- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz
front3r #19436 üzenetére
Igen, 100%, hogy Nokia lesz (vagy Apple, de az a B-terv).
Anno vásárlás után csinálta ezt a teló, akkor abbamaradt a dolog. Persze egy év hiba nélkül nem kis idő, viszont az, hogy kvázi használhatatlan a telefon arra, hogy kommunikáljak valakivel és csak restart segít... az nálam elég nagy hiba.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
front3r #18148 üzenetére
Volt "szerencsém a 710-et és a 800-at kipróbálnom. Ritka csúnya teló a 710, gyengébb kijelzővel. A 800-nak ugyanilyen jó a kijelzője, viszont pld annál is zavart, hogy az Omnia után kicsi a mérete a kijelzőnek. Az egy tömb polikarbonátból lézerrel kimart szöveget lefordítanám érthetőbbre: gagyi műanyag érzés. Designra a 800-as szép telefon egyébként. 400 Mhz -el gyorsabb prociból hála a jófajta oprendszernek semmi sem vehető észre normál dolgokon, játékokkal nem hasonlítottam össze. Májusban tudnék egy 800-at venni a lejáró előfizumra annyiért, amennyiért el tudnám adni az omniát, de nem fogom lecserélni, erre nem.
-
maxmax2
csendes tag
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
front3r #18148 üzenetére
szerintem lesz o7-re is apollo
amúgy teszveszre jó feltenni, ott nem árulnak most egy darab o7-et se(vagyis én kisérlet szempontjából feltettem 75ért..
), vaterán is 1et árulnak. hát jó is lenne, ha mindenki felemelné az árát, aki árulja, de szerintem például a telóboltosok meg is teszik..
-
kungzi
veterán
válasz
front3r #16705 üzenetére
Biztos csak a wp7 tulajokat figyelik
Az androiddal mi van? Honnan tudod, hogy pl a Cyanogenmod csapat nem irt egy olyan scriptet a rendszerbe, ami figyeli az ember osszes adatat es rogziti is. Ha nem ertesz a programozashoz ezt eszrevetlenul megcsinalhatja. Szoval ne irj badarsagokat, vagy bizonyitsd
Marmint nem te, hanem akinek irtad
-
tutis
őstag
válasz
front3r #16562 üzenetére
seed szervert bérlek. Torrent fileokat valahogy fel kell juttatnom a szerverre. Sajnos a torrent oldal le van tiltva melóhelyen, így csakis telefonról vagy másik gépről tudom letölteni a file-okat. másik gép a nagy adatforgalom miatt nem lehetséges, telefonra letölteni meg nem lehet. Így nem tudom megoldani hogy bent a melóhelyre eljusson a torrent file, pedig innen már sinen lennék, bent elérem a seed szervert. Android vonalom meg teljesen jól működni, telóra le tudok tölteni torrent file-t és akár telón hozzá is tudom adni a seed szerverhez. WP7-en még a seed szervert se érem el, mivel flash felületű...
-
Land
veterán
válasz
front3r #14267 üzenetére
Nekem a héten indult újra először. Elindult az ébresztés és elhalkult, majd újraindult. Azóta nem csinálja. Ezek a fagyások apró malőrök, remélem dolgoznak a koreai srácok ezek kijavításán. Egy kis javítócsomag simán tökéletessé tenné a telefont. Optimus 7-nél is vannak ilyen problémák?
-
catroot
veterán
válasz
front3r #14117 üzenetére
Arra vagyok kíváncsi egyébként, hogy 5mb a program mérete, a térképeké nyilván több. Szóval a térképeket le lehet tölteni országonként, mint pl. a Sygic esetén, vagy az egész pakkot lehet csak. Mert írja, hogy olyan 2.2 giga kell neki, viszont nekem jó lenne, ha csak Mo. lenne rajta, aztán ha kellene egy külföldi ország leszedném. Mert így a 2.2 giga felesleges szvsz.
-
-
Herczi
senior tag
válasz
front3r #12756 üzenetére
Nekem is tetszik, tökéletes ez a kijelző méret a számomra, főleg ha az akksija is többet bír így. Az már más kérdés, hogy 60-nál többet nem adnék érte, az meg gondolom még egy bő év mire ide süllyed, de nem baj nyomassák csak a kisebb méretű telefonokat legyen választék.
-
gaben88
őstag
válasz
front3r #11202 üzenetére
Csinálsz egy valós UK címes (igazából csak a irányítószám a fontos) win id-t és azt regisztrálod be elsőnek majd a telefonon, majd a telefon régióját is UK-ra állítod, és voálá, elérhető a piactér. Vásárolni pedig jelenleg macera, mert nem minden kártyát nyel be. De ha vársz a Mangoig, akkor magyar win id-val és minden kártyával tudsz majd vásárolni! De, ha nem vársz addig sincs baj, mert haza tudsz majd migrálni! Tehát az UK acc-ot át tudod majd alakítani HU-ra, ha akarod!
Nem neked akartam válaszolni természetesen!
-
Blyan
félisten
-
Kevin's
senior tag
válasz
front3r #9201 üzenetére
Azért van közép mezőnyben is jó telefon ami nem akadozik Pl Desire HD az nem akadozik,de még mindig 90 ezer ft.
Én most még azon csodálkozom az új LG Optimus 3D a T -mobilnál kártyásan 113 ezer , míg GSM boltban 199 ezer elég durva , hogy milyen olcsón adja a T mobile kár , hogy pont nincs most annyim pedig olyat vennék
-
DeusHun
őstag
válasz
front3r #9067 üzenetére
Nem kell ahhoz betörnie. Fogja, rádugja a saját gépére, Zune-t indít és mivel a Zune beállítások (mit hova szinkronizál) a telefonon vannak mentve így simán lehúz róla mindent ami be van állítva. De ha kéri a kódot akkor nem férnek hozzá ahhoz sem.
Lalll: igen, ezt ismerem csak még nem próbáltam ki
-
robertel
senior tag
-
válasz
front3r #8140 üzenetére
Elég sok hülyesége jön elő, átlagba minden héten 1x újra kell indítanom valami miatt. Biztos így ver engem az isten mert megcsaltam a Nokiát...
Először hibás készüléket fogtam ki.. és még csere után is vannak baszakodások.
hitman77
Örülj neki akkor, szerencsés vagy. Néha engem eléggé felbasz a rendszer. Néha olyan dolgokat nem tudok megcsinálni rajta, ami a régi N78amon tökéletesen működött (skype, msn, rendes gps, flac lejátszás, zunenal baszakodás hiánya) Már-már messiásként várom a mangot. -
xnace
őstag
válasz
front3r #7780 üzenetére
Igen, jól tudod, a KIES-t ajánlják, de ez a program szinte használhatatlan. Nem ismeri fel a telefont, lefagy, lassú stb...
A másik "warez" program,(Ez így, hogy warez, az hülyeség, a wareztevékenység a BTK szerint a szerzői, vagy szomszédos jogok megsértését jelenti, itt viszont ezek közül egyik sem áll fent
)valóban az ODIN, ami egy teljesen jól használható, egyszerű flashprogram, 4 fájlt ( PDA, CSC, PHONE, PIT ) betallózol, rányomsz a startra, és 10 perc múlva készen is vagy...
Ebben az esetben, viszont elveszik a garancia, feltéve, hogy rájönnek...Viszont ha olyan ROM-verziót teszel fel, amit a KIES is feltenne, akkor elvileg nem is vehetik észre.
Ellenben, ha mondjuk eg Gingerbread bétát teszel fel, ami ki sincs még adva hivatalosan, csak samfirmware-n, meg XDA-n van, akkor valóban ugrik a gari.
Hallottam olyanról is, aki beküldte a telót garancióba, és custom ROM-mal is megjavították...Oppen: Lehet, hogy Horvát, de max a CSC, a ROM verzió ugyanaz nekem, mint a nagybátyámnak, aki a Media Markt-ban vette kétszer annyiért, mint mi
Függetlenítésről, meg nem is érdemes beszélni, mert a végén itt is megjelenik dzsoíí, és beköp adminnak
Am meg már volt 2 frissítés(ünk), és eddig sem zárt le...Mangóval miért zárna le??
Engem személy szerint a garancia kérdés jobban aggaszt..
-
válasz
front3r #7780 üzenetére
Nem ugrik a gari egy béta szoftver miatt és bár ők nem kérik számon, könnyen kideríthető azért, hogy van-e dev acc valakinek.
Én nem vagyok ellene, csak leírtam, hogy ésszel kell csinálni. Érteni sem nagyon kell hozzá. Nem tudom, a wp7.hu milyen leírást adott, de van olyan módszer, aminél csak egy bat fájlt kell elindítani, ami kicsit molyol, utána meg a Zune befrissíti a telefont béta Mangora.
Viszont az unlock elmegy és a backupra is figyelni kell, de ezt általában csak utólag olvassák az emberek és ilyenkor megy a hiszti. Ezért sem adok inkább ilyen tanácsot senkinek.
Plusz kilátásban van egy restore, ha jön a végeleges, de ez még nem biztos.
Nem a reflash a bonyolult (bár van, aki még nem csinált ilyet sosem), de pl. pont az Omniánál a Mango és unlock csak előre oldható meg vagy sehogy - és egy kínai xml-lel kell szöszmötölni. Van, akinek ez bonyolult. Nekem csak szimplán felesleges. -
válasz
front3r #6616 üzenetére
Pont tok vásárlás a téma nálam is, és elvagyok hűlve, hogy egyszerűen nincs olyan ővre fűzhető fekvő tok, amiben pl a fülhallgatónak lenne kivágás.
Még az is nagy mutatvány találni olyan tokot, (fekvőt és ami nem bőr) amibe egyáltalán belefér, pedig ma már nem számít olyan kiugróan nagy méretűnek ez a telefon, nem is értem..
(Csak én akarnék széles e határban pl sportolás közben zenét hallgatni ilyen telefonon?)
Ez az alu tok elég 'hardcore'-nak néz ki..
Szerintem általánosságban minden telefont egy gumirozott bölcső véd a legjobban a behatásoktól, mert van rugalmassága.. -
longwild
aktív tag
válasz
front3r #6115 üzenetére
Szia!
Hangfelismerőhöz:
youtube bemutatóJó cuccok
HA van még valaki által ismert cool feature, ne tartsa vissza!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Koreai cégekkel érkezik az új Windows hazánkba, a Samsung is letette a névjegyét.
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- GT710 passzív videokártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest