- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Magisk
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokirobi
csendes tag
Hello mindenki !
Nagyon tetszik ez a telefon. Egy hónapja a kezemben járt egy Lg Optimus 7 és akkor bele szerettem a Windows Phone 7-be. Őszintén bevallva nekem nem jött be a most nagyon szárnyaló Android. Okos oprenszer de a kinézete olyan gyerekesen egyszerű. Ezzel ellentétben a Se7ven kinézete brutálisan szebb ( olyan mintha összehasonlítanánk Barbara Streisandot Megan Foxal). Aztán jobban körbenéztem a Sve7en oprendszerrel rendelkező készülékek között és a Samsung Omnia 7 találtam tökéletes választásnak. És a véleményeteket kérném abban hogy ti is így gondoljátok. Megtudnátok segíteni beszerezni egyet : vegyem meg egy szolgáltatótól vagy keresek egy használtat ? ( 35-45ezret szeretnék rá költeni ) Vagy esetleg van jobb Se7ven oprendszerrel rendelkező készülék a piacon? Vagy várjak még mert a jövőben több telefon is ki fog jönni ezzel a csodás rendszerrel.
Előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest