- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sippet
senior tag
nem akarok én itt most nekiállni vitatkozni, tényleg nem kötekedésként mondtam, csak szemet szúrt, hogy.
de ha már itt tartunk, akkor ezt nem te írtad az imént?
"Könnyen elképzelhető, hogy rövidesen lesz Spb MS3-hoz hasonló (vagy akár ingyenes) UI Androidra is, és akkor az alap készülékeket is lehet "turbózni" majd."
tényleg bele kell menni mélyebb szemantikai elemzésbe? szerintem ez a mondat azt jelenti, hogy egy androidon megjelenő spb mobile shell 3(-hoz hasonló) ui dobna a készülék használhatóságán. szerinted valami mást?
http://mobilarena.hu/tema/re_htc_hero_emberek_ez_a_jovo/hsz_20-20.html
hoppácska! még az etalon szó is elhagzik!http://mobilarena.hu/tema/re_htc_hero_emberek_ez_a_jovo/hsz_95-95.html
nincs most időm tovább túrni a fórumot. egyébként hogy kell a felhasználók korábbi hozzászólásaira rákeresni? nem találom a funkciót.
-
sippet
senior tag
azt próbálom hangsúlyozni, hogy mobile shell 3-at feleslegesen hiányolod androidra, mert semmit nem fog rajta "turbózni".
egyébként nem tudom nem azt gondolni, hogy szerinted a mobile shell 3 az etalon. ha jól emlékszem, a hero ismertetőjénél is annak felsőbbrendűségéről próbáltad meggyőzni a népet, ahogy több más esetben is korábban.
-
-
Most már nemcsak csúnya, hanem inkonzisztens is
Na jó, legalább anti-aliasing van végre a betűkön.
Catapult: Ahogy Bog is mondja, a Rosie a HTC saját fejlesztése, karöltve a Flash és Java támogatással, és nem osztják meg senkivel.
SEFAN: A hiperszuper SE-d nem tud ékezeteket írni?
-
joey04
titán
pont olyan példákat hozol fel,amiket te mindig elsöpörsz! ez mind majd kategória, nem most!
az igo is jövő idő (arról már ne is beszéljünk, hogy ez egyedi dolog, miért lenne alap az igo? van akinek egyáltalán nem is kell navi, vagy nem igo.) spb szerű felület is.
Miért nincs gyárilag? Miért kell külső UI a jó felülethez egy új OS-ben?
jó az alap android is, csak az iphonetól van lemaradva (szvsz) és ezt a lemaradást egy sense ui pont behozza. Egyébként az ok, hogy miért van így, mindegy. Heroban jobb van, és ezt nem lehet fejleszteni.A RAM biztosan szándékosan 128 MB
az lehet, csak ezt kihagytad a +40k-nál.
ez is benne van abban a +40ben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest