- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
zsúrficsúr #110 üzenetére
Jogos a videóval kapcsolatos észrevétel, csináltunk is ilyet (Jet kontra iPhone), de kérlek vedd figyelembe, hogy a tesztkészülék rettentő hardveres állapota miatt örültem, hogy egyáltalán az alap funkcionalitást harmadik próbálkozásra rögzíteni tudtam.
-
plus44
veterán
válasz
zsúrficsúr #110 üzenetére
Abban mi az élvezet, ha 5 percig azt nézed, hogy bejön egy zenelejátszó? Meg, hogy recseg-ropog a készülék. (azt nézni nehéz is, inkább hallani...). Nem elég, ha elolvasod. Am. meg készüléke válogatja.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
zsúrficsúr #108 üzenetére
Megindoklom és lezárnám a témát egyúttal:
1. A mobiltelefonok nincsenek nálunk 5-6 napnál tovább. Néha több, néha kevesebb, de ez az átlag. Mi úgy tesztelünk, hogy a sajátunkként használjuk az adott készüléket, mert úgy hisszük, hogy így vesszük észre a hibák, sajátosságokat, előnyöket. Egy ilyen precíz akkuteszt ebbe az időintervallumba - sajnos - nem fér bele.
2. Természetesen ki lehet próbálni, hogy egy megadott mp3 fájl maximális hangerőn, flight módban, lekapcsolt képernyővel mennyi idő alatt eszi meg a telepet, de ezzel két gond van. Egyrészt nem vagyunk otthon éjjel-nappal, hogy azt lessük, hogy mikor merül le teljesen. Másrészt az újabb készülékek 20-40 órás lejátszási ideje megint túl sok ahhoz, hogy beleférjen abba a feszített ütemtervbe, amely garantálja számotokra, hogy kis kivételtől eltekintve minden hétköznap, s néha szombatonként is kapjatok friss tesztet és/vagy cikket.Itt, ebben az esetben, sajnos hardveres hiba is megakadályozott abban, hogy tudjak egzakt információt közölni. De az ilyen jellegű készülékeknél nem is túl könnyű, mi power serek vagyunk, a Galaxy gyakorlatilag éjjel-nappal fent lógott a 3G-n, kommunikált a Google fiókommal, játszottam online, napi 15-ször másztam fel a Marketre, nyitogattam a térképet, neteztem, be volt kapcsolva a Meebo.
Szerencsére a durva szélsőségeket így is le tudjuk mérni. Ha nagyon rövid vagy ha szokatlanul hosszú az üzemidő, az mindig kijön.
-
Gubro
senior tag
válasz
zsúrficsúr #82 üzenetére
Oké, rendben, veszünk bele egy kártyát.
Melyik szolgáltatótól?
Hogyan modellezzük a lefedettség egyenetlen mivoltát?
Hogyan modellezzünk egy átlagos felhasználót, annak a szokásait? -
Gubro
senior tag
válasz
zsúrficsúr #47 üzenetére
Az a helyzet, hogy ezt sokkal nehezebb mérni, mint egy laptop esetében - sokkal több a befolyásoló tényező.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest