- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janika1988
tag
Pro:
Gordulekeny, nem gondolkozik mp-eket a tarcsazoba belepesnel, vagy lerakasnal (legfontosabb sztem).
Nagyon gyors, szep animaciok.
Egyszeru felulet, szep launcher (lehet hatrany is), nincs olyan, hogy mikor home gombot nyomsz, ujraindul a launcher es az app drawer (legidegesitobb volt SGSen)
Scrollozas akadasmentes, IE bongeszoben is sokkal jobb, mint a SGS gyari v barmelyik
Kamera gomb, lezart telefonnal is
Facebook integracio sokkal jobb (app is gyonyoru)Kontra:
Nincs Google Maps, Navigacio, Koordinatak, TTS, TBT navigacio
Nem tudsz rarakni zseblampa, adatforg.szamlalo, ilyesmi appokat (Mangoval lehet frissül)
Nincsenek cimkek a Gmailben
Nincs az FM radioban RDS, pedig tudnia kene
Nem lehet okosba appokat rarakni, es sok a fizetos a marketen (a minoseguk se eri el az Android appokat, es akkor finoman fogalmaztam), valamint nincs Mass Storage Mode, csak a Zune-nal tudsz felmasolni zeneket, kepeket, videokat. (Konvertalas nalam kb 10-20perc volt egy 2 oras filmnel)
Ezert a BT resz is csak hang atvitelre jo (A2DP megy legalabb)
Nincsenek ra olyan jo kis magyar progik, mint pl bpmenetrend
Custom billentyuzetEgyezik:
Kijelzo, fenykepek minosege, kijelzo erzekenysegeJah es gazdasagilag is jol jarsz, en 25-ot kerestem vele, es olyan allapotban van, mintha 0perces lenne
Mango meg nincs rajta, ugy irtam ezeket a sorokat. Valamint 8GB-os is eleg, szvsz. -
nicu71
addikt
válasz
paprika #11297 üzenetére
csatlakoznék az előttem szólóhoz.Egyszerűen nem is lehet kifagyasztani semmivel,olyan sebes,hogy már tulságosan is/és aki használja a mangót az mondja hogy még rátesz egy lapáttal
Andriodot soha nem próbáltam még,bár mondjuk egy xperia arc azért bejönne,nade az 3xos áron van!!!Maximálisan elégedett vagyok -
david00888
csendes tag
válasz
paprika #11297 üzenetére
hali,
nekem egy hete van meg a teló és eddig nagyon elégedett vagyok vele. én függetlenül vettem 50e körül, sztem ebben az árkategóriában verhetetlen. szeptemberben érkezik a mango valamikor, a legutóbbi hírek szerint 15.én.
én is droidról váltottam, és a stabilitás lenyűgöző, eddig egyszer sikerült megakasztani pár másodpercre, fagyni nem fagyott, reboot sem volt.
a facebook chat mango után integrálva lesz a messagesbe (tehát ha vkivel beszélsz smsben és utána fbn vagy msnen akkor az egész egyben lesz, sztem ez nagyon hasznos), google viszont felejtős, helyette van bing, viszont dedikált kereső gombal...
-
paprika
aktív tag
Hali. Gondolkodtam a telóban. X10i (nagy) ról váltanék. Mikor érkezik hivatalosan a Mango?! frissítés ?
Érdemes átállni ? Semmi extra nem kell pár appon kívül! Csak legyen stabil és gyors a rendszer !!
Sokat Facebook Chatelek meg google. Igazából más nem nagyon megy
-
đe$|re
senior tag
A kijelzője, ha jól tudom, ugyan az.
Zenéhez: A számok többségénél fel se tűnik, hogy nincs EQ. Jó, persze vannak olyanok, amiknél hiányzik egy kis basszus. (de ez inkább a gyengébb minőségű felvételeknél fordul elő)
Film: Nekem egy 2 magos gépem van, 2Gb rammal, azzal a kb. 750 megás fájl (konvertálással) kb. 20-25 perc volt. -
Land
veterán
válasz
Oppenheimer #11294 üzenetére
Üdv!
Köszi! Nekem is tetszik kinézetre. Kijelzője ugyanaz teljesen? A pentile matrix miatt nem annyira éles az SGS kijelzője a Defy-hez képest.
"Nem megy az idegeidre (csak néha, de ez a samu hibája)" Mit értesz ez alatt? Használtad Mangoval amúgy? Jobb lett sokkal?
Zene macerát ismerem. Felmásolok egyben sok zenét és megoldva. Kérdés, hogy EQ nélkül mennyire lenne jó mindenféle zenére. Pl. amiben van basszus dögivel. Filmet tudom, hogy konvertálja. Mennyi idő alatt van meg vele? 4 magos a gépem 4 Gb RAM-mal. 1.4 Gb-os film pl.
Kevesebb app van rá látom, de ha vannak minőségi appok, játékok, akár magyar alkalmazások (szótárak-német,angol), akkor rendben lenne.
16 Gb-os érdekelne igen. -
Land
veterán
Aki SGS-ről váltott leírhatná pro és kontra a véleményét a cseréről. Anyagilag pl jól járnék.
Köszi! -
moonman
titán
válasz
engusz #11288 üzenetére
jaigen.
jomagam mar mangozom beta 1 ota, nagyon ott van, bar a taskvaltot meglepoen keveset hasznalom, annyira gyors a rendszer a home kepernyo kozbeiktatasaval is.
az igazi az lesz, ha majd frissitik a programokat is es gordulekemyen fogok tudni valtani a jatek es a chat kozott.
-
moonman
titán
válasz
engusz #11284 üzenetére
egyébként a videó nekem viccen kívü VGA-ra van állítva alapból. kevesebbet fogyaszt, simán megy 30 fps-sel és SkyDrive-ra feltölteni vagy elküldeni valakinek bőven elég. HD-ben csak akkor videózok, ha fontos, hogy pl. el lehessen olvasni egy szöveget vagy nincs annyi mozgás, de a minőség érdekesebb.
-
Dunbar
senior tag
Csak kíváncsiságból: 1080p videót lejátszik?
-
moonman
titán
válasz
engusz #11276 üzenetére
miazhogy: Omnia 7 photostream
-
moonman
titán
válasz
engusz #11274 üzenetére
én úgy vettem észre, hogy simább lett. amúgy nem az fps-sel van baj, a 25-nek elégnek kéne lennie a folyamatos hatáshoz (az más kérdés, hogy néha lejjebb esik), hanem állítólag a zársebesség van túl gyorsra véve.
mivel nekem csak Mango-m van, de firmware-frissítés még nem jött rá (JK1), lehet hogy úgy még jobb lesz.
amúgy valóban: általános nyaralós meg "gyorsan felveszem, hogy meglegyen" videókra jó.
-
engusz
veterán
válasz
legiaap #10909 üzenetére
Mango javít majd rajta? Én is látom az akadásokat, de szerintem nem annyira zavaró.
Tegnap este tévén néztük meg a nyaralás alatt készített videókat, bőséggel élvezhető volt. A képi kompromisszumokért kárpótol, hogy nem kellett a nagyobb fényképezőgépet is magammal cipelni.
-
Воланд
titán
válasz
janika1988 #11260 üzenetére
Köszi!
Akkor valószínű, hogy nekem lesz még Mango előtt egy csc frissítésem, nekem az még jk1. Bár a te csc-d magyar t-s, nekem meg német független, lehet, hogy az már nem frissül.
-
ambrus14
tag
Egy olyan problémám lenne, hogy használtan vettem egy omnia 7-et ami már rendelkezett fő win live fiókkal. Ezt tekinti a telefon a fő fióknak és egyszerűen nem tudom átváltani hiába van saját regem, nem engedi lecserélni azt a fiókot másikra és nem is tudom a volt tulaj fiókját törölni!
Mit csináljak vele? -
csab2
veterán
A Diagnosis-ban *#0*# menüben a Proximity szenzort hogyan kell beállítani?
(Tegnap véletlenül azt is elállítottam.) -
válasz
erdoke #11261 üzenetére
Persze, csak egy első okostelefonját birtokló átlagfelhasználónak nehéz beadni, hogy miért jó tulajdonképpen, ha azt mondja: "Import SIM contacts", akkor az egyben azt is jelenti, hogy a SIM-ről elveszett minden.
Szerintem ez balgaság és nem is látom az értelmét a mozgatásnak. Lenne egy másolat és utána a kártyát békén is hagyhatná. A másoltakat meg oda szinkronizálja a telefon, ahová akarja. Szerintem így logikusabb lenne. Ne az MS döntse el, hogy akarom-e még használni a kártyámat másik telefonban vagy sem.
-
front3r
őstag
-
thaler2
senior tag
válasz
janika1988 #11256 üzenetére
Szeptember 15.-ét hol olvastad ?
-
janika1988
tag
Sziasztok!
Szept. 15re igerik a Mangot, viszont addig szeretném kiprobalni. T-Mobilerol fuggetlenitett Omniam van, a CSC TMHKB3 azt hiszem.
Fel tudok tenni ra csak fuggetlen CSC-t? Valamint el tudom a fuggetlen CSCvel tuntetni az inditasnal megjeleno T-logót?
Valamint ha kijon a hivatalos mango, akkor NoDora kell visszaterjek, h OTA tudjak frissiteni? A NoDo a 7390 v a 7392-es bulid? Nekem az utobbi van fent.
Koszi a segitseget!Udv: Jani
-
Dok1
csendes tag
Létezik olyan app, amivel mp3 fájlokat tudok csengőhangként berakni?
-
csab2
veterán
Köszönöm a segítségeteket!
Közben már össze-vissza állítgattam és teljesen rosszul működött.
Megzavart az, hogy hiába raktam le vízszintesen a tulipánok fejjel lefelé álltak.
Most jól működik! Lényeg, hogy vízszintesen legyen a telefon.
Még egyszer kösz!A beszélgetés közbeni hallgatás viszont továbbra is idegesít! Ha megint előfordul, akkor szerviz lesz belőle.
-
Blyan
félisten
Saját felelősségre , bár ha most sem működik rendesen sokat nem ronthatsz rajta.
-
csab2
veterán
válasz
Oppenheimer #11245 üzenetére
Azt hogy kell? Már nézegettem, de nem igazán értem. Segítenél?
-
csab2
veterán
Na, úgy néz ki, behalt a telefonom.
Eddig csak azt játszotta el néha, hogy vízszintes asztalon is elfordult a kijelző egy-két helyen.
Most meg vagy eleve elfordulva jön be a kép ott ahol elfordulhat, vagy ha elfordítom, nem fordul vissza álló helyzetbe.
Ráadásul ma többször is előfordult hívás közben, hogy nem hallottam a másik felet, pedig a hívás nem szakadt meg legalább is ment a számláló. Meg kellett szakítanom a hívást és újrahívni.
2 reset sem segített.
Nagyon el vagyok kenődve! -
válasz
stevve #11230 üzenetére
Persze megoldható, ha felmegyek az egyik accra -> export, aztán felmegyek a másik accra -> import, telefon reset, új azonosító beállít, kontaktok megvannak, de azért nehogy már egy telefonnál így kelljen szórakozni manapság, ahelyett, hogy csak másolt volna ez a szerencsétlen mozgatás helyett. Már csak azért is, mert így azt a SIM-et másik telefonba nem is érdemes betenni, ha az nem halálosan okos mondjuk, mert cseszheti a számait. Gratulálok.
Na ez számomra egy nagyon nagy fekete a WP7-nek.
-
Mert az. Azért van a SIM-en, hogy ott legyen, nem kell törölni, elég volna másolni. Most megvolt a reset és az előző LiveID-val kötöttem össze a telefont és megvan minden szám.
Na így azt mondom, ez tényleg barom megoldás, mert a telefon a SIM-ről letörli, de vissza már nem lehet mozgatni. Ergo vagy csak azt az egy ID-t használod ugyanazzal a kártyával vagy elveszett minden szám, ami a SIM-en volt. ennek így nem sok értelme van szerintem. Nem mindenki él a felhőben, tisztelt Microsoft. Erre nem ártott volna figyelni...
-
Érdekes dologgal találkoztam. A kezembe került egy Omnai 7, amin le van tiltva az Import SIM contatcs gomb, pedig a SIM tele van emberekkel... látott már ilyet valaki? Egyelőre nem jöttem rá, mitől lehet.
-
blex
senior tag
az ms úgy gondolta, hogy ez egy feature (gyorsan fotóznod kell valamit, mert "elmúlik a pillanat" és ha nincs automatán a kamera szoftver, akkor szar lesz a képed). a felhasználók viszont úgy gondolták, hogy ez nem egy feature, úgyhogy a mangóban már be lehet állítani, hogy megjegyezze a beállításaidat.
-
Dok1
csendes tag
Sziasztok!
Múlt héten lettem Omnia 7 tulaj. Vásárlás előtt alaposan körüljártam a témát és elhatároztam, hogy ki kell próbálnom. Mikor a kezembe került tudtam, hogy nem bántam meg a vásárlást. És ez az érzés azóta is erősödik bennem. Egyszerű, letisztult kezelőfelület, szép képernyő és akadás mentesen fut minden. Nem akarom minden jó részletét kiemelni, de azt kell, hogy írjam: Tetszik!
Annyi "problémám" van a készülékkel, hogy minden egyes fényképezésnél, videózásnál újra kell állítanom a beállításokat. Nekem nem sikerült megoldani, hogy elmentse őket. Lehet, hogy azért mert az alap op rendszer van rajta, de lehet, hogy azért mert én nem vettem észre valamit. Ha tudtok valamit javasolni szívesen fogadom. -
Srácok!
Valaki, akinek még NoDo van a telefonján, nézze meg, legyen olyan kedves, hogy az m.prohardver.hu milyen. Ha minden igaz, lesz baja, viszont a Mango bétával meg nagyjából olyan, ahogy azt Parciék megálmodták.
Ide kellene egyet válaszolni, hogy milyen az eredmény.
Előre is köszi.
Elnézést a kiemelésért - lehet, hogy fontos lesz a megállapítás.
-
Pezsi
csendes tag
És a játékok is teljesen ingyenesek ? Pl angry Birds meg hasonló alap gamek?
-
dario_p
tag
Segítséget szeretnék kérni. Szeretnék megkérni valakit, akinek US accountja van, hogy az NBA game time 2011 nála telepíthető e. AppFlown keresztül megtalálom, de UK accoutom van és nem engedi telepíteni. Nem tudom, hogy csak emiatt vagy egyébként sem lehet.
Egyébként 4 hónap használat után sikerült egy mastercard hitelkártyát beregisztrálnom. De csak a telefonon keresztül. A zune pc-n nem veszi be. Végre tudok vásárolni...
-
Auratech
őstag
Nyári tapasztalataim alapján elégedett vagyok a telefonnal. Mindenre jó, amire használom. Levelezés, net, média. Végigfotóztam vele a nyaralást. Remekül helytállt, mint "hamar" fotómasina. Az 5 Mp-es telók között dobogós a nappali képekben. Makróban bajnok. A dedikált fotó gomb nagy kincs búvártokban, amikor a képernyő behülyülhet.
Minden reggel bicajozás közben Győr felé Rádiót hallgatok, meg zenét. A gps használhatóbb appjai miatt várom a mangót. Az explorerben se lesz baj, hogy fektetve is látszani fog az alsó vezérlősáv..Amúgy cserben nem hagyott. Hívást nem mulasztottam, levelem nem tűnt el. Hangszóró nem recseg. -
Harti
senior tag
Köszi az infókat Nektek!
Másik dolog: hangos navigáció létezik normális a WP7-hez?
-
gaben88
őstag
válasz
front3r #11202 üzenetére
Csinálsz egy valós UK címes (igazából csak a irányítószám a fontos) win id-t és azt regisztrálod be elsőnek majd a telefonon, majd a telefon régióját is UK-ra állítod, és voálá, elérhető a piactér. Vásárolni pedig jelenleg macera, mert nem minden kártyát nyel be. De ha vársz a Mangoig, akkor magyar win id-val és minden kártyával tudsz majd vásárolni! De, ha nem vársz addig sincs baj, mert haza tudsz majd migrálni! Tehát az UK acc-ot át tudod majd alakítani HU-ra, ha akarod!
Nem neked akartam válaszolni természetesen!
-
front3r
őstag
-
Harti
senior tag
Akkor már én is kérdezek!
Ha létrehozok egy új hotmail fiókot a telefonhoz, csak annyi a dolgom, h egy érvényes UK címet adok meg és ennyi a varázslat a MP eléréséhez?
Ha kijön a Mango és hivatalosan is támogatott lesz a HU elérés akkor csak egyszerűen visszaírom a címet magyarra és minden megy tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Koreai cégekkel érkezik az új Windows hazánkba, a Samsung is letette a névjegyét.
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- NVIDIA® driverek topikja
- Notebook hibák
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- Tőzsde és gazdaság
- Ukrajnai háború
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest