Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
zsúrficsúr #108 üzenetére
Megindoklom és lezárnám a témát egyúttal:
1. A mobiltelefonok nincsenek nálunk 5-6 napnál tovább. Néha több, néha kevesebb, de ez az átlag. Mi úgy tesztelünk, hogy a sajátunkként használjuk az adott készüléket, mert úgy hisszük, hogy így vesszük észre a hibák, sajátosságokat, előnyöket. Egy ilyen precíz akkuteszt ebbe az időintervallumba - sajnos - nem fér bele.
2. Természetesen ki lehet próbálni, hogy egy megadott mp3 fájl maximális hangerőn, flight módban, lekapcsolt képernyővel mennyi idő alatt eszi meg a telepet, de ezzel két gond van. Egyrészt nem vagyunk otthon éjjel-nappal, hogy azt lessük, hogy mikor merül le teljesen. Másrészt az újabb készülékek 20-40 órás lejátszási ideje megint túl sok ahhoz, hogy beleférjen abba a feszített ütemtervbe, amely garantálja számotokra, hogy kis kivételtől eltekintve minden hétköznap, s néha szombatonként is kapjatok friss tesztet és/vagy cikket.Itt, ebben az esetben, sajnos hardveres hiba is megakadályozott abban, hogy tudjak egzakt információt közölni. De az ilyen jellegű készülékeknél nem is túl könnyű, mi power serek vagyunk, a Galaxy gyakorlatilag éjjel-nappal fent lógott a 3G-n, kommunikált a Google fiókommal, játszottam online, napi 15-ször másztam fel a Marketre, nyitogattam a térképet, neteztem, be volt kapcsolva a Meebo.
Szerencsére a durva szélsőségeket így is le tudjuk mérni. Ha nagyon rövid vagy ha szokatlanul hosszú az üzemidő, az mindig kijön.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Merő szerénységből Galaxy néven jelentette meg a Samsung első Android rendszerű készülékét.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest