- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csenga2
csendes tag
válasz
symbolic90 #193 üzenetére
hy
Én az előző telefonom alapján(i900) azt tudom mondani hogy megéri az árát a kamerája észrevehetően jobb főleg vakuval bár ez se váltja meg a világot mint a többi teló....
Az amoled kijelző valóban jó és kiemelkedő bár a napfény továbbra ennek is betesz még.
Hivatalosan az andoroid 1.6 érhető el rá moddolt rommal 2 es android elérhető azonban a bizonyos funkciók így kiesnek. A proci sebességét illetően a kis tesóval egymásmellé rakva nincs különbség hétköznapi használat mellett, 3ds játékoknál azonban a különbség észrevehető tehát ha nem játszol a különbséget nem veszed észre. Ha érdekel egy ilyen telefon küldj pm-t mert én az enyémet elszeretném adni, egyszerűen nem jön be az android. -
Csenga2
csendes tag
találkozott már vki oylan problémával hogy a teló nem "észleli" a 3g hálózatot és semmi adatkommunikációra nem hajlandó?
már több rommal is probáltam egyikkel se jó : / help pls így nem megy a szinkronizáció sem
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest