyíregyházán már 30e alatt megvehető : [link] Ha felülök a vonatra, táskából elő, sim kártya bele, és lehet netezni, vagy 7" kijelzőn filmnézni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Dhampir #2856 üzenetére
Én is szeretem a Chat 335-öt, sms-hez sokkal jobb mint eddig bármi más. Mostanában viszont hálózaton belül 5 Ft-ért beszélek, nem állok le sms-t pötyögni. Sokkal több betűt elmondok 1-2 perc alatt
Akinek a telefon csak telefon, és pl fényképező, annak kitűnő az S5610. Még walkmanként is, BKV-ra. De vannak sokan, akiknek több kell (multimédia, net), és oda már nem ez elég. Az ember gyarló, és mindig többet akar -
Dhampir
félisten
Telefonáláshoz bőven elég a klasszikus méret is, habár nekem hosszabb távon kizárólag a tenyeres qwertys telefonok váltak be az SMS-ezés miatt (vagy az érintősök), azért használom még mindig az E61-et a remek gombsora miatt.
Internetre, levelezésre stb. nekem már kicsi a 4,3" és alaposabb megvizsgálás után a 4,8" is annak bizonyult. Jobban látom a nagyobb kijelzőt. -
veterán
válasz Dhampir #2706 üzenetére
"A kijelzővel én is úgy vagyok, hogy eddig a 4,3" volt az ideális, de már a 4,8" is kicsinek bizonyult, amikor kipróbáltam. Talán az 5,5" már megfelelő lesz. "
Nagyon fura dolog ez. Ha az általános használatot nézzük, mint telefon és zsebbenhordás, akkor egyértelműen nem kell nagyobb mint a 4,3". Van már itthon Alcatel Idol Mini, LG L7 II , és épp itt van a keresztfiam egy Samu S4 minivel. Mind 4,3" , 2 db 16:9 formátummal, az LG kicsit kockább a 480x800 azaz 15:9 miatt, de nagyon szép.
Törpék. Az Idol 2 S mellett. Nagyon hamar meg lehet szokni az 5"-t, és onnantól nem akarsz kisebbet. Ha filmezel jobb, ha fényképeket nézegetsz jobb, ha játszol jobb, ha netezel jobb.Én kétkártyást keresgélek magamnak (és még nincs eldöntve), és a vonat-utak miatt egyre szimpatikusabb a nagy méret - tapasztalom minden nap hogy JÓ.
(Samsung Galaxy Grand Duos)
LG G Pro Lite Dual - jajj ez most nagyon tetszik ...[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
A beszédhívásokat nem értem mikor nekem beszélnek. Amugy szol az mint állat csak két hangszórója van. Ez a samsung simán megeszi ilyen téren sokkal hangosabb nem kell az agyamba nyomni. Ha ilyen téren is jó lett volna a kis android akkor pár évig még el lettünk volna...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A wt19i-d hibás. Nekünk is van, sokkal hangosabb mint bármely más. Most van itthon vagy 10 telefon, bőven van összehasonlítási alapunk. Hangban verhetetlen. (meg sokminden másban is) 1 GHz 1 mag, 512MB RAM, 720p videó, és mindez 2011-es fejlesztés. 2014-et írunk, LG L7-II 2x1GHz, 768MB RAM, 720x480 videó, és a Led-villanója-lámpája is gyengébb...
Nem rossz az a kis telefon. Legalábbis a miénk nem rossz.[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
Igen ezt a memória kártyás dolgot nem tudtam ezzel sokat segítettél köszönöm. A füves rész azt már tudtam. Valóban egy marha volt aki azt kitalálta olyanra. Na meg ez a 52 karakternél hoszabb történet is kissé idegesítő. Meg hogy annyira nem mindegy hova másolja az ember a képeket. Meg a kikapcsolás sem kellene hogy ennyire érzékeny legyen talán és egyebek szóval szokni kell! De ordít és nem kell az agyamba nyomni mint a w19i, hogy halljam mit mondanak már ezért megérte megvenni.
-
veterán
Pedig szokj hozzá, hogy fura dolgok is vannak benne.
Pl Bluetooth bekapcsolás. Gyakorold, hogy szükség esetén ne égj le, ha nem találod !
Menü - alkalmazások - 8-as pont- Opciók - Beállítások - Módosít - azaz a 7-edik alponton lesz a be-ki kapcsolás
Aki ezt így kitalálta, tuti hogy füvezett előtteVagy pl MicroSD használat. Attól hogy a készülékbe kerül, még nem lesz alapértelmezett. Eltávolítás-visszahelyezés után :
Menü - beállítások - 10-es pont - 3-as pont - és egyenként végignyálazol és módosítasz MINDENT
Sok sikert (és türelmet) !
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz quailstorm #2844 üzenetére
Aha szóval a sim kártyán nincs bináris kód, de azért tárhely. Te tényleg nem vagy valami okos....
Na én részemről zártam.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
dik
őstag
válasz Luck Dragon #2846 üzenetére
Annyi kérdésem lett volna embertelen de némelyik így belegondolva amatőr lett volna így nem mertem feltenni sem. Sosem volt samsungom így még szoknom kell....
[ Szerkesztve ]
-
dik
Isten hozott a kis csapatunkban Ha van kérdésed szólj.
meroly&quailstorm
A sithek, akarom mondani Sim-ek harcaA káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Dhampir
félisten
válasz quailstorm #2842 üzenetére
Nekem sosem volt gondom a KIES-szel. Primot is és Wave I és Wave II mobilokat is azzal frissítettem hibamentesen.
-
quailstorm
nagyúr
De úgy érdekelne hogy hogy találtad ki ezt a marhaságot.
Bináris kód nem lehet rajta, mert ki tudja mibe kerül (készülék), és sok a platform (saját CPU-k, ARM7-9-11 cortex, Intel Atom, MIPS). De igazán hely sincs rajta. Mikroprocesszor meg pláne.
Ez csak egy olcsó kis kapacitású tárhely semmi több. -
meroly
veterán
válasz quailstorm #2842 üzenetére
Őőőőő tényleg?? Azt hittem van benne
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
quailstorm
nagyúr
Szoftvert frissíteni nem KIES-sel kell. Egyáltalán nem tudok olyan helyzetet elképzelni hogy gyári frissítőt használja ha van alternatíva, mindig elrontják. Meg akarják őrizni az adatokat, hibridet csinálnak és vége mindennek.
(mondjuk feature phone-nál azért még menni szokott, okostelefonoknál bajosabb)
Van S5610-hez flashloader, FW-t meg vadászni kell netről. Énnekem csak egy van, nem tudom milyen régi de elvileg magyart tartalmaz.Mondjuk nálam KIES ellenesebbet nem találni. WIn7, installer, kék halál. XP dettó. Remélem azóta javították de szerencsére nem is kellett. Volt odin meg multiloader.
KIES egy óriási bloatware tömeg. Ahhoz képest mekkora nyúlfingnyi appokkal lehet frissíteni. Túl azon hogy egyes telókat teljesen használhatatlanná tesz, pl Ace2.
(#2840) meroly: azzal biztosan nem magyarázom... nincs benne processzor. De hagyjuk...
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz quailstorm #2835 üzenetére
A kártyacsere több esetben megoldja a merülő akku problémát. Akkor ezt mivel magyarázod? Még 1-2 éves kártyáknál is beválik. Mással nem tudom mint a rajta futó alkalmazások.
Impossible is nothing
-
dik
őstag
Kicsusztam az időből de megvan minden ok! Így a kérdés tárgytalan.
-
dik
őstag
A kies és minden működik mostmár szépen. Azt hogy tudom megnézni mikori a softver rajta és hogy van-e újabb hozzá?
-
veterán
-
quailstorm
nagyúr
A tornyokkal azért akkor is tartja a kapcsolatot, ha nincs megnyitva app...
Igen, ezeket a SIM-es vackokat ismerem. Előtöltött telefonszám vodás szolgáltatáshoz, taxihoz, netes linkek. De ezek pár bájtban mérhető adatok. Semmi több. Ez nem fogyaszt...Az ilyen mértékű baromságra meg élőben is így reagálok, ez van. A te billentyűdről ez sok volt. SOKK.
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz quailstorm #2824 üzenetére
Nos.
1. a stílusból azért visszavehetnél nem a kutyád szájából rángattál ki.
2. a SIM-en vannak alkalmazások (még ha csak hivatkozás is),
3. nem az alkalmazás tárolási helye volt a lényeg, hanem a felhasználása.
4. a háromszögeléses módszert írtam az előbb én is, nyilván jobban eszi az akkut a forgalom miatt mint a készenlét.(#2833) cs.zs.: tisztelet a kivételnek
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
dik
őstag
Szinkronizálni szeretném de semmi. Meg a sofvert megnézni milyen van rajta. Fater b2710 simán ment ezzel nem akar valami zavar van az erőben....
-
dik
őstag
válasz quailstorm #2828 üzenetére
Hogyne működne! Bár ezt a kiest ha telepítem majd rádugom a telót a gépre nem történik semmi.
-
dik
őstag
válasz quailstorm #2826 üzenetére
Ohh 1000 köszönet ilyen gyors választ még nem kaptam itt soha az életbe.
[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
Egy aprócska kérdés zseblámpának nem lehet ezt a készüléket használni ha igen hol is van?
Ja igen és milyen kies jó ehhez a készülékhez?[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
SIM-en milyen alkalmazás?
Fér rá 250 telszám, korlátozott karakterszámmal, meg 20db normál méretű SMS. Oszt cső. A többi az a telefonodban van...
3-szögeléses helyzetmegállapításról és java appról hallottál-e már?Aztán nem csak a méret csökkent, de egyébként hogy várod hogy értsek hozzá? Nem ott dolgozok. Abból az évjáratból, amiből nekem is van a SIM-em, nem nagyon tudok ilyen nagy chipeset.
Aztán a beszállító, felhasznált anyagok, öregedés, érintkező kopása mind számít. A miniatürizálással is megváltozott a belső felépítés, szerkezet. Kisebb a csíkszélesség is. De ez nem publikus, meg nem is érdekes.Egyébként mit szívsz? Mert nem úgy ismerlek mint aki ennyire retardált. Ez sok volt mára.
-
meroly
veterán
válasz quailstorm #2822 üzenetére
Ez világos, de 1998 nem most volt, talán 5V-os SIM-ek már nincsenek forgalomban. Nekem az a fura hogy az 1-2 éves SIM-ek közt is van eltérés, azt hittem arról tudsz valamit.
Gyanítom egyébként hogy a SIM-en lévő alkalmazások is ehetik az akkut rendesen, bár a 64kB-ra nem tudom mi fér rá, de pl a bankautomata alkalmazás konkrétan a cellainfók alapján megmondja hol van a közelben automata. Na ahhoz pl kell forgalom a GSM hálózaton rendesen, mire megtalál. És ezzel magyarázható lenne az is, hogy egy konkrét sim az évek során miért meríti jobban a telefont mint az elején. Hát mert a kedves szolgáltató telepít rá mindenfélét.
Én most töröltem mindent róla, kíváncsi leszek.Impossible is nothing
-
quailstorm
nagyúr
The operating voltage of the majority of SIM cards launched before 1998 was 5 V. SIM cards produced subsequently are compatible with 3 V and 5 V. Modern cards support 5 V, 3 V and 1.8 V.
Vodafone UK-en is olvasgattam meg tapasztalatom is van.
Elvileg az új SIM-nek mennie kell 15 éves tellában is. Elvileg bírnia kéne az 5V-ot, mikor 1,8-ra volt tervezve és bírja a 3-mat is. Gyakorlat az mást mutat de most nem múzeumozunk úgyse.
Ami minket érdekel a 3V és az 1,8V.
Pl adott az én SIM-em. 3V-ot kell neki adnia a telónak, ha tetszik neki, ha nem. 1,8-at adna nem történne semmi. Tehát többet fogyaszt.
Gondolom azért a Galaxy S már csak támogatja az 1,8V módot.Aztán találkoztam már faszsággal is. Nővérem harmadik telója, Nokia 5310. Gondoltam MÁSOLJUK már át a telefonba is a számokat. Erre eltűnt az egész névjegyzék. OK...
SIMkártyát kapott újat azt cső. De nem volt szép dolog.Röviden ennyi, nem látok bele a lelki világába, nem is dolgozok szolgáltatónál, ennyit tudok a SIMekról. Még annyi hogy akkora buzi nagy chipet nem láttam még SIM-ben mint ami nekem van. Ez kitölti a rendelkezésre álló teret, ebből nem vágsz microSIM-et az tuti.
-
dik
őstag
válasz quailstorm #2818 üzenetére
s5610 egyértelmű ha már rábeszéltetek!
-
meroly
veterán
válasz quailstorm #2818 üzenetére
Remélem tudjátok hogy a miniSIM-ek fogyasztása és feszültségigénye is eltér az évek során.
Azért én meghallgatnám a szakmai tájékoztatásod.
Impossible is nothing
-
dik
őstag
Jelentem csatlakoztam a clubhoz! Épp most bontottam ki. Tesztelés kezdődik...
-
Mika1227
őstag
Nekem is csinálta már ezt egy telefon, hogy 1 nap alatt lemerült hagyományos teló, igaz nem ilyen. Kicserélték többször az akksit de csak a SIM kártya csere oldotta meg azzal volt a gond azóta jó a teló.
[ Szerkesztve ]
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
veterán
válasz Dhampir #2813 üzenetére
Bementem a (egy közeli) Telenorba, előadtam a mesét, hogy néha újraindul a telefon, és szervizben is voltam, és azt mondták hogy a régi kártya okozza. Természetesen nekem semmi bajom sincs a telefonnal vagy a kártyával, soha nem produkál ilyesmit. Szó nélkül kicserélték a kártyát. (micro-sim verziót kértem, felkészülvén bármilyen következő telefonomra)
(nemrég egy üzletben azt mondta a csóka hogy csak telefonvásárlással ingyenes a kártyacsere, anélkül fizetős, itt meg azt mondták a csere közben, hogy a 2 éven túlit ingyen cserélik. a mesét már nem vontam vissza)
-
meroly
veterán
Kollegámnak egyik napról a másikra elkezdett az akku a korábbi egy hét helyett 2 nap alatt lemerülni. Felhasználói szokásai nem változtak, BT, 3G kikapcsolva ugyanúgy. SIM kártyára gyanakszom, bár még csak 3 éves neki és ha azzal lenne gond, akkor már az elején előjött volna. Ötlet?
Impossible is nothing
-
Dhampir
félisten
válasz kezdonokia #2808 üzenetére
Négyezerrel drágábban függetlenül is van másutt.
-
kezdonokia
csendes tag
A Media Marktban (Kispestt)vettem a héten egy S5610-est.Domino 5 Telekomos kártyával van 17.990 szürke színben.1 év garanciával adták.Akit érdekel még van de más boltjukban is kapható ahogy a honlapon láttam.Tartozékként egy akku és egy töltő van hozzá.
-
veterán
Na mivan ?
Mi ez a csend ?
Tessék ordibálni, egymásnak ugrani, meg minden ! -
Dhampir
félisten
válasz Luck Dragon #2789 üzenetére
"Dhampir nagy MTK-s"
Az E61-em még mindig nem akar MTK-ssá transzformálódni és még sosem volt dolgom MediaTek-tök chipsettel.
-
-
veterán
válasz Luck Dragon #2802 üzenetére
Hát kössed nyugodtan, kötöm én is
Lehet hogy az a fülhallgató egy minőségi, prémium db, csak lehet hogy nem passzol ehhez a telóhoz -
-
veterán
válasz Luck Dragon #2800 üzenetére
De akkor tényleg nem a legmegfelelőbb fülest használod hozzá
Nekem 2 is van itthon, amivel brutális. Mindenkinek leesik az álla tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile 2
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest