Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _seth_

veterán

válasz _seth_ #207 üzenetére

Ha ide tévedne egy i7500 tulaj ami mondjuk a telefon előfordulását nézve éppen elképzelhető de nem túl esélyes és elakad valamiben az írjon privátot és segítek de ezt a fórumot nem fogom figyelni :)

Egyébként nekem mostanra lett kb kész ezzel a froyo gaosp verzióval, adw launcher ex menü van rajta gingerbread téma + gingerbread bill.

Procit valamiért nekem nem nagyon szereti tuningolni hiába írnak sokan 710MHz-et igazából nálam 624 mhznél vége van a játéknak ami így is +100 mhz de ez a telefon ettől sem lesz villámgyors...

Proci teljesítéményéről annyit, hogy amiben egy gt540 húzva 1300 pontot kap ott az i7500 kicsit húzva meg 400 alatt :) De egyébként az, hogy lassú lenne nem vehető észre rajta semmiben sem, gaosp beállítások is jól be vannak lőve, akku is kalibrálva volt így most valóban sokáig bírja. Tegnap reggel 6-kor levettem töltőről, utána vagy 2 órán át wlanon ment a market majd kb 2 óra flac zenehallgatás, újabb 2 óra wlan marketezés és maxon ment a kijelző mert sütött a nap és kocsiban üldögéltem, majd még estére szintén egy kis market (progikat kerestem mi eszik kevesebb procit/ramot, egy jó időjárás progit, órát stb, stb), + ment kb 30 percig a gps + még állítgattam rajta és így lett ma reggelre 30%-on az akku szerintem ennyi nyomogatás után ez bőven jó igaz, hogy tegnap előtti napom meg azzal ment el, hogy kerestem az akkumerítő progikat mert akad pár + a jó beállításokat :) Ja és full animáció még a launcherben is szóval vissza sincs véve a teló ilyen téren sem igaz proci 120-624 közé van belőve.

A 2.3-as állítólag stabilabb lesz bár ez sem fagy néha a launcherre kiírja, hogy várakozzak vagy bezárom-e de ez átlagban akkor van ha 3-4 programnál többet tölt/installál egyszerre, na az azért megfogja a telót.

Egyébként meg jó lesz ez nekem egy darabig, ha majd lesz olyan androidos ami megfelel 100%-ig minden elvárásomnak akkor lecserélem, a motorola milestone pl még mindig tetszik, amit hiányolok: sokból a led villanó kimarad márpedig megszoktam már, hogy zseblámpának használom :)

A kamera nem rossz benne de szerintem az i900 omniámban klasszisokkal jobb van, ez hiába AF-es valahogy mégsem képes rendesen semmire sem fókuszálni vagyis miközben fókuszál van amikor tűéles a kép de nem hagyja úgy hanem még állít és homály de azért bőven akad olyan 70-80 ezres 5MP-es androidos vagy más OS-el szerelt telefon amelyik ilyet sem csinál annyira homály-zajos-elmosódottak vannak. A 2-3 évvel ezelőtti telefonoknál amikor még bejöttek ezek az 5MP-es készülékek sokkal jobb képminőséget kaptunk, nekem is az eddigi legjobb ilyen téren a Nokia N95 8GB volt.

[ Szerkesztve ]

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Új hozzászólás Aktív témák