- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
válasz Luck Dragon #3999 üzenetére
Nem szabad elkiabálni semmit sem nagyon mert még a végén elbízza magát... De amúgy rohadtul megtetszett ez a 6303 így most az marad játékban...
[ Szerkesztve ]
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
-
dik
őstag
Az valóban jó lenne ha lenne utódja...
Na de a lényeg megcsinálták a jó kis s 5610-et. Úgy néz ki visszatért...
-
-
Gyöször
senior tag
Azt lenne már jó itt írogatni, hogy a Samsung kihozza a telefonunk méltó utódját. 13Mpix tűéles fotó fúhádé videó, 1 hét üzemidő, ilyesmik...
ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
Ez egyre izgalmasabb.
-
dik
őstag
-
-
dik
őstag
válasz Luck Dragon #3983 üzenetére
Nyugtával a napot... Várom a fejleményeket estére már többet tudok...
-
-
dik
őstag
Az új remény! Állítólag holnapra kész lesz az s5610. Másik boltban (utolsó helyen) azt mondta a kölök itt van minden hátul ami kell hozzá és holnap kész 5000 lesz az ára a cserének. Na erre kíváncsi leszek. Nagyon komolyan mondta...
-
Dhampir
félisten
Hm, több darab S5610 van eladó hazánkban, az egyik közismert hirdetési oldalon.
-
-
dik
őstag
válasz Luck Dragon #3977 üzenetére
Kicsit sokkalom az árát az újnak így belegondolva az szerintem sok érte...
Bár nekem csak alkatrésznek kellene használt ha egyáltalán azok jók benne ami nekem kell...[ Szerkesztve ]
-
-
dik
őstag
válasz Luck Dragon #3975 üzenetére
8200Ft körül van kint felújított s 5610...
[ Szerkesztve ]
-
Uhhh na jó Amúgy meg a telefonálási képessége az egyik legjobb az eddig használt készülékeim közül. Ár/érték arányában és annak tekintetében. És az akkumulátora sem merült úgy mint az új iphonoké.. mint a nyeles balta.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
dik
őstag
válasz Luck Dragon #3971 üzenetére
Azt hittem telefont árulsz majd... Bocs ezt sem lehetett kihagyni...
[ Szerkesztve ]
-
-
Dhampir
félisten
válasz Luck Dragon #3971 üzenetére
Lehet, hogy vásárlás miatt érdemes lesz megvárni a CES-t (de utána még ki tudja, hány hónap az új mobilok megjelenése), ámde eladás szempontjából vélhetően minél hamarabb történik meg, annál jobb, mert Lumiákkal most már nagyon ki van tömve a használt piac, és később talán csak fillérekért fogják elvinni. :-/
-
-
Dhampir
félisten
válasz Luck Dragon #3969 üzenetére
Egy rossz szót sem írtam.
-
Az a baj hogy nyomógombos készülék eladó nálam nincs. Csak is olyan van ami eszmei értéke van.
A többi része pedíg úgy sem érdekel titeket, hisz le lett szarózva
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
dik
őstag
válasz Luck Dragon #3965 üzenetére
Azt mondják meg mint olvastam pár helyen elég sok belőle ami nem az igazi... De ha neked van tuti jó és eladó megbeszéljük azon ne muljon...
-
-
dik
őstag
válasz Luck Dragon #3963 üzenetére
Nem kell. Nagyon rizikósak voltak... Elég lesz ennyi egyenlőre... Vagyis remélem...
-
-
dik
őstag
válasz Luck Dragon #3959 üzenetére
Nem játék ez...
Próbáltam valami régi strapabírók összeállítást választani és hirtelen ezek voltak...
[ Szerkesztve ]
-
-
dik
őstag
válasz Luck Dragon #3957 üzenetére
Már meg is vettem őket mind a 3-t mint nyilván irtam is(6303c,6303i,c2-01)...
-
-
dik
őstag
válasz Luck Dragon #3955 üzenetére
Jelen állás szerint nagyon kicsit esélyt látok rá lesz valami. Haver már keresi majd mond valamit...
-
-
dik
őstag
válasz Luck Dragon #3953 üzenetére
Ha lesz és megjön egyből kibelelem. Ami kell már teszem is át... Addig meg Nokia lesz...
Mert ugye ha ez van nincs hozzá semmi akkor mi a fenének játékban tartani ha döglődik...[ Szerkesztve ]
-
-
dik
őstag
válasz Luck Dragon #3951 üzenetére
Valami van... Lehet kezdek belefáradni a kinlódásba. Nokia meg van régi rengeteg eladó. Ha egyik szétmegy jöhet a másik. Nyilván ez lesz abból is minél olcsóbban valamit jobbat nyilván ez lesz itt...
[ Szerkesztve ]
-
-
dik
őstag
válasz Luck Dragon #3949 üzenetére
Nekem mondod. Egyszerűen még donor sincs nagyon nemhogy alkatrész. s5611 is próbálok szerezni annak is ugyanilyen az a pár alkatrésze ami nekem jó lehet... De ha nem jön össze semmi vásárlás akkor felkínálom eladásra akinek kell donorba ha vigyék ezt a szemetet. Annyit kinlódtam már vele lassan nem ér annyit tényleg be kell látnom...
-
-
dik
őstag
Most hívtak a szervízből és nem birják megjavítani és nincs alkatrész hozzá sehol ők nem tudnak szerezni...
Szóval a vateran van valami, de mivel azt nem ismerem így ott nem veszek semmit meg a működése az oldalnak sem annyira tiszta... Szóval beszélek haverral nézzen kint valami donort az küldje haza pici pénzért. Ez röhej eladtak belőle millió számra itthon is sokmindenkinél láttam is annó és most nincs sehol sem kapható ez hihetetlen..."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
válasz Dhampir #3946 üzenetére
Hát igen ezek a dolgok az átlag embert annyira nem érdeklik. Nekem például a világon semmi bajom nem volt a s5610. Minden téren amire nekem kellett egy kifogástalan telefon még ha nem is volt zajszűrő meg egyébb dolog tökéletes volt...
-
Dhampir
félisten
válasz Luck Dragon #3942 üzenetére
Így van, a 640 energiatakarékos üzemmódban elmegy napokig, főleg a régebbi rendszerrel.
(#3941) dik
Már nem érdemes szerintem, legfeljebb, ha ingyen odaadja valaki.
[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
válasz Luck Dragon #3942 üzenetére
Annyit én nem adok érte. Annyiért már jó telefont is lehet kapni persze csak óvatosan...
-
-
Dhampir
félisten
válasz Luck Dragon #3938 üzenetére
Az 520-ban engem az árához képest korrekt fotózási és videofelvételi minőség (nyilván mobilos szinten értendő) fogott meg, valamint a dedikált kameragomb, ezen kívül a jó hívásminőség és a pontos érintőkijelző, ami akár kesztyűben is működött, s mindezt kedvező áron nyújtotta a "nagyokhoz" képest. Annyiért Androidosban csak silány, kisebb képességű telefonokat lehetett kapni.
-
dik
őstag
válasz Luck Dragon #3938 üzenetére
Minél előbb tegyed szerintem mert eszméletlen amennyire fogynak el a jók. Nem tudom hova a fenébe tünnek el ezek a csodák mert azért nem 2 db beszélünk, de eltünnek az tény. Alig találni már...
-
válasz Dhampir #3936 üzenetére
Olyanom nem volt, de ezek tényleg nem ma csirkék. De még mindig pörgős a rendszerük, gondolom az 520-is ilyen volt.
De tény is való hogy majd ezek is eladásra kerülnek.dik
Lassan majd körbe nézelődőm a piacon. Még az a baj hogy még konkrétum sincs ezzel kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
válasz Luck Dragon #3933 üzenetére
Hagyományos jól kiforrot régi telók... Ezek közül rengeteg példa van, sok gyártó sok kiváló terméke...
-
Dhampir
félisten
válasz Luck Dragon #3929 üzenetére
Kész múzeumi gyűjtemény.
Lumia-vonalon nekem az 520 tetszett a legjobban, prolinak kitalált ár-érték arányban.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gyöször
senior tag
Nekem meg recseg a hangszóróm. Vagy inkább berezeg. Nem tudom, szóval normál hangerőn recsegős, ha lejjebb veszem a hangot akkor jó, esetleg nem hallom. Amúgy jó a vas, sim csere óta az újraindulások megszűntek. Mekkora okos voltam, hogy kb 2 évig szívtam vele
-
-
dik
őstag
válasz Luck Dragon #3931 üzenetére
Pánikszerűen el kell adni az összeset és venni normális telefont!
-
-
dik
őstag
válasz Luck Dragon #3929 üzenetére
Az igen sok sz.r egyhalomban na szép... Bocs ezt nem lehetett kihagyni!
-
válasz Dhampir #3925 üzenetére
De hogy tartom számon! Csak oda figyelek másokra.
Amúgy tényleg kerestem Primot, meg úgy volt hogy majd én is rendelek Angliából.
De most van nálam egy 830-as, egy 640-es és kettő darab 735-ős lumia. Így felesleges.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Dhampir
félisten
Köszönöm, de én soha nem is kerestem, minek is, ha van.
Amennyiben megfogadod a tanácsomat, akkor ne szenvedj már azzal a lerobbant példánnyal, inkább ruházz be egy új mobilba. Talán már többe került a régi tutujgatása, mintha Angliából küldenének egy vadiújat.
A régit pedig eladhatod alkatrésznek.Esetleg Luck Dragont érdekelheti, itt korábban keresett Primo-t, ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Luck Dragon #3923 üzenetére
Látom számon tartod a koros "mobil-családfát".
Az ősöreg Nokia kipurcant, így elő kellett vennem a kis Primo-t, ami zsebbe a legjobb mobil, és pehelysúlyú, telefonálásra tökéletesen megfelel.
A régi "Lollipop-mentes" Sony a családban teljesít szolgálatot. Anno egy butamobil árán, vagy még az alatt vettem, akkor bőven megérte, ráadásul hab a tortán, hogy napokig is elvan egy feltöltéssel, ha csupán telefonálásra használják.
A Lumia már rég nincs meg, jó telefon volt, de szerény véleményem szerint a megbonyolított, instabil és lassacskán "sorstalanná" váló rendszernek már lőttek.
Jó lesz minékünk továbbra is a kis Primo.
(#3924) dik
El kell tudni engedni a régi dolgokat. Ez a kicsike Primo ameddig kibírja, addig működik, a kis aranytartalék tökéletesen teszi a dolgát.
Már S5611-et sem nagyon kapni, és vigyázat, mert előfordul, hogy azt próbálják eladni S5610 telefonként.
-
dik
őstag
válasz Dhampir #3922 üzenetére
Komolyan gondolod kell neked egy új? Mondhatom havernak küldjön. Bár gari nem tudom milyen van rajta...
Öszeget meg nekem annyit mondott szóval én is csak annyit tudok mondani...Ja akkor nekem is új van ha a kinézetét nézzük...
[ Szerkesztve ]
-
-
dik
őstag
-
-
Dhampir
félisten
válasz Luck Dragon #3912 üzenetére
Szerintem is, még automatikus beállításokkal is jobb szokott lenni. Lehetséges, hogy a hideg, nyirkos idő, és a párásodás beleszólt.
(#3913) dik
Remélhetőleg sikerül alkatrészt találni. Elvileg garmadával kellene ilyen kiszuperált mobiloknak hevernie valahol, csak a forrást nem könnyű kideríteni.
[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
válasz Dhampir #3911 üzenetére
Kérdeztem tőle mondta ilyen lehetőségek vannak. Ha újat nem is de a régihez egy donort szerintem mondom hogy vegyen. A mostani bent van szervízben de nem sok jóval vigasztaltak a javíthatóságát illetően. Jövőhéten elválik mi lesz vele...
-
-
Dhampir
félisten
válasz Luck Dragon #3909 üzenetére
Örülök, ha tetszik. Sajnos életlenek lettek a felvételek, legalábbis ezen az egyszerű gépen visszanézve. Nem vagyok megelégedve velük.
(#3910) dik
Az jó, ha van kint ismerős. Valószínűleg tud segíteni ebben.
[ Szerkesztve ]
-
-
dik
őstag
Nem sokan tudják, de Angliában van ilyen s 5610 vadi újan független gyárilag 90fontért(34000Ff körül). Vagy van használt olyan 10-15000 körül...
-
Dhampir
félisten
Délutáni "kamerateszt", a hangulat kedvéért, automatikus beállítással:
[ Szerkesztve ]
-
Gyöször
senior tag
Így pár év újraindulásos szívás után lecseréltem a 2006ban kapott sim kártyámat egy újra. Akartam egy okostelefont, meg is vettem, abba kellett volna microSIM, de aztán lepasszoltam az asszonynak, nálam maradt az 5610 a nyerő.
Kíváncsi is voltam mi lesz az újraindulással. És lássatok csodát új kártyával még aznap újraindult vagy 2x
Aztán most úgy elhanyagolja szerencsére, már nem is tudom mikor volt. Remélem megtartja jó szokását.
-
-
lotuska
tag
Sziasztok, van egy 3 eves es 2 honapos a Samsung GT-S5610 telefonom.
Szeretnem kikodolni, Romaniaban elek, itt vasaroltam Orange halozaton belul. Szeretnem megkerdezni, hogy lenne lehetoseg a telefon kikodolasara otthoni mokolassal, vagy mindenkepp fizetnem kell erte? Google-n, Youtube-on keresgelve ez az utobbi tunik valoszinubbnek.
Segitsegeteket elore is koszonom.
-
dik
őstag
Milyen mocskos egy eladók vannak itt is a fene a pofájukat az agyam eldobom. Elkezdek vele tárgyalni majd nagy csend jön egy válasz ja bocs eladtam. Akkor nem válaszol de közben már régen eladta persze nem jelöli elkelt értékelései meg igen. Hát szóval kezdem feladni. Az s5611 alkatrészei is jók ebbe? Vagy tud valaki aki tud itt ürgét aki nagyon megbízható ilyen téren és minden gond nélkül gyors megjavítaná az enyém?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest