- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dév_
csendes tag
valaki tudna segiteni samsung i7500 val kapcsolatosan??
-
sipeti2
tag
üdv! a segítségeteket kérném! néha kikapcsol a teló és csak úgy lehet visszakapcsolni hogyha kiveszem az akksit és visszateszem :S elég idegesítő..ötlet?
-
devys7
csendes tag
Hello!Lehet erre a készülékre magyar nyelvű menüt telepíteni ?
dév
-
doncortio
senior tag
Hai!
Kinéztem magamnak egy ilyen telefont és lenne pár kérdésem:
Ajánlott feltenni a 2.2-t?
Az alábbi játékok közül melyik fut?
-Angry Birds (és Seasons, és Rio, és stb.)
-Robo Defense
-Galcon
-Battlehearth
-Cut the Rope
-Slice it!Isten veled Steve, nyugodj békében!
-
LiVili
csendes tag
válasz extremetech #229 üzenetére
Az enyém is hasonló dolgokat csinált. Kétszer felküldtem Pestre szervizbe, szoftverfrissítés is volt, de nem javult a helyzet, a szervizesek is tanácstalanok voltak. Meguntam a telefon idegesítő kis húzásait és eladtam inkább. Pedig amikor jól működött, nagyon szerettem. Nem derült ki, mi volt a baja, vsz. hibás volt a telefon.
-
extremetech
csendes tag
Üdv! Mi lehet a baja egy olyan i7500-nak, ami néha kikapcsol, meg fagyogat, meg néha csak úgy kapcsol be ezek után,hogy ki kell előtte venni az aksit.
Rom hiba? vagy Melegedés? -
nagy.tomas95
csendes tag
válasz nagy.tomas95 #227 üzenetére
már emg van nem néztem körbe
-
fps8
senior tag
Van egy kis para jelenleg a GAOSP-al...
Egyszer csak kifeküdt a rendszer, és nem hajlandó beboot-olni...
Megy a töltés, és folyamatosan újra kezdi a boot-ot...
Valami ötlet hogy hogyan indíthatnám el???"War... war never changes"
-
fps8
senior tag
Szia!
Engem az érdekelne, hogy ezt a GAOSP rendszert és a rootolást, hogyan lehet a legkönnyebben eltávolítani és visszaállítani alapra a készüléket?
Előre is köszi"War... war never changes"
-
pscyoka
csendes tag
Szia!Kérhetném a segítségedet?Van egy sam i7500-am,szeretném rootolni de nem tudom,hogy kell.Voda 845-ön sikerült!Erre van valahol leírás?
üdv;pscyoka
-
_seth_
veterán
Android 2.3 Gingerbread állása i7500-ra:
Device Status Done
NAND/MTD Completed 100%
MMC/SDIO Almost Completed 90%
Vibrator Completed 100%
Headset Completed 100%
Touchscreen Completed 100%
Screen Almost Completed 80%
3D/FB Issues to fix 70%
Sound Almost Completed 95%
Radio Tests to do 90%
Wifi Almost Completed 90%
BlueTooth ?? ??
GPS Almost Completed 95%
USB Almost Completed 95%
Sensors Tests needed 95%
Camera Not ported 0%Itt lehet követni az eseményeket: [link]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Nekem sincs már ilyen készülékem de sokan írtam privátban és úgy gondoltam leírom inkább ide lépésről lépésre mint, hogy mindenkinek egyesével valami rövidebbet
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Android 2.2 Froyo Drakaz féle GAOSP rendszer telepítése:
Ami kell hozzá először is:
-Samsung Galaxy i7500 telefon teljesen feltöltött akkuval
-Adatkábel
-Windowsos számítógép, Windows 7 32 és 64 biten tesztelve
-Samsung KIES szoftver letöltése majd frissítése Letöltés
-Samsung Galaxy Driver Letöltés
-Samsung SDK Tools Letöltés
-Recovery tools, új verziókkal is ki lehet próbálni de én a 4.6.2-est ajánlom az új 6.5 már fagyott a telefonon nekem. Letöltés
-Samsung Galaxy Android 2.2 (Gaosp beta 3) szoftver Letöltés
-Google Apps (a gyári google programok amik az alap szoftverben nincsenek benne) Letöltés (az ultra light-ban értelemszerűen kevesebb program van de így több szabad hely marad a telefonon)Ha mind le van töltve akkor ez a rész készen is van és neki lehet látni a telefon frissítésének.
1. A telefon beállításainál (settings, applications, development) részen az USB Debugging legyen bepipálva.
Telefont rá kell dugni a számítógépre és eszközkezelőben az Ismeretlen eszköznek feltelepíteni a drivert ami már le van töltve, rá kell menni az eszköz tulajdonságaira, illesztőprogram frissítése, saját hely megadása és kikeresni a letöltött drivert majd kiválasztani. Az “usb_driver” könyvtárból kell az “android_usb.inf" fájlt kiválasztani. (Ha nem fogadná el az android.infeket akkor ezzel lesz jó: Letöltés )2. Az android SDK-t ki kell csomagolni majd oda berakni a Recovery tools fájljait is ahol a fastboot.exe és az adb.exe fájl is van.
A recovery kicsomagolásával két fájlt kapunk, mind1 mi az aktuális neve legyen erre átnevezve: “recovery.img” és “RECTOOLS.tar.gz. A fastboot. exe és adb.exe valószínűleg az android sdk-n belül a tools mappában lesz, ha így van akkor oda legyen a recovery és rectools fájl is másolva mellé.3. Másoljuk a telefon belső memóriájára (NEM az SD kártyára!) a gaosp beta 3 fájlt, a letöltött gapps fájlunkat és a rectools.tar.gz-t a gyökérkönyvtárba.
4. A windows billentyű és az "R" billentyű együttes megnyomásával hozzuk elő a futtatás ablakot majd írjuk be, hogy "cmd" és enter. Ha minden sikerült egy DOS ablakot kell látnunk. A fájlkezelőben nézzük meg, hogy pontosan hol van a fastboot.exe, adb.exe és recovery.img fájlunk és ami lényeges az elérési útvonala, tehát, hogy milyen könyvtárban van. A DOS ablakban pontosan ugyanabba a könyvtárba kell belépnünk ahol ezek vannak. a "cd.." könyvtár kilép az aktuálisból a "cd könyvtárneve" pedig belép oda.
Valami hasonló kép kell fogadjon a könyvtárváltás után.
Kapcsoljuk ki a telefont, majd írjuk be a második sorban látható parancsot: "fastboot flash recovery recovery.img" idézőjel nélkül persze majd nyomjunk entert.
Most dugjuk rá telefont a gépre kábelen. Elkezdi tölteni magát. A hívás és a kikapcs gombot kell megnyomni egyszerre és ez a képernyő kell fogadjon:
(Ha nem fut le akkor kapcsoljuk ki a telefont (akku kivétellel a legjobb ilyenkor) majd lépjünk be az eszközkezelőbe, és ismét hozzuk be a fastboot menüt, ilyenkor megjelenik a telefon Android vagy Ismeretlen eszköz néven és gyorsan keressük meg a drivert és nyomjunk rá a frissítésre, a gyors alatt azt értem, hogy csak 15 másodpercig van a telefon fastboot módban utána lép tovább és tölti a szoftvert!)
Ha minden jól megy akkor a fenti parancs le is fut és a gép és telefon is OK-ot ír ki.
Ezzel fel is raktuk az új Recovery menünket, innen már egyszerű dolgunk van és ezt csak 1x kell megcsinálni a telefonunkkal, a következő szoftvercserekor már csak be kell hoznunk ezt a menüt, így:
5. Kivesszük az akkut, betesszük, majd a kikapcs+hívás+hangerő csökkentő gomb együttes benyomásával behozzuk a Recovery menüt, ha jól nyomtuk a gombokat kiírja a telefon, hogy Recovery menu.... ekkor már el lehet engedni a gombokat, ha nem hozza be akkor ismét akku ki és gombok nyomása, ez sajnos ilyen próbálkozni kell amíg be nem jön az alábbi menü:
6. A menü használata:
Elsőnek készítünk a jelenlegi szoftverről egy biztonsági másolatot a Nandroid backup menüpontban, sokáig fog tartani de megéri ha esetleg baj történne még szükség lehet rá. (baj.... magyarul nem akar felmenni de használni kell a telefont ).
Ha ez megvan a a Wipe data/Factory reset menüpontot válasszuk, ilyenkor bejön egy új képernyő és a Home gomb megnyomásával kezdi el a műveletet. (ez az SD kártyát és a belső 8 gigás tárhelyet nem törli csak a szoftvert teszi alapra és törli a beállításokat).
Ezután az Apply any zip menüpont kell nekünk ahol a GAOSP BETA 3.zip fájlt válasszuk ki, OK gomb majd Home, ez is eltart egy darabig és van, hogy megáll vagy lefagy, ilyenkor nincs mit tenni a 6-os menüpontot kell a Wipe data résztől kezdeni ismételten.
Ha kész akkor a fix package permissions menüpontot is le kell futtatni, ha az is megvan akkor ismét apply any zip kell és a gapps light.zip-et kell kiválasztani.Ha mindezzel készen vagyunk a Reboot menüpont jöhet és bootolás után már 2.2es a telefonunk
( Forrás: [link] )
------------------------2.3as is készül rá de még nincs kész, kamera 0%-ban van portolva a többi már 70-100 között de még ez biztos lesz pár hét drakaz-nak aki írja z új szofvert.
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
Anycall = Samsung csak európában samu néven fut, koreában pedig anycall szóval az csak a felirat lehetett. Hibás telefon is lehetett.
-
LiVili
csendes tag
Egyébként annó én - értelemszerűen - egy Samsung márkájú készüléket rendeltem, ehhez képest Anycall érkezett a futárral. Először nem is gyanakodtam, aztán a második szervizelés előtt rákérdeztem, hogy egyébként ez egy klón telefon?! Állították, hogy ez ugyanolyan Samsung, csak egy "alcég" gyártja, ők nem árulnak klón telefonokat, ez nem oka annak, hogy nem működik rendesen a telefonom. Azt sem vállalták fel, hogy hibás lehet a készülék.
-
_seth_
veterán
Hamarosan már a 2.3 Gingerbread is megjelenik erre a készülékre persze nem a gyártótól...
-
LiVili
csendes tag
Hát ezt nem hiszem el, én meg eladtam, mert nem bírtam vele.
Nem akartam megbuherál(tat)ni, nehogy elvesszen a garanciája, a szervizesek viszont nem törték magukat... Ez remek. -
_seth_
veterán
Az valóban hibás lehetett mert nálam ilyet nem csinál. 2.2.1-es froyoval villámgyors lett még egy friss 1.6-hoz képest is.
-
LiVili
csendes tag
Nekem volt ilyen telefonom, de sajnos 8 hónap és két szervizbe küldés után feladtam vele a küzdelmet. Állandóan lefagyott, önállósította magát, a task killer után is mindenféle programokat futtatott a háttérben, gyakran nem lehetett telefonálni vele, nem mindig ébresztett - az alapvető funkcióiban is megbízhatatlan volt, ezért megváltam tőle.
Pedig nagyon szép kijelzője volt, szép fényképeket készített, levelezés, FB, webböngészés jól ment vele, és az aksija is egész jól bírta. Én spec. azt is nagyon szerettem, hogy igazi, benyomható 5 irányú gombjai is voltak.
Kicsit elkeseredtem, hogy az android újabb verziójával talán jobban működhetett volna, bár a szervizben 1.6-ot tettek rá, és azzal sem történt előrelépés. Hibásnak lehetett a készülék. -
_seth_
veterán
Így, hogy öcsém felrakta a 2.2.1-et a 2.1 helyett a telefonjára kb csak 1 mp lemaradása van az enyémnek ahhoz képest.
Van itt más i7500 tulaj egyáltalán?
-
_seth_
veterán
Öcsémnek vettünk egy Galaxy Spicat... amoled szép és jó de fényerőben az a spica és minőségben is van olyan jó mint ez az i7500. Gyorsaság terén pedig a Spica porig alázza a galaxyt... na ezen fel is húztam magam és ennek örömére feltettem a JC6-os firmwaret, újrahúztam a froyot és láss csodát: most már ez is fut mint a villám, az enyémen még valami régi firmware volt és nem is néztem, hogy a froyohoz már a JC6 kötelező lenne + az eddiginél is több része lett magyar a telefonnak. Most pl egy menü/telkönyv/tárcsázó/üzenetek-re nyomva behozza azonnal és 40 mega alá a ram se megy nagyon pedig widget is fut
-
_seth_
veterán
válasz Destructo #209 üzenetére
Megjött San Jose-ból a képernyővédő fólia a telefonra Kb 1 hét alatt ideért az USA-ból. 399 forint volt postával együtt 5 darab clear fólia, rátettem teljesen profi és ha esetleg kopna idővel az sem baj van még rá bőven Hátulján még ott a gyári így már megvan minden
Ja és a poén, eddig mindent hong kongból rendeltem ide is értek időben. Ez volt az első USA rendelésem és pont mondtam is, hogy ejnye ők voltak olcsóbbak... feladó? Piao Xing Ennyit az usáról már ők is kínaiak! Na de minden 5. ember kínai a földön
[ Szerkesztve ]
-
Destructo
senior tag
Elég jó telcsi
-
_seth_
veterán
Ha ide tévedne egy i7500 tulaj ami mondjuk a telefon előfordulását nézve éppen elképzelhető de nem túl esélyes és elakad valamiben az írjon privátot és segítek de ezt a fórumot nem fogom figyelni
Egyébként nekem mostanra lett kb kész ezzel a froyo gaosp verzióval, adw launcher ex menü van rajta gingerbread téma + gingerbread bill.
Procit valamiért nekem nem nagyon szereti tuningolni hiába írnak sokan 710MHz-et igazából nálam 624 mhznél vége van a játéknak ami így is +100 mhz de ez a telefon ettől sem lesz villámgyors...
Proci teljesítéményéről annyit, hogy amiben egy gt540 húzva 1300 pontot kap ott az i7500 kicsit húzva meg 400 alatt De egyébként az, hogy lassú lenne nem vehető észre rajta semmiben sem, gaosp beállítások is jól be vannak lőve, akku is kalibrálva volt így most valóban sokáig bírja. Tegnap reggel 6-kor levettem töltőről, utána vagy 2 órán át wlanon ment a market majd kb 2 óra flac zenehallgatás, újabb 2 óra wlan marketezés és maxon ment a kijelző mert sütött a nap és kocsiban üldögéltem, majd még estére szintén egy kis market (progikat kerestem mi eszik kevesebb procit/ramot, egy jó időjárás progit, órát stb, stb), + ment kb 30 percig a gps + még állítgattam rajta és így lett ma reggelre 30%-on az akku szerintem ennyi nyomogatás után ez bőven jó igaz, hogy tegnap előtti napom meg azzal ment el, hogy kerestem az akkumerítő progikat mert akad pár + a jó beállításokat Ja és full animáció még a launcherben is szóval vissza sincs véve a teló ilyen téren sem igaz proci 120-624 közé van belőve.
A 2.3-as állítólag stabilabb lesz bár ez sem fagy néha a launcherre kiírja, hogy várakozzak vagy bezárom-e de ez átlagban akkor van ha 3-4 programnál többet tölt/installál egyszerre, na az azért megfogja a telót.
Egyébként meg jó lesz ez nekem egy darabig, ha majd lesz olyan androidos ami megfelel 100%-ig minden elvárásomnak akkor lecserélem, a motorola milestone pl még mindig tetszik, amit hiányolok: sokból a led villanó kimarad márpedig megszoktam már, hogy zseblámpának használom
A kamera nem rossz benne de szerintem az i900 omniámban klasszisokkal jobb van, ez hiába AF-es valahogy mégsem képes rendesen semmire sem fókuszálni vagyis miközben fókuszál van amikor tűéles a kép de nem hagyja úgy hanem még állít és homály de azért bőven akad olyan 70-80 ezres 5MP-es androidos vagy más OS-el szerelt telefon amelyik ilyet sem csinál annyira homály-zajos-elmosódottak vannak. A 2-3 évvel ezelőtti telefonoknál amikor még bejöttek ezek az 5MP-es készülékek sokkal jobb képminőséget kaptunk, nekem is az eddigi legjobb ilyen téren a Nokia N95 8GB volt.
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
Most sincs rá 100 féle változat.
Van a gyári 1.5 + 1.6-os gyári jellegű + 1.6-os galaxo féle valamivel jobb gondolom.
+ van 2.1 eclairből 1 verzió. 2.2 froyoból van 3 verzió én ugye az utolsót raktam fel ami gyakorlatilag bugmentes már és nincs hiba sem és már aki gyártotta ezeket feltett egy videót ahol a telefonon már az új 2.3 gingerbread fut villámgyorsan és ilyen gyors a 2.2.1-esem isSzóval 100 féle nincs rá ez igaz nem olyan mint egy i900 omnia, hogy több gigányi sw-m volt hozzá ellenben ami van az bőven elég + várom a legújabbat
Ez a kijelző... ez a legjobb az egészben
Ui.:
Marketről letöltött divx playerrel viszi a divixet is bár még az 1,4 gigás film szaggat néha de ahogy cserélgettem a playereket egyre jobban viszi lehet van már amivel megy akadásmentesen.
Procit lehet húzni 710 mhz-ig ellenben akkor sem lesz tesztekben egy húúúú de gyors kütyü ez tény de önmagához képest gyorsul (videóban észrevehető volt).
A "legjobb" navigáció is fut rajta szépen, nem akadozik pedig beraktam egy full európát épületekkel és benzinkutakkal valamint minden országhoz poit bőven.
Egyébként ha nem csináltak volna hozzá már 2.2-est akkor én sem vettem volna meg, az alap 1.5-ös még nem éppen az amire azt mondanám, hogy szép bár különösebben nagy gondom nem volt vele.
-
_seth_
veterán
Sajátja van természetesen. Más is a két telefon hardver és szolgáltatásra is és még az android sem ennyire univerzális, hogy menjen ugyanaz két készüléken is.
Egyébként most már, hogy okosodtam jópár óra alatt kb 20 perc lenne a szoftver csere vagy annyi se és ebbe benne van programok letöltése is
-
_seth_
veterán
Röviden: A 2.2-es androidot nem nehéz felrakni de első találkozás az androiddal elég nehézkes lett mivel gondoltam én, hogy minden segédprogiból a legújabbat használom és erre el is ment kb 10 órám mire készen lett a telefon ellenben most már menne könnyen ismét. 2.2 Froyo ment rá amiről már csináltam backupot is.
Egyébként egy 1.5-ös android volt a telefonon amihez 42e-ért jutottam, új telefon ez tuti mivel mindenhol gyári fólia semmi matatás nem volt a telefonban, tartozékokat én bontottam ki és ránézésre szerintem külföldről hozhatták ide de mindegy is mert független és úgysincs magyar nyelv hozzá. (fél év teljes körű garit kaptam rá)Minden tartozékot megkaptam hozzá: eredeti tok, cd, töltő, sztereó headset, doboz, adatkábel, leírás. Vettem is bele egy Class 6-os Silicone 8 gigás micro sd-t, előző telómban is ugyanígy volt 8 beépítve 8 giga microsd-n de talán ez gyorsabb lesz annál a kártyánál.
A kijelző csodálatos valóban, nagy, szép és olyan mint betekintési szög szinte nem is létezik.
Android 2.3 Gingerbread már létezik, fut a készüléken már csak a rom fejlesztőjére kell várni és az is elérhető lesz rá.
Az eredeti android 1.5 is gyors volt de nagyon bele sem merültem mert inkább a 2.2-t szokom meg úgyis azt akartam rátenni.
Akkuja nagyon jól bírja eddig, egész délután nyomogattam és alig ment le a töltöttségből.
Divx filmet alap szoftverrel fel sem ismeri majd marketen keresgélek hátha van valami lejátszó hozzá.
Egyébként aki próbálkozna annak annyi tipp: ne a 6.5.1-s android recoveryvel próbálkozzon mert az fagy, hibázik hanem a 4.6.2-vel az gond nélkül megcsinál mindent.
LED villanót lehet zseblámpának használni widgettel. (eddigi tapasztalataim alapján) de még csak állítási lehetőség is alig van a kamerának vagyis közelít a nullához
Egyébként egész sok része magyar lett mivel ki lehet választani a froyoban a magyar nyelvet.
A kamera pedig a 2.2-essel már teljesen normális beállításokat enged.
Nyomogatom de teljesen rendben van, ez a 2.2 is tökéletesen megy rajta, kapcsoltam animációt és minden féle csicsás szépítést és így sem gondolkozik. Érzésre olyan gyors mint egy spica.
-
_seth_
veterán
Akinek ilyen van le tudná írni, hogy átlagban hány napot megy akkuról és az milyen használat mellett jön össze?
Nehéz felrakni a legújabb 2.2-es androidot? 2.3 lesz erre egyáltalán?
A LED villanót lehet valahogy zseblámpaként használni vagy kizárólag vakuként üzemel fotózás közben?
Ha egy spicahoz kapott igo-t beledugok ebben is üzemel gond nélkül?
Divxet viszi a legújabb szoftverekkel?
Előre is kösz de már rengeteg tesztet elolvastam de még mindig van pár kérdésem
-
flash-
veterán
sziasztok
gondolkodom hogy vagy az i7500át vagy a galaxy 3 at vegyem.
tud annyival többet/jobb az i7500 a galaxy 3nál mint amennyivel drágább?melyiket ajánljátok inkább?
-
ManY
senior tag
hello mindenkinek
forumozok tapasztalatára szeretnek alapozni
és az lenne a kerdesem a spica tulajoktol hogy melyik rom fut rajta a leg gordulekenyebben? -
Onizuka
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
A cikkben anno volt írva, hogy kapott az író a készülékhez egy bőrtokot - én ilyet nem kaptam (nem én vettem át). Kellene benne lennie?
A másik, hogy az akksi nagyon kíméletes használat mellett is max egy napig bírja. Két óra netezéssel meg már jobb este rögtön rádugni a töltőre. Normális ez?Amúgy azt hittem, anno csak az alacsony akksi feszültség miatt indult egyszer csak újra, de most feltöltött akksival is ezt művelte fényképezés közben. gyakran megesik az ilyesmi?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Még valami: Tudtok olyan fényképező progit, ami a telefon álló vagy fekvő helyzetétől függően automatán forgatja a képeket, hogy ne kelljen aztán nekem az állóknál folyton belenyúlni? - egyet találtam a marketen, de az csak alacsony felbontásban enged lőni...
'am 22 years old and single!
-
Lasy
veterán
Miért nincsen ez a telefon fent a samsung oldalán?
keru14:
te magad is meglesheted, ha már van neted.
árlista
amúgy nincsen csak a spica, és a galaxy S[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
keru14
tag
szaisztok ez a teló kapható a vodafonenál? ha igen menyiért?
-
Csenga2
csendes tag
válasz symbolic90 #193 üzenetére
hy
Én az előző telefonom alapján(i900) azt tudom mondani hogy megéri az árát a kamerája észrevehetően jobb főleg vakuval bár ez se váltja meg a világot mint a többi teló....
Az amoled kijelző valóban jó és kiemelkedő bár a napfény továbbra ennek is betesz még.
Hivatalosan az andoroid 1.6 érhető el rá moddolt rommal 2 es android elérhető azonban a bizonyos funkciók így kiesnek. A proci sebességét illetően a kis tesóval egymásmellé rakva nincs különbség hétköznapi használat mellett, 3ds játékoknál azonban a különbség észrevehető tehát ha nem játszol a különbséget nem veszed észre. Ha érdekel egy ilyen telefon küldj pm-t mert én az enyémet elszeretném adni, egyszerűen nem jön be az android. -
symbolic90
csendes tag
Ja azt kifelejtettem a "hasonló kategória" fogalmából hogy mindenképp androidos telefont szeretnék. És a jó fényképező plusz vaku kombó is jó lenne
-
symbolic90
csendes tag
Hello!
Szerintetek érdemes most még ilyen telefont venni, vagy ebben az árkategóriában tudtok jobbat ajánlani? (50-60e. használtan)
Ami engem vonz benne az a vakus fényképező, és az AMOLED kijelző, meg nekem a kinézete is bejön nagyon, jobban mint a galaxy spica amiben mondjuk gyorsabb a proci de egyéb adottságai gyengébbek.Plusz ami fontos kérdésem, hogy ezen a telefonon az Androidot meddig lehet frissíteni? Egészen a 2.1-es verzióig, vagy csak valamelyik korábbit engedi?
-
Csenga2
csendes tag
találkozott már vki oylan problémával hogy a teló nem "észleli" a 3g hálózatot és semmi adatkommunikációra nem hajlandó?
már több rommal is probáltam egyikkel se jó : / help pls így nem megy a szinkronizáció sem -
Nem lesz. Az 1.6 is csak egy kiszivárgott build formájában létezik.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
kaller1
veterán
Erre van/lesz 2.1?
.::> <::.
-
zero977
tag
Szia!
Ilyen árban inkább vegyél egy HTC Tattoo-t szerintem.
Ez a I-7500 és a Tattoo is
1. Angol nyelvű, nem magyar.
2. DivX-et nem viszi, ahogy a HTC Tattoo és a Hero sem.De nem értem miért fontos ez, úgyis konvertálni kell előtte hogy a feliratot beleégesse a videóba ...(Ingyenes, magyar konvertáló progri: Format factory) ...
-
trobi28
addikt
Sziasztok!
kinéztem magamnak egy ilyen készüléket és 2 kérdésem lenne ezzel kapcsolatba:
1.A készülék jelenleg angol menüs,megoldható hogy magyar legyen?Ha igen hogyan?
2.Viszi konvertálás nélkül a Divx-et rendesen?
bocs mégegy,meg oldották már valami progival az aksi kijelzését mert sok helyen olvastam hogy nem mutatja rendesen.
Előre is köszönöm a válaszokatBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Criton
veterán
Sziasztok!
Érdemes ebbe a telefonba beruházni vagy az i5700?
Sajnos nem tudom eldönteni....Egy kis infó jó lenne.
Előre is köszönöm
-
zero977
tag
Nagyon hamar lemerül az aksi ... pl. egy éjszaka alatt, airplane üzemmódba 100%-ról 75%-ra megy le (8 óra alatt). Ez nem normális.
Van valami ötletetek? Mit lehetne tenni?
-
Tillu
tag
Upsz... töltöttem másik féle odint, abban volt. Viszont: a linkelt file, csak 1 flelet tartalmaz, ez meg kér 4? fileot. (PDA, ROOT, PHOTE...stb) ezeket is le kell töltenem? vagy csak amit változtatni akarok? Találtam a linket fórumon egy oldalt,de ott is csak 1 file-ot tartalmaz a letöltött rom. Hogy van ez?
Köszi!Tillu
-
DeadMeat
nagyúr
XA = Austria, France, Germany, Italy, Netherlands, Switzerland, UK
XB = Denmark, Norway, Sweden
XC = Portugal, Spain
XD = Croatia, Czech, Hungary, Slovakia
XE = Bulgaria, Estonia, Kazakhstan, Latvia, Lithuania, Russia, Ukraine
XF = Bulgaria, Croatia, Romania
XP = Dutch, French, Italian, Spanish, Dutch, Polski, Portuguese, Turkish
XW = UK, Italy, Germany, France, Australia, Netherlands, Belgium, Switzerland
XX = Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom
Igazándiból mivel neked nincs magyar nyelved,szerintem tök mindegy a fw lokációja,csak európai legyen.Mert mindben van angol nyelv.Csak saját felelősségre tedd fel,nehogy aztán engem szapulj,ha valami balul ütne ki.
Amugy [link] Mazsolázz Sokat tudnak ám segíteni.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Tillu
tag
válasz DeadMeat #167 üzenetére
Szinte mindennel...
Gyári és letöltött PC-studiók, XP, WIN7-en..
Addig jutok csak e(XP-n) l, hogy látja már a telefont, az ikonja is megjelenik (bebug mód be), de amikor a telefont szeretném frissíteni, akkor a telefon kiválasztása után elkezdi keresni, majd nem támogatott eszközként hibaüzenetet kapok. A NPS-t frissítettem, de ekkor is ezt kapom...
Angolul nem nagyon értek, így csak botorkálok a ködben a megoldás felé, de egyenlőre nem találtam meg...Tillu
-
-
Tillu
tag
Nekem nem sikerült, sőt XP alatt sem. Hiába frissítettem le a NPS-t, akkor sem veszi észre a telefont, max. a memóriát tudom tallózni, ha felmountolom őket.
Van ötletetek erre, nektek hogyan kapcsolódik?
Gondolom flash-elni is ezen keresztül lehet...
illetve más: van olyan progi a markt-on, amivel úgy lehet keresni a kontaktok között a tárcsázóban, mint a windows-os mobilokon? (ha jól sejtem ezt preditív keresésnek hívják) sok dialer progit töltöttem már le, de egyik sem tudja, sajna...
Nagyon köszönöm a segítséget, így előre is!
Üdv: t.Tillu
-
zero977
tag
Windows 7 alatt sikerült összekapcsolni a telót a PC-vel?
-
DeadMeat
nagyúr
frissített már valaki fw-t a telóján?Ha igen elárulná nékem hogyan jutott be a fw download "menübe"?
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
kollmas
csendes tag
-
kollmas
csendes tag
Na most akkor 528 MHz vagy 800 MHz? Tesztekben mindenhol 528-at mondanak, a Pannonék meg 800 MHz-el reklámozzák. Nem mindegy. Ráadásul egész barátságos az ára, főleg ha 800 MHz (Praktikum: 85000 Ft)
-
joey04
titán
-
AS
félisten
Galaxy HERO rom!!
Video:
linkNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
legiaap
félisten
Találtam egy ilyen videót.
Kérdésem az lenne, hogy mit csinál azzal a videóval? Hozzáadja a google mapshoz?
Nem teljesen világos a művelet.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
AS
félisten
Heros nem , viszont a Omnia LITE rom az az lesz.. ( csak azt nem tudom elképzelni hogy ugy nézzen ki mint HTC é..)
Na majd kiderül minden esetre a Galaxihero rom az még béta csak óvatosan vele.Itt a leírás:
linkNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
ÉS igen Elérhető! a SENSE UI Samsung I7500 ra is!!!!! (rom formában)
GALAXO ROM & GALAXHERO ROM ! Nem teljesen az de ige jó!Leírás:
HamarosanNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
-
AS
félisten
Android készülékek multimédiában igen gyengék sajnos. (még)
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
legiaap
félisten
Kijelzők közti különbség: [link]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Először azt hittem ez is Vótmá! plecsnit érdemel , igaz csak Android miatt nem.
-
kaller1
veterán
válasz HardRic501 #131 üzenetére
Most attól hogy alapból az oprendszer nem támogatja
Nem támogatja? Van FM rádióval szerelt Androidos készülék:.::> <::.
-
HardRic501
csendes tag
Szerintem rakhattak volna androidos telókba rádiót. Most attól hogy alapból az oprendszer nem támogatja, lehetne készíteni egy programot, feldobni a marketre és kész. Pont úgy ahogy GPS vevő is van benne.
Bár nem tudom hogy miért akadnak fel a rádiós dolgokon ennyien. Én rengeteg átlagfelhasználót ismerek, és senki nem használ telóban rádiót. Akárkit megkérdeztem ezzel kapcsolatban, azt mondta hogy fölösleges. De biztos az én hibám. -
csab2
veterán
Ahogy Bog is írta, figyelembe véve, hogy ez a Samu első Droidos telefonja, nem rossz ez. Az viszonyt tény, hogy pont a Samu rakhatott volna bele jobb kamerát és rádiót.
Tényleg az oprendszer sara, hogy nincs benne rádió?
A 8GB viszont baromira jó. Nem is értem, hogy a Heroban miért nincs.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 16 Pro, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
OFF
Bocs, de ezt nem bírom ki, hogy ne idézzem: "android felültet"
Tudom, hogy elütés, nem szándékos, de jól esett egy kis mosoly, most , hogy belefogtam a hsz-ek olvasásába.Egyébként AS-nál (nél?) elég gyakori az elütés.
Bocs AS, nem fikázásnak szántam!ON
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 16 Pro, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Ricardo
titán
Sokan dícsérik, sokan szídják ezt a telefont. Egy biztos. A Samsung (nagy gyártóként), sokkal többet is kihozhatott volna ebből a rendszerből (így elsőre is).
+
Kamerában, összeszerleésben is erős cégtől többet várna az ember. gyenge képek, rossz anyaghasználat, kieső akku, hátlap alatti memória kártya, egyike sem olyan, amit rá lehetne fogni arra, hogy ez az első android készülékük.Összefoglalva: Nem rossz, de jónak sem mondható. van akinek tetszik, van akinek nem, de a Samsung az elmúlt időben magasra tette a lécet, amit ez a készülék súrol.
[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
Bennem egy dolog merült fel kérdésként. Rá lehet-e "húzni" külön alkalmazásból az Exchange kompatibilitást? A Hero-nál ez alap, de a tesztben erről nem esett szó...
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
joey04
titán
válasz Dr.Anonymus #120 üzenetére
Érdekelne mennyire van felhúzva a Hero-n a fényerő...
az utolsó 2 kép meg csalóka, alaphelyzetben ennyivel nem jobb az amoled, csak azért tűnik sokkal jobbnak ezen a 2 képen, mert betekintési szögekben jobban muzsikál. Viszont egy telefonnál általában ezek az értékek nem fontosak... (vagy van olyan aki nem szemből nézi a telefont? )De persze szebb az amoled. csak nem ennyivel.
-
plus44
veterán
válasz Dr.Anonymus #120 üzenetére
Az biztos, hogy a kijelzővel nagyot dobnak ezen a készüléken.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Dr.Anonymus
addikt
nem gondoltam hogy az AMOled kijelző ennyit dob rajta...
Galaxy vs Hero 1
Galaxy vs Hero 2
Galaxy vs Hero3
és a negyedik összehasonlító -
RaveForce
veterán
hardware-es gátjai vannak a dolognak, amíg az érzékelők és az optikák ekkorák maradnak, ne várj csodát, ott az innov8,abban egy kompakt érzékelője van, ezért is emelkedik ki a mezőnyből, de várható volt h a samsunk első probálkozása az androiddal nem a minőségi képalkotásról fog szólni
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
leeate
senior tag
Mikor lesz már elfogadható kamera telefonban?? Minden egyes tesztnél izgatottan várom, hogy na, most végre talán egy telefon, aminek a kamerája helyes képeket produkál, de ez egyre rosszabbak lesznek a képek.. Nesze neked, 5 megapixel.
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
zsúrficsúr
tag
Megkövetlek! Most néztem meg a KP500 videótesztjét és ott elég jól ki vannak az ilyesmik domborítva (qwerty gombsor hibája, lassú galériabetöltés, nagyon lassú üzenetkezelés, stb.)
Akkor ezekszerint egyszerűen csak bizonyos telefonoknál van elég hiba ahhoz, hogy ezeket be is mutassad. Legközelebb jobban figyelek, mielőtt megszólalok.[ Szerkesztve ]
-
zsúrficsúr
tag
Bog: na jó befejezem, mert egyre inkább úgy tűnik, támadásnak látszik, amit írok. Csak ötletelek, amiket én szívesen látnék.
#111: Nyílván, ha olyan a készülék, hogy 5 percig csak a lötyögéseket mutatják be, akkor arról videót sem érdemes lőni... Minden (!) készüléknek van egy-két ilyen hibája, lötyögés, akadozás, lassulás, stb. Csak arra próbáltam rakérdezni, hogy ezeket ki lehet-e domborítani egy-egy másodpercre, hogy el tudjam esetleg jómagam dönteni, hogy mondjuk engem zavar-e, ha (hasraütök) a zenelejátszó belassulva tölt be, mert abból a leírt kifejezésből, hogy "zavaróan lassan tölt be" még nem tudom eldönteni. That's it, ne pörögjük túl.
[ Szerkesztve ]
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz zsúrficsúr #110 üzenetére
Jogos a videóval kapcsolatos észrevétel, csináltunk is ilyet (Jet kontra iPhone), de kérlek vedd figyelembe, hogy a tesztkészülék rettentő hardveres állapota miatt örültem, hogy egyáltalán az alap funkcionalitást harmadik próbálkozásra rögzíteni tudtam.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
plus44
veterán
válasz zsúrficsúr #110 üzenetére
Abban mi az élvezet, ha 5 percig azt nézed, hogy bejön egy zenelejátszó? Meg, hogy recseg-ropog a készülék. (azt nézni nehéz is, inkább hallani...). Nem elég, ha elolvasod. Am. meg készüléke válogatja.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
zsúrficsúr
tag
Még azok ellenére is, amiket írtál, sztem megoldható (pl. maxolás videólejátszással 3g-vel+WiFivel bekapcsolva, nem hiszem, hogy így bármelyik készülék 4 óránál többet bírna...)
De mondtam, elfogadom, ha nem akarjátok, ez csak vélemény.Viszont, hogy ne csak a kiragadott példáról kapjak visszajelzést: az engem kifejezetten érdekelne, ha mondjuk a röccenéseket, lötyögéseket, bugokat, stb. találtok, azokat be is mutatnátok a videón, nem csak leírnátok, hogy van, mert ez megint olyan, hogy Ti azt mondjátok valamire, hogy zavaró, a fórumon meg a tulajok fele közli, hogy tökre nem az nekik. Mint ahogy írtad, Ti Power userek vagytok, viszont sokan nem azok.
Összegezve, annak ellenére, hogy szerintem Ti vagytok a legjobb hazai tesztoldal, én szívesen látnék némi objektivitást is. Nyílván olyan dolgokban csak, amikben lehet objektívnek lenni, és a szubjektív stílus túlsúlya is maradhat, mert ettől szerethető leginkább az oldalatok.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz zsúrficsúr #108 üzenetére
Megindoklom és lezárnám a témát egyúttal:
1. A mobiltelefonok nincsenek nálunk 5-6 napnál tovább. Néha több, néha kevesebb, de ez az átlag. Mi úgy tesztelünk, hogy a sajátunkként használjuk az adott készüléket, mert úgy hisszük, hogy így vesszük észre a hibák, sajátosságokat, előnyöket. Egy ilyen precíz akkuteszt ebbe az időintervallumba - sajnos - nem fér bele.
2. Természetesen ki lehet próbálni, hogy egy megadott mp3 fájl maximális hangerőn, flight módban, lekapcsolt képernyővel mennyi idő alatt eszi meg a telepet, de ezzel két gond van. Egyrészt nem vagyunk otthon éjjel-nappal, hogy azt lessük, hogy mikor merül le teljesen. Másrészt az újabb készülékek 20-40 órás lejátszási ideje megint túl sok ahhoz, hogy beleférjen abba a feszített ütemtervbe, amely garantálja számotokra, hogy kis kivételtől eltekintve minden hétköznap, s néha szombatonként is kapjatok friss tesztet és/vagy cikket.Itt, ebben az esetben, sajnos hardveres hiba is megakadályozott abban, hogy tudjak egzakt információt közölni. De az ilyen jellegű készülékeknél nem is túl könnyű, mi power serek vagyunk, a Galaxy gyakorlatilag éjjel-nappal fent lógott a 3G-n, kommunikált a Google fiókommal, játszottam online, napi 15-ször másztam fel a Marketre, nyitogattam a térképet, neteztem, be volt kapcsolva a Meebo.
Szerencsére a durva szélsőségeket így is le tudjuk mérni. Ha nagyon rövid vagy ha szokatlanul hosszú az üzemidő, az mindig kijön.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
zsúrficsúr
tag
Miért, a laptopok esetében átlagos felhasználó szokásait modellezitek le, amikor folyamatosan videólejátszással merítitek 5-6 órán keresztül? Nyílván van ilyen eset ritkán, de szerintem bőven nem átlagos felhasználóra igaz ez. Mintahogy a telefonokra adott gyári adatok sem arról szólnak, hogy egy átlagos felhasználó egy átlagos hálózaton mennyi ideig használhatja.
Nehezen tudom elképzelni, hogy egy egyhelyben álló/fekvő telefon számára komoly terhelést jelent a hálózat egyenetlensége. És, ha a szolgáltató számít az akkumulátor időben, vmi baj van...Na mindegy, nem akarom túlbeszélni a témát, egy ötlet volt. Szerintem megoldható, és tisztább, átláthatóbb megoldás, mint a mostani, szerintetek nem. Elfogadom. That's it.
Többi ötlet sem műkszik?
Szerk. technikai malőr...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
mondjuk ez úgy működhetne, ha kidolgoznátok egy módszert. mondjuk napi X óra beszélgetés, X darab sms, X perc netezés, stb
de ezek is csak az jövőben tesztelet telefonokra adnának valami információt, a régebbi teszteket nem lehetne hasonlítani. néhány oldalon van ilyen teszet, hoyg hány perc mp3 lejátszást bír, meg hány perc videólejátszást, mindig ugyanazzal a fájllal tesztelve, valami hasonló lehetne. ha van rá igény.
de amúgy még ez sem lenne igazán pontos, meg mérvadó. -
Gubro
senior tag
válasz zsúrficsúr #82 üzenetére
Oké, rendben, veszünk bele egy kártyát.
Melyik szolgáltatótól?
Hogyan modellezzük a lefedettség egyenetlen mivoltát?
Hogyan modellezzünk egy átlagos felhasználót, annak a szokásait? -
joey04
titán
válasz Depression #104 üzenetére
hallgasd egyszer a 184es busz vonalán a rádiót.
-
Depression
veterán
2 éve vagyok p1i tulaj, szóval tudom milyen az, amikor lassú egy telefon. Viszont a rádiójával nem volt még gondom, még a pincében sem.
Ha jól tudom a rádió az Android hiánya, ezért nem is fog megjelenni rádiós Android telefon.Bog!: Most te voltál a gonosz, te hoztad fel az SE-t, ő először csak szimplán a telefonról írta le a véleményét.
[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Politikai mémek
- Futás, futópályák
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest