- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
Frissült a Now alkalmazás a magyar marketen. Lassabb lett, mint volt, cserébe most már Mangos.
-
hkari
őstag
Megint új rom van alakulóban: [link]
-
-
Zoja™
őstag
válasz
harsanyiz #11693 üzenetére
Azt hiszem rájöttem mi a probléma a 3G dobálás ügyében. Folyamatos frissìtésre volt állìtva a gmail szinkronizáció és szerintem ez volt a baj. Mióta kilőttem, azóta nincs probléma.
Más: Olvastam valahol, hogy a hivatalos mango-ban lesz Skype integráció. Nem tudjátok, hogy valóban így lesz-e vagy van változás ezügyben? -
harsanyiz
aktív tag
Én is ezzel csináltam, ami lényeg közvetlenűl a gépre kösd a telót, ne pedig usb hubra, mert akkor nem fogja látni a telefont download módban.
-
Dunbar
senior tag
Végül egy Omnia mappával megoldottam, rájöttem, hogy a legtöbbet úgyis konvertálni kell (kb. 20 hozzászólással kellett volna feljebb olvasnom -.-), és kijelöltem azt célmappának.
Tényleg be kell másznom az almappákba ahhoz, hogy kiszedje a Zune a fájlt? Na mindegy, ma estig rajta lesznke a sorozatok, aztán nem kell vele kínlódni egy ideig. -
Zoja™
őstag
Egy buggal én is találkoztam a német t-mobile-os beta mangoban. Ledobálja magát a 3G-ről és csak akkor hajlandó visszamászni ha kiveszem akksit, utána visszarakom. Asszem megy vissza a nodo. Ami a samfirmware-en van, azt nyugodtan visszarakhatom?
-
Dunbar
senior tag
ÁÁÁ ez az Zune megőrjít. Berak 1000-1200 videót egy rakásba, és keressem meg. Kereséssel meg nem talál. Mappák szerinti rendezés nincsen? Program van rá?
-
harsanyiz
aktív tag
Egyáltalán nem támogatom a warezt, aki meg akar trükközni, szépen tegye le a popóját a székre és keresgéljen, okosítsa magát.
Az, hogy megoldom magamnak a rendszer hiányosságait nem azt jelenti, hogy híve vagyok az ingyen élősködésnek. (szezon-fazon keveredés...)
Nem kérnék több privátot ez ügyben, sem más ügyben sem.
A wp7 fórumán szépen leírtam az offline navitól a magyar nyelv hozzáadásáig mindent. -
-
zsolnai25
tag
Igen a trialt azt tudom
Esetleg valami nagyobb frisítés vagy valami változást történt ? Csak mert megvan vagy fél éve és azóta nem igen olvasgattam utána a dolgoknak
-
zsolnai25
tag
Üdv
Lenne egy olyan kérdésem megoldható omniánál e már a teljes játék letöltése fizetés nélkül?
-
Dunbar
senior tag
válasz
stevve #11665 üzenetére
Remélem, hogy Mango után importálják az appokat. Droidon is így van, mármint hogy egyes országokból nem lehet elérni alkalmazásokat? Ott soha nem futottam bele ilyenbe. De hogy van az, hogy pl. lenne egy
FerihegyLiszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Budapest–Ferihegy reptértérkép, akkor azt angolok nem érik el, szóval ha turista vagy, akkor megszívtad. Lehet, hogy erőltetett a példa, de mi értelme van ennek? -
válasz
DeusHun #11666 üzenetére
Az elsőre szerintem nem a válasz, a másodikra pedig az, hogy ha ők valutában vonják le, akkor a bankod fogja átváltani. Nem olyan nagy bukás az, szerintem a magyar Market árak meghatározásánál sem lehet épp alacsony a konverzió - de nem tudom, csak tippelek. Ennél az árnál nem tétel az árfolyamkülönbség.
-
-
Dunbar
senior tag
Nem raktam fel Mango-t, csak Zune-on keresztül volt sw-frissítés. De Mango-ig kibírom, csak azt hittem hogy pl. Angry Birds trial-t legalább le tudom szedni.
A szervizkódos hangerőnövelés menetét le tudná írni / be tudná linkelni valaki? (Privátban vagy ide.)
[link]
Erre valaki választ tudna adni? -
blex
senior tag
válasz
enginev3.0 #11657 üzenetére
Ami a zune-ban megnyílik, azt szerintem a telefon is lejátssza. Illetve nem hiszem, hogy rá lehetne másolni a telefonra azt, amit nem támogat.
-
Dunbar
senior tag
Csináltam Live accountot, de nem éri el a Mp-t. Azt hittem, hogy csak a fizetős nem működik. Vagy rosszul csináltam valamit?
-
válasz
enginev3.0 #11657 üzenetére
Zune-ban ellenőrizni kell másolás előtt. Biztos le lehet szedni azokat is, ahogy fel is tudtad rá tenni. a listában nem látszanak?
-
enginev3.0
félisten
Azokat a fájlokat amiket rámásolok de a telefonon nem jelenik meg mert nem jó a formátum, azokkal mi lesz? ugye nem foglalják a helyet a telefonon?
-
madgie
titán
válasz
stevve #11653 üzenetére
Jaja, jó volna eleve iOS telefont venni, de hát az iPhone 4 nekem drága, meg megmondom őszintén, formailag sem nagyon jön be (ez az Omnia 7 viszont a sok-sok éves Moto L7-re emlékeztet anyaghasználatban, ami nekem nagy pozitívum, még mindig megy mindkét L7-es, ami otthon van)
-
madgie
titán
No, ez (relatív) jó hír
Van esetleg olyan médialejátszó WP7-en, ami Samba megosztásról tud streamelni? Asszonyra néha a hálószobában is rájön a sorozatnézhetnék, most csak a kezébe nyomom az iPad-et (streamel a GoodPlayer-rel a Popcorn-ról), de ha eladnám, jó volna, ha tudná az épp' aktuális telefonom.
-
-
madgie
titán
Kicsit fura kérdés: Otthoni kis médialejátszóval 24/7 megy a khm... letöltés és az lenne a kérdésem: Omnia 7-nél megoldható valahogy, hogy a Transmission kliensnek megadjak egy-egy torrentfájlt, vagy itt is bűvészkedni kell, mint iOS-en? Ott úgy megy, hogy az adott torrentfájlt a Dropboxhoz rendeltem, ott egy create public link-et csinálok belőle és azt adom meg a Transmission-nek (a sima fájl hozzáadása inaktív, enter URL viszont így működik). Droidon egyszerű, lementem a fájlt, megnyitom a transmissiont webui-ban, fájl kiválasztása, csókolom... csak hát nem csipázom az Androidot
-
Gomez86
őstag
Nekem is úgy van, hogy ha dolgozok (van erős wifi) akkor másfél nap (egy outlook és egy gmail as arrive-on). Viiszont most voltam egy hétig szabin, ahol nem volt wifi, és 3G is csak néha, ott volt hogy este kérte a töltőt.
-
Blyan
félisten
válasz
stevve #11642 üzenetére
Nálam ha csak a levelezés megy (két fiók) - szinte egész nap wifin lóg - meg a telefonálás, akkor másfél szintén megvan.
Ha zenehallgatás meg 3g internet utazás közben, fórumozgatok, vagy olvasok különböző oldalakat, de otthon is bőven előfordul, hogy nem a laptopot használom webelérésre akkor simán kifullad este 10-re. -
válasz
Joci198 #11627 üzenetére
Nem mondom, hogy nem futna, csak lehet, hogy lennének gondok vele - ahogy több telefonnál is a ráerőltetett Androidokkal.
Blyan:
Nekem a céges as arrive frissítésen van, meg még van 2 másik fiók, ami fél óránként és wifivel így simán több, mint egy nap. Majdnem kettő is, ha amúgy nem beszélek vagy játszok sokat. A 3G nagyon öli az akksit a lefedettség ingadozása és a 2G-3G váltogatások miatt. -
Воланд
titán
válasz
vakarcs #11633 üzenetére
Fel napot.
Reggel fel hetkor elindulok a suliba (98%), vonaton kis netezes, suliban szinten, plusz ket e-mail fiok felorankenti, harom e-mail fiok orankenti szinkronizalasa, kis chat, sms, telefon es delutan negyre 18%-on volt az akksi mire hazaertem. Mondjuk nekem ez igy pont jol jon ki.
-
vakarcs
aktív tag
nektek atlagosan 3g-vel (wifi off) mennyit bir a telo?
-
Joci198
csendes tag
köszí!! de kipróbálnám ha lehet de ha nem akkor majd megyek plázába és kipróbálom xD
-
vakarcs
aktív tag
csak fent az akksi allapotjelzojenel jelzi, hogy tolt, mas animaciot nem latok... erre az animaciora gondoltok?
(bocs a sok alap kerdesert... de meg csak ismerkedunk
)
-
Joci198
csendes tag
hééééj valaki please!! EZ MIEZ???
http://www.youtube.com/watch?v=mDBwlZ_jLu8
közbe rájöttem hogy csak theme
-
Joci198
csendes tag
szerintetek androidot lehet feltenni omnia7-re? ha igen akkor valaki nem tudja leírni hogy hogyan vagy egy linket?
puszta kíváncsiság hogy mert nem volt még androidos telóm csak ájfón de az meg nem android... venni meg nem akarok egyet xD -
vakarcs
aktív tag
egy olyan kérdésem lenne, hogyha felrakom töltőre a telefont mert lemerült miért kapcsol vissza mindig? nem tudom kikapcsolni, hogy úgy töltsem? hogy lehet megoldani?
Köszönöm,
VAki -
Воланд
titán
Koszonom a valaszokat, akkor majd megvarom, hogy mit produkal vegleges Mangoval.
Az erdekes az, hogy usb-n egyaltalan nem csinalja.
-
Dunbar
senior tag
Sziasztok! Megvan az Omniám! Tegnap Zune-nal másoltam rá albumokat, de nem rakta rá mindet, Zune playlistből pedig kivette. Hogy tudom a music collectionbe visszarakni ezeket?
És sync-re hogy lehet undo-t nyomni? Szóval ha egy 70Mb-os FLV-t órákig konvertál, akkor hogyan tudom kinyomni, hogy mást rakjak rá?
Közben rájöttem, hogy semmilyen Asztalon lévő zenei mappát nem érzékel. Hogy lehet hozzáadni az Asztal-t, hogy ott is keresse? -
Nekem sosem lassult még töltőn. Lehet, hogy szerencsém van?
Mondjuk ha 230-on van, nem is játszok vele, USB-n meg szinte folyamatosan használom.
-
Auratech
őstag
Nekem a feltöltött állapotban töltôn hagyva produkál lassulàst, ami azzonnal elmúlik, Amint lehúzom. AZT gondolom, a töltôáram és az akku feszültségszintjének különbsége csökken. Ez a vezérlésben billegést okoz. Szerintem. Futó programnál nem jön elô, csak a csempéknél. Firm frissítés orvosolhatja.
-
blex
senior tag
válasz
Воланд #11604 üzenetére
nekem a vásárlás pillanatától kezdve akadozik a telefon töltőn. egész pontosan a kijelző hülyül meg olyankor. valamikor nagyon darabos, valamikor egész jó. viszont ha közben fogom a hátlapot is, akkor hibátlanul működik töltőn is. samsung...
Oppenheimer: az csak a wp7 bosszúja
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Воланд #11604 üzenetére
Én el tudom képzelni, hogy a GPU-val vannak gondok és a töltés következtében kialakuló nagy hő okozza a hibát. Mi van, ha töltés közben húzod le, amikor a legforróbb? Akkor is megszűnik az akadás? Ha igen, ennek ellenére is azt mondanám, hogy az alaplap hibás, nekem az SGS kijelzője volt szarabb, amikor töltőn volt. Kijelző csere sem segített, tehát az alaplappal (vagy SoC-al, ha így jobban tetszik) voltak gondok
Nekem egyébként akkor kezd el akadni a rendszer, ha kilépek a Google Mapsból a vissza gombbal
-
Воланд
titán
NoDo-s, beta mangos tulajokhoz lenne kerdesem.
Adott egy hibajelenseg (?), nevezetesen az, hogy ha tolton van a telefon es kicsit jobban felmelegszik, akkor neha elkezd akadni a rendszer, konkretan minden muvelet darabossa valik. Nem tudom, hogy ez most a melegedesnek koszonheto (ketlem, ha napkozben huzamosabb ideig nyomkodom es melegszik, akkor ez a jelenseg nem jon elo) a beta szoftvernek (NoDo egy napig volt rajta, ugyhogy foggalmam sincs, hogy ott is jelen volt-e), vagy hardverhiba? Szoval normal hasznalatnal egyszersem jelentkezett, csak es kizarolag ha tolton volt, pl az elobb is akadt egy kicsit, az aksi mar 100%-on volt, de meg nem huztam le a toltorol, amint lehuztam az akadas megszunt.
-
blex
senior tag
válasz
enginev3.0 #11600 üzenetére
van amit nem ismer fel a zune. azokat sajnos át kell konvertálni mondjuk wmv-be.
-
harsanyiz
aktív tag
Nem szabad kiskapukat keresni, mert mást károsítasz meg.
Becsületesen kell csinálni mindent. Az elmúlt 20 év is megmutatta.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Koreai cégekkel érkezik az új Windows hazánkba, a Samsung is letette a névjegyét.
- World of Tanks - MMO
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Politika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch 9 45mm LTE
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest