Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
-
Blyan
félisten
válasz
rokirobi #11146 üzenetére
Leginkább a hivatalos frissítési macera még az év elejéről, és ennek a hozományai, ahogy olvasom teljesen rapszódikus, hogy kinek mire frissült a firmware, már ha frissült egyáltalán, ezért többen már már androidos romolásokat végeztek.
De ezek nem saját tapasztalatok, itt olvastam mindet. Majd a tulajok elmondják hogy áll a helyzet.(#11147) Zoooja
Szerintem a Mangoval eltűnik majd a pár másodperces késés, legalább is én nem tapasztaltam (unofficial mango frissítés, még nem elérhető a hivatalos). -
blex
senior tag
válasz
rokirobi #11139 üzenetére
nekem omnia 7-em van, a többit nem volt alkalmam kipróbálni, de ezzel meg vagyok elégedve.
és tényleg fognak újabb készülékek kijönni a következő (pár) hónapban, de nem hiszem, hogy azokat megkapnád 40-ért. szóval ha tudsz szerezni egy omnia 7-et (eléggé kifutóban van már) akkor szerintem megéri most venni egyet (hacsak nem akarsz várni fél-egy évet, amíg a mangós készülékeknek is lemegy az áruk)
ja és hívd nyugodtan wp7-nek, mint mindenkiZoooja: azt, hogy ha nem vagy egy hardcore hacker, akkor teljesen jó alternatíva a wp7 (főleg mangóval)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Befellegzett a Call of Duty Warzone Mobile-nak
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest