- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Ha ide tévedne egy i7500 tulaj ami mondjuk a telefon előfordulását nézve éppen elképzelhető de nem túl esélyes és elakad valamiben az írjon privátot és segítek de ezt a fórumot nem fogom figyelni
Egyébként nekem mostanra lett kb kész ezzel a froyo gaosp verzióval, adw launcher ex menü van rajta gingerbread téma + gingerbread bill.
Procit valamiért nekem nem nagyon szereti tuningolni hiába írnak sokan 710MHz-et igazából nálam 624 mhznél vége van a játéknak ami így is +100 mhz de ez a telefon ettől sem lesz villámgyors...
Proci teljesítéményéről annyit, hogy amiben egy gt540 húzva 1300 pontot kap ott az i7500 kicsit húzva meg 400 alatt De egyébként az, hogy lassú lenne nem vehető észre rajta semmiben sem, gaosp beállítások is jól be vannak lőve, akku is kalibrálva volt így most valóban sokáig bírja. Tegnap reggel 6-kor levettem töltőről, utána vagy 2 órán át wlanon ment a market majd kb 2 óra flac zenehallgatás, újabb 2 óra wlan marketezés és maxon ment a kijelző mert sütött a nap és kocsiban üldögéltem, majd még estére szintén egy kis market (progikat kerestem mi eszik kevesebb procit/ramot, egy jó időjárás progit, órát stb, stb), + ment kb 30 percig a gps + még állítgattam rajta és így lett ma reggelre 30%-on az akku szerintem ennyi nyomogatás után ez bőven jó igaz, hogy tegnap előtti napom meg azzal ment el, hogy kerestem az akkumerítő progikat mert akad pár + a jó beállításokat Ja és full animáció még a launcherben is szóval vissza sincs véve a teló ilyen téren sem igaz proci 120-624 közé van belőve.
A 2.3-as állítólag stabilabb lesz bár ez sem fagy néha a launcherre kiírja, hogy várakozzak vagy bezárom-e de ez átlagban akkor van ha 3-4 programnál többet tölt/installál egyszerre, na az azért megfogja a telót.
Egyébként meg jó lesz ez nekem egy darabig, ha majd lesz olyan androidos ami megfelel 100%-ig minden elvárásomnak akkor lecserélem, a motorola milestone pl még mindig tetszik, amit hiányolok: sokból a led villanó kimarad márpedig megszoktam már, hogy zseblámpának használom
A kamera nem rossz benne de szerintem az i900 omniámban klasszisokkal jobb van, ez hiába AF-es valahogy mégsem képes rendesen semmire sem fókuszálni vagyis miközben fókuszál van amikor tűéles a kép de nem hagyja úgy hanem még állít és homály de azért bőven akad olyan 70-80 ezres 5MP-es androidos vagy más OS-el szerelt telefon amelyik ilyet sem csinál annyira homály-zajos-elmosódottak vannak. A 2-3 évvel ezelőtti telefonoknál amikor még bejöttek ezek az 5MP-es készülékek sokkal jobb képminőséget kaptunk, nekem is az eddigi legjobb ilyen téren a Nokia N95 8GB volt.
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Tippmix
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Túra és kirándulás topic
- Sorozatok
- OLED TV topic
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok