Új hozzászólás Aktív témák
-
zsúrficsúr
tag
Megkövetlek! Most néztem meg a KP500 videótesztjét és ott elég jól ki vannak az ilyesmik domborítva (qwerty gombsor hibája, lassú galériabetöltés, nagyon lassú üzenetkezelés, stb.)
Akkor ezekszerint egyszerűen csak bizonyos telefonoknál van elég hiba ahhoz, hogy ezeket be is mutassad. Legközelebb jobban figyelek, mielőtt megszólalok. -
zsúrficsúr
tag
Bog: na jó befejezem, mert egyre inkább úgy tűnik, támadásnak látszik, amit írok. Csak ötletelek, amiket én szívesen látnék.
#111: Nyílván, ha olyan a készülék, hogy 5 percig csak a lötyögéseket mutatják be, akkor arról videót sem érdemes lőni... Minden (!) készüléknek van egy-két ilyen hibája, lötyögés, akadozás, lassulás, stb. Csak arra próbáltam rakérdezni, hogy ezeket ki lehet-e domborítani egy-egy másodpercre, hogy el tudjam esetleg jómagam dönteni, hogy mondjuk engem zavar-e, ha (hasraütök) a zenelejátszó belassulva tölt be, mert abból a leírt kifejezésből, hogy "zavaróan lassan tölt be" még nem tudom eldönteni. That's it, ne pörögjük túl.
-
zsúrficsúr
tag
Még azok ellenére is, amiket írtál, sztem megoldható (pl. maxolás videólejátszással 3g-vel+WiFivel bekapcsolva, nem hiszem, hogy így bármelyik készülék 4 óránál többet bírna...)
De mondtam, elfogadom, ha nem akarjátok, ez csak vélemény.Viszont, hogy ne csak a kiragadott példáról kapjak visszajelzést: az engem kifejezetten érdekelne, ha mondjuk a röccenéseket, lötyögéseket, bugokat, stb. találtok, azokat be is mutatnátok a videón, nem csak leírnátok, hogy van, mert ez megint olyan, hogy Ti azt mondjátok valamire, hogy zavaró, a fórumon meg a tulajok fele közli, hogy tökre nem az nekik. Mint ahogy írtad, Ti Power userek vagytok, viszont sokan nem azok.
Összegezve, annak ellenére, hogy szerintem Ti vagytok a legjobb hazai tesztoldal, én szívesen látnék némi objektivitást is. Nyílván olyan dolgokban csak, amikben lehet objektívnek lenni, és a szubjektív stílus túlsúlya is maradhat, mert ettől szerethető leginkább az oldalatok.
-
Azért, mert nem feltétlen záródnak be, meg az is lehet, hogy lementették az előző állapotukat
Programja válogatja. Mindenesetre a rendszer akkor kezdi el becsukni a háttérben futó dolgokat (a Garbage Collector hívogatása mellett), ha elfogy a RAM. Amíg nincs rá szükség, nem lép ki belőlük.
Egyébként mindezt nem a ex-has mondom, az ingyenes TasKillerrel le lehet ellenőrizni, hogy a házikós menüben lévő dolgok már nem feltétlen futnak.
legiaap: Nem ismerem az Opera Mobile-t, de az Android Browser egyáltalán nem rossz. Nem egy Safari (számomra az az etalon az ismertek között), de erős második mellette.
-
manchester85
veterán
Aha, köszi. Lehet, hogy a kérdésemre nincs két mondatos válasz, de azért felteszem: Nem az oprendszer teszi lehetővé a multitouch lehetőségét? Pontosabban, ezek nem azt szolgálnák, hogy bizonyos technológiáknak teret adjanak? Azt hittem, hogy az Andrioddal együtt ez már magától értetődő funkció lesz. Na mind1, legalább a lehetőség adott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest