- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harti
senior tag
válasz
gaben88 #11197 üzenetére
Sziasztok!
Én is ezen röhögök (jó értelemben) mert régóta olvasom a topicot folyamatosan és már a kapuban vagyok, h megvegyem én is a készüléket, de még parázok, bevallom férfiasan.
Ennek az oka csak annyi, h nagyon befürödtem anno az SGS-el...nem szeretnék mégegyszer hibázni. -
Pezsi
csendes tag
A 4.8-as zune a legújabb ?
-
gaben88
őstag
Azért a Mango közeledtével rohamosan nő a topik létszáma! Ez jó! Szerintem a WP7 nagyon befog indulni a Mangoval, főleg ha kap egy jó reklámkampányt is!
-
janika1988
tag
Sziasztok!
Udv a klubban, most mar en is egy 7e boldog tulaja vagyok a SO7-nek
Pezsi: Jobban jarsz, ha függetlenül v hasznaltam veszed, sokkal olcsobb ugy, mint a T-nel. Mult heten vettem egyet hasznaltan, de full karcmenteset, es 35 volt (fuggetlenul, nagyon megerte)
de meg ujonnan is 51,5-ert megkapod, sot 60ert mar a 16GB-osat is.
Amugy SGSrol valtottam, elegem volt az allando fagyasokbol es 10mp-es gondolkodasi idokbol.Kerdes: az RDS miert nem mukodik? Mangoval fog mukodni?
-
RaveForce
veterán
üdv. sajnálatos modon ellopták a telomat egy hete
ma jött meg a másik, és sajnálattal tapasztaltam h nem müködik az uj zuneal a régi wp tool, esetleg azóta jött már ki mango rtm, vagy ujabb fajta feltevési metodus? vagy turjak a neten valahol egy régebbi zune-t a régi wp toolhoz? v esetleg már nemis lehet perpill fejlesztöi mangot felrakni? köszi a válaszokat elöre is -
blex
senior tag
nincs benne semmi bonyolult. van egy gyűjteményed, abban vannak külön a képek, videók, zenék és podcastok (internetes rádió/tv-szerűség). be lehet állítani, hogy a számítógép melyik mappáiból gyűjtse ide a fájlokat, vagy rá is lehet huzigálni pl. a zenéket a lejátszóra és akkor is hozzáadódik a gyűjteményhez. aztán ha valamit át szeretnél másolni a telefonra, akkor megkeresed a gyűjteményben és ráhúzod a bal alsó sarokban levő telefon-ikonra. (ugyan itt lehet cd-t írni, vagy lejátszási listákat készíteni). ha a telefonod töltőn van és van wifi otthon, akkor be lehet állítani azt is, hogy usb nélkül is szinkronizáljon asszem 10 percenként. aztán van a gyűjtemény mellett egy piactér, itt lehet zenéket meg alkalmazásokat venni.
kábé ennyi a gyorstalpaló tanfolyam a zune-hoz -
nicu71
addikt
a wp7 /bár én nem használtam még androidot/mangó nélkül is szorosan egybevan integrálva a facebookkal,pl a telefonkönyv nem is létezik,hanem helyette ott a people,és ott az összes kontakt telószámmal,facebookkal windows live id-vel,és folyamatosan frissül,mozog,baromi élvezetes!gmail,hotmail,facebook beállitása pillanat műve.
a wifi nálam csont nélkül,tökéletesen megy,nincsvele semmi probléma.
Az internet explorer viharsebes már most is,mangóval meg fénysebesség.Nekem inkább az a bajom hogy a a felület annyira érzékeny,olyan gyorsan reagál,hogy visza kell magad fogni
2 nap folyamatos nyúzás alatt egyszerűen lehetetlen volt megakasztani,lefagyás még véletlen sem volt!
a lejátszó/zune nagyon király,bármit fél másodperc alatt lejátszik,felülete is szép,a pc-s zune elöszőr megizzasztott,de most már totál kiismerem magam,ja és a hangzás,akár a gyári fülessel is minőségi.Akárcsak az egész Omnia megjelenése.
A rossz dolog az hogy a marketplace ha magyar ID-d van akkor egyelőre nem elérhető,tehát nem tudsz vásárolni,még az ingyenes cuccokat sem/egyelőre. -
Pezsi
csendes tag
Valaki tudna linkelni 1 videót a Zune használatáról nem tudom, a Youtubebon nincs használható de, kíváncsi vagyok hogy működik?
-
Pezsi
csendes tag
A frissítések teljesen ingyenesek ?
-
Pezsi
csendes tag
Köszönöm. Ha valaki még valamit szeretne hozzá fűzni kérem ossza meg velem.
-
Pezsi
csendes tag
válasz
catroot #11181 üzenetére
Köszönöm a segítségedet.
Lassan teljesen avatott leszek a témában és kezd nagyon tetszeni ez a telefon, főleg hogy nagyon vonzó ára van a T-nél. De nem tudom ki lesz az a végtelen türelmű, aki segít még nekem abban hogy elmondja hogy komolyan nem lehet Bluetooth fájlokat cserélgetni? Tehát a mobil nem kompatibilis más Bluetooth eszközökkel? És lenne még egy kérdésem a Wlan használata tényleg macerás hogy csatlakozik az Omnia Wfire? Előre is köszönöm.
-
catroot
veterán
Hali!
Ha nem baj, válaszolok én. Az OS az "Operating System" rövidítése, vagyis maga a rendszert nevezzük így, ez esetben a WP7-et.
Annyira én sem vagyok pro a témában, de konyhanyelven úgy kell érteni, hogy jelenleg a programok, illetve fejlesztők nem férnek rendszerszinten ahhoz pl. hogy a LED-et használhasd külön, mint egy zseblámpát (Mango-ra már van program, illetve a HTC-s 1st gen készülékeken is volt, asszem), vagy nem lehet még megoldani azt, amit Androidon a sweet dream app tud, hogy időzítve fel/le menjen a hálózatra (alvó mód).
-
blex
senior tag
olyan nincs, hogy nincs. csak akkor nincs szolgáltatónál, ha már egyáltalán nincs az adott készülékre. a sokat késik meg 2-3 hétnél nem hiszem, hogy több lenne. de jó esetben az is lehet, hogy pár nap alatt átengedik.
az os az operációs rendszer. és erdoke azt írta, hogy eddig a wp7-re írt alkalmazások nem nagyon tudtak hozzáférni a rendszer különböző funkcióihoz, hardverekhez, de ez már nem annyira lényeges, mert a mango frissítéssel ezek nagy részéhez megnyitották/megnyitják az utat. -
Pezsi
csendes tag
A külön topic nagyon jó mert azért elég hasznos. Látom ezzel a mobillal elég sokat foglalkoznak ha valakinek valami baja van úgy tűnik megoldható, ha mások segítenek. Még annyi lenne a kérdésem, hogy én valószínűleg T-nél veszem, és hallottam már hogy X meg X szolgáltatónál nincs frissítés vagy sokat késik valaki tud erről valaki valamit?
(És tudom buta kérdés de mi az az OS? És az hogy nem fér hozzá a kamerához névjegyzékhez?)
Androidban otthon vagyok WP7-ben, még nem.
-
erdoke
titán
Egyetértek a haveroddal, sok androidos készülékről lehet szoftveres gondokról olvasni a neten, az Optimus 2X az egyik tipikus példa.
Az alkalmazásokban alapvető eltérés van jelenleg a két rendszer között: Míg WP7-re az OS eddigi korlátai miatt bizonyos alkalmazás típusok teljesen hiányoznak (nincs hozzáférés kamerához, névjegyzékhez, stb), ám ez most éppen változik a Mango-val, addig az Androidnál bizonyos alkalmazások bizonyos készülékeken nem futnak, vagy csak csökevényesen használhatók. Emellett ott a sok csengőhang, háttér csomag és könyv, amit mind alkalmazásként tartanak számon. Tehát az adott készüléken probléma nélkül használható programok és játékok száma valójában jóval kisebb, mint a Marketen fent lévő összes "app". Ezzel szemben a WP7 MP-en lévő bő 30e alkalmazás 86 %-a program és játék, ami minden készüléken egyformán működik. A programok száma az Androidnál gyorsabban nő, a növekedés kezdeti üteme gyakorlatilag csak az Apple AppStore-ral vethető össze. -
blex
senior tag
ennek van külön topicja. bár azt nem mondanám, hogy nagyon eleven..
-
Pezsi
csendes tag
Valaki más kicsit mesélne az alkalmazásokról? Pl: szociális alkalmazások, vagy lejátszók, esetleg játékok, vagy bármi más ami szerinte egy fiatalt érdekelhetne ?
-
Pezsi
csendes tag
válasz
erdoke #11173 üzenetére
Okés nem magázom.
Köszönöm a válaszodat az androiddal az a bajom hogy rendben van hogy sok rá az alkalmazás de, akárhogy is nézzük a Microsoft és az Apple erősen rángatja az androidot használó cégeket.Másik konkrét példa: van egy haverom van egy LG Optimus 2Xe de, mondta hogy naponta le fagy annyi mobil jön ki androiddal hogy nincs idő mindegyikre pontosan ráhúzni a szoftvert. Erről neked mi a véleményed ?
-
Pezsi
csendes tag
Köszönöm.Ne haragudjon csak még dolgom volt, de mindenképpen be akartam fejezni. A válaszát tényleg köszönöm nem, nem vagyok játékfüggő sőt... elég ritka hogy játszom főleg mobilon. Pontosan nem tudom hogy egy fiatalnak mint nekem menyire szükségszerű a WP7 az androidban hosszú távon nem bízom. Én általánosságban böngészésre, zene hallgatásra, használnám esetleg játékra (gondolok itt ilyenre hogy angry birds) vagy filmnézésre. Szerinted erre is megfelel az Omnia?
-
erdoke
titán
Ha 15 éves vagy, akkor talán nem a Total Commander bűvöletében élsz, és pillanatok alatt elfogadod a húzom-ikonra ejtem típusú működést. Szerintem nem pilótavizsgás a Zune, könnyen rá lehet érezni a logikájára. Más kérdés, hogy a WP7 készülékekkel kapcsolatos tudásában még van rajta mit fejleszteni.
Egy dolgot viszont erősen javaslok: használj írásjeleket, mert majdnem feladtam a felénél, és ha mások még kevésbé türelmesek, nem kapsz választ...
-
Pezsi
csendes tag
Nos egy ilyen készülék engem komolyan érdekelne csak pár omnia tulaj jó tanácsát szeretném meghallgatni. Átlag felhasználó vagyok fiatal (15) és pl : ennek a zune szoftvernek a használta menyire komplikált mennyivel nehezebb egy ilyen mobilt kezelni mint androidost vannak e szokásos mindenkinél előforduló komolyabb bakik vagy pl: zenét akarok rá rakni de zune-hoz nem igazán értek akkor nem is fogok tudni zenét pakolgatni tehát menyire felhasználó barát az egész mobil illetve hogy a rá készült alkalmazások menyire minőségiek örülnék ha tulaj T-s lenne és esetleg oda írná hogy részesül e frissítésekben nagyon tudnék értékelni egy ilyen kis összefoglalót előre is nagyon köszönöm a kedves megválaszolótól
-
blex
senior tag
válasz
nicu71 #11167 üzenetére
elvileg a képeknek csak törléskor kéne eltűnniük a telefonról, sima szinkronizálás után nem. gondolom van valami zune beállítás erre, de én most nem találom.
ha a telefonon magyar a live id, akkor amíg nincs rajta mango, nem fog "normálisan" működni. a nodo-ban nincs magyar marketplace, tehát amíg ez van a telefonodon, nem tudod telepíteni a zune-ban "megvásárolt" alkalmazásokat. tudom, ez elég kellemetlen, de már nem kell olyan sokat várni, (szerintem) valamikor szeptemberben jön az update. ha mégsem tudod kivárni, akkor a forum.xda-developers.com-on lehet leírásokat keresgélni a kiszivárgott mango feltelepítéséről. de az fontos, hogy erről nem tudsz a hivatalosra frissíteni, szóval ha kijön az igazi mango, előtte vissza kell rakni a nodót.
firmware verzió ellenőrzése pedig ##634# a tárcsázóban, utána meg *#1234# -
nicu71
addikt
Nos,2 napja végre hosszú hezitálás után én is beléptem a klubba
Már sok mindenre rájöttem,olvasgattam,csináltam!
2 kérdésem van/egyelöre/ tehát ha lövünk egy fotót,és nem adjuk a kedvencekhez,nem osztjuk meg stb,akkor utána /miután a pc hez kötjük és a zune beindul/eltűnik?azaz a pc re a zune miatt automatikusan felkerül de a telefonon nem találni...
a másik hogy a zune felületéről magyar id vel engedi hogy vásároljak ugymond ingyenes appokat,ki is irja hogy ok minden,várjak,hamarosan települ,de mégse történik meg...pl youtube player meg ilyenek,ha ujra nyomom akkor irja hogy megvásároltam már
no-do van fennt-várjak a mangóra ,akkor jó lesz minden?
Egyébként a gyári füles várakozáson felül teljesit..az eddigi Koss fülhallgatómat agyonalázta,és mivel tul halknak itéltem,épp az előbb csináltam meg a headset tuningot is
még egy kérdés...feljöttek ugye a frissitések/gyári független a készülék/ sokan emlegetik a KB3,KB1 stb stb firmware változatot.Ezt hol tudom megnézni,kerestem de igy nemvan -
thaler2
senior tag
De várom már a napot, amikor a Zune-ra dugva a készüléket, ordít, hogy Mangoooo...
-
Oppenheimer
nagyúr
Flash light mangora:
http://windowsphone.com/s?appid=6eb81ba8-1bc7-43fd-bbf5-4673e7d9a703
-
gaben88
őstag
Én nekem az szokott néha lenni, hogy ha felveszem a telefont, akkor fél mp-re egy recsegés hallható a külső hangszóróból! Amúgy meg tökéletes a hangerő és a minőség nálam a csengőnél, fülesnél, és a beszéd hangszórónál!
-
Blyan
félisten
válasz
rokirobi #11146 üzenetére
Leginkább a hivatalos frissítési macera még az év elejéről, és ennek a hozományai, ahogy olvasom teljesen rapszódikus, hogy kinek mire frissült a firmware, már ha frissült egyáltalán, ezért többen már már androidos romolásokat végeztek.
De ezek nem saját tapasztalatok, itt olvastam mindet. Majd a tulajok elmondják hogy áll a helyzet.(#11147) Zoooja
Szerintem a Mangoval eltűnik majd a pár másodperces késés, legalább is én nem tapasztaltam (unofficial mango frissítés, még nem elérhető a hivatalos). -
-
Zoja™
őstag
Androidon csak azért hackerkedem, hogy a rendszer ne laggoljon, ne legyenek Force Close-ok. Ha gördülékenyen fut a rendszer, teszi az amúgy is dolgàt, ( folyamatosan frissíti az e-maileket, közösségi oldalakat ) akkor nem lételemem ,,hackelni" , mert ilyen téren màr rengetegszer csalódtam a droidban.
-
thaler2
senior tag
Létezik valahol egy mindent összefoglaló windows phone 7 user manual ? Ami nemcsak általánosságban ír le mindent, hanem az utolsó legapróbb kis trükkig ?
-
blex
senior tag
válasz
rokirobi #11139 üzenetére
nekem omnia 7-em van, a többit nem volt alkalmam kipróbálni, de ezzel meg vagyok elégedve.
és tényleg fognak újabb készülékek kijönni a következő (pár) hónapban, de nem hiszem, hogy azokat megkapnád 40-ért. szóval ha tudsz szerezni egy omnia 7-et (eléggé kifutóban van már) akkor szerintem megéri most venni egyet (hacsak nem akarsz várni fél-egy évet, amíg a mangós készülékeknek is lemegy az áruk)
ja és hívd nyugodtan wp7-nek, mint mindenkiZoooja: azt, hogy ha nem vagy egy hardcore hacker, akkor teljesen jó alternatíva a wp7 (főleg mangóval)
-
rokirobi
csendes tag
Hello mindenki !
Nagyon tetszik ez a telefon. Egy hónapja a kezemben járt egy Lg Optimus 7 és akkor bele szerettem a Windows Phone 7-be. Őszintén bevallva nekem nem jött be a most nagyon szárnyaló Android. Okos oprenszer de a kinézete olyan gyerekesen egyszerű. Ezzel ellentétben a Se7ven kinézete brutálisan szebb ( olyan mintha összehasonlítanánk Barbara Streisandot Megan Foxal). Aztán jobban körbenéztem a Sve7en oprendszerrel rendelkező készülékek között és a Samsung Omnia 7 találtam tökéletes választásnak. És a véleményeteket kérném abban hogy ti is így gondoljátok. Megtudnátok segíteni beszerezni egyet : vegyem meg egy szolgáltatótól vagy keresek egy használtat ? ( 35-45ezret szeretnék rá költeni ) Vagy esetleg van jobb Se7ven oprendszerrel rendelkező készülék a piacon? Vagy várjak még mert a jövőben több telefon is ki fog jönni ezzel a csodás rendszerrel.
Előre is köszönöm a válaszokat -
Blyan
félisten
A felsoroltakra tökéletesen használható az Omnia 7, de a Flashsel kapcsolatban a WP7 ugyanazt az utat járja, mint a Apple az iOSsel, azaz valszeg sosem lesz rajta Flashtámogatás.
Lehet később egyszer csak valami homebrew barkácsolás képes lesz megoldani ezt, de hivatalosan sosem fog megtörténni. -
Zoja™
őstag
Hali srácok!
Lenne egy egyszerű kérdésem:
Érdemes a Defy-m lecserélni egy Omnia 7-re? LÉnyeg az e-mail (gmail), youtube, facebook, net, meg némi film/videó lejátszás. A Mangoval lesz már a böngészőben flash támogatás? -
-
Dunbar
senior tag
TV-re rá lehet kötni valahogy a telefont (jack-en, microUSB-n keresztül)?
-
HLaca80
csendes tag
Szia Savoo!
Mire céloztál azzal,hogy kis ügyesség lehet Navit rakni? -
savoo
addikt
válasz
n.andras74 #11120 üzenetére
Sebesség.
-
Kattt01
tag
Hello! Vettem a minap egy Omniát és lenne vele pár gondom (nyilván én vagyok hülye hozzá...
) Szóval, először is, nem tudom hogy kell frissíteni, elvileg magától kéne keresni a frissítéseket, de nem talál egyet sem... A készüléket gsmline-ba vettem, orange-os (matrica, belépő dallam, pár progi volt rajta) és elvileg kártyafüggetlen. Jelenlegi OS verziója: 7.0.7004.0. A másik problémám a GPS-szel van, letöltöttem hozzá az Outdoor Navigation trial-jét, de mindig azt írja ki, hogy sorry couldnt find position, vagy miatököm és hogy ellenőrizzem a beállításoknál a Location-t, ami nekem mindig be van kapcsolva... Ha meg néhanapján talál kidob valami pozíciót az is rossz, és több utcányira van a valódi helyzetemtől... Előre is köszi a segítséget, várom a válaszokat!
-
savoo
addikt
válasz
n.andras74 #11116 üzenetére
hogy elbírja e? Megtáltosodik tőle...
-
Gomez86
őstag
válasz
n.andras74 #11116 üzenetére
igen, garantáltan. vannak itt a fórumozók közt olyanok akik már egy ideje Mangóval használják
-
savoo
addikt
válasz
n.andras74 #11114 üzenetére
Szerintem ebben az árkategóriában nincs jobb vétel most.
-
n.andras74
aktív tag
Szerintetek még megléphető egy Omni7 most? Vagy már van jobb alternatíva 50ezerért. Nem vagyok nagy telefon buherátor...ami fontos az a gmail levelezés és a wifis internet...és a gyorsaság, fagymentesség... Most egy alap kis 500mhz androidost használok...de bátran váltanék egy megbízhatóbbra.
-
Lászloo
csendes tag
Hello
Van egy független Samsung Omnia 7-es telefonom. Tegnap aT-mobile-nál belett állítva egy netcsomag és nem működik. Valaki tud segíteni hogy mit kéne beállítani. Nekem azt mondták hogy valami interner konfigurációt. A segítséget előre is köszönöm. -
Dave™
nagyúr
Ebben az új Zune-ban (4.8) miért nem hajlandó a számok nézetben odaugrani egy adott számhoz, ha elkezdem gépelni a címét? A 4.7 tudta ezt. Ennél is kiírja a karaktereket, amit gépelek, csak nem ugrik sehova
Megnéznétek nálatok mi a helyzet? Köszi!
-
Bsony
tag
ti milyen tokot használtok vagy fóliát hogy ne karcolódjon ?
-
harsanyiz
aktív tag
válasz
Oppenheimer #11100 üzenetére
signed_CSC_Cetus_Europe_I8700XENJK1.csc én ezt használom, ami a független csomagban volt.... egyébként hrvipes volt rajta eredetileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest