- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
LiVili
csendes tag
Egyébként annó én - értelemszerűen - egy Samsung márkájú készüléket rendeltem, ehhez képest Anycall érkezett a futárral. Először nem is gyanakodtam, aztán a második szervizelés előtt rákérdeztem, hogy egyébként ez egy klón telefon?! Állították, hogy ez ugyanolyan Samsung, csak egy "alcég" gyártja, ők nem árulnak klón telefonokat, ez nem oka annak, hogy nem működik rendesen a telefonom. Azt sem vállalták fel, hogy hibás lehet a készülék.
-
_seth_
veterán
Ha ide tévedne egy i7500 tulaj ami mondjuk a telefon előfordulását nézve éppen elképzelhető de nem túl esélyes és elakad valamiben az írjon privátot és segítek de ezt a fórumot nem fogom figyelni
Egyébként nekem mostanra lett kb kész ezzel a froyo gaosp verzióval, adw launcher ex menü van rajta gingerbread téma + gingerbread bill.
Procit valamiért nekem nem nagyon szereti tuningolni hiába írnak sokan 710MHz-et igazából nálam 624 mhznél vége van a játéknak ami így is +100 mhz de ez a telefon ettől sem lesz villámgyors...
Proci teljesítéményéről annyit, hogy amiben egy gt540 húzva 1300 pontot kap ott az i7500 kicsit húzva meg 400 alatt
De egyébként az, hogy lassú lenne nem vehető észre rajta semmiben sem, gaosp beállítások is jól be vannak lőve, akku is kalibrálva volt így most valóban sokáig bírja. Tegnap reggel 6-kor levettem töltőről, utána vagy 2 órán át wlanon ment a market majd kb 2 óra flac zenehallgatás, újabb 2 óra wlan marketezés és maxon ment a kijelző mert sütött a nap és kocsiban üldögéltem, majd még estére szintén egy kis market (progikat kerestem mi eszik kevesebb procit/ramot, egy jó időjárás progit, órát stb, stb), + ment kb 30 percig a gps + még állítgattam rajta és így lett ma reggelre 30%-on az akku szerintem ennyi nyomogatás után ez bőven jó igaz, hogy tegnap előtti napom meg azzal ment el, hogy kerestem az akkumerítő progikat mert akad pár + a jó beállításokat
Ja és full animáció még a launcherben is szóval vissza sincs véve a teló ilyen téren sem igaz proci 120-624 közé van belőve.
A 2.3-as állítólag stabilabb lesz bár ez sem fagy néha a launcherre kiírja, hogy várakozzak vagy bezárom-e de ez átlagban akkor van ha 3-4 programnál többet tölt/installál egyszerre, na az azért megfogja a telót.
Egyébként meg jó lesz ez nekem egy darabig, ha majd lesz olyan androidos ami megfelel 100%-ig minden elvárásomnak akkor lecserélem, a motorola milestone pl még mindig tetszik, amit hiányolok: sokból a led villanó kimarad márpedig megszoktam már, hogy zseblámpának használom
A kamera nem rossz benne de szerintem az i900 omniámban klasszisokkal jobb van, ez hiába AF-es valahogy mégsem képes rendesen semmire sem fókuszálni vagyis miközben fókuszál van amikor tűéles a kép de nem hagyja úgy hanem még állít és homály de azért bőven akad olyan 70-80 ezres 5MP-es androidos vagy más OS-el szerelt telefon amelyik ilyet sem csinál annyira homály-zajos-elmosódottak vannak. A 2-3 évvel ezelőtti telefonoknál amikor még bejöttek ezek az 5MP-es készülékek sokkal jobb képminőséget kaptunk, nekem is az eddigi legjobb ilyen téren a Nokia N95 8GB volt.
-
_seth_
veterán
Röviden: A 2.2-es androidot nem nehéz felrakni de első találkozás az androiddal elég nehézkes lett mivel gondoltam én, hogy minden segédprogiból a legújabbat használom és erre el is ment kb 10 órám mire készen lett a telefon ellenben most már menne könnyen ismét. 2.2 Froyo ment rá amiről már csináltam backupot is.
Egyébként egy 1.5-ös android volt a telefonon amihez 42e-ért jutottam, új telefon ez tuti mivel mindenhol gyári fólia semmi matatás nem volt a telefonban, tartozékokat én bontottam ki és ránézésre szerintem külföldről hozhatták ide de mindegy is mert független és úgysincs magyar nyelv hozzá. (fél év teljes körű garit kaptam rá)Minden tartozékot megkaptam hozzá: eredeti tok, cd, töltő, sztereó headset, doboz, adatkábel, leírás. Vettem is bele egy Class 6-os Silicone 8 gigás micro sd-t, előző telómban is ugyanígy volt 8 beépítve 8 giga microsd-n de talán ez gyorsabb lesz annál a kártyánál.
A kijelző csodálatos valóban, nagy, szép és olyan mint betekintési szög szinte nem is létezik.
Android 2.3 Gingerbread már létezik, fut a készüléken már csak a rom fejlesztőjére kell várni és az is elérhető lesz rá.
Az eredeti android 1.5 is gyors volt de nagyon bele sem merültem mert inkább a 2.2-t szokom meg úgyis azt akartam rátenni.
Akkuja nagyon jól bírja eddig, egész délután nyomogattam és alig ment le a töltöttségből.
Divx filmet alap szoftverrel fel sem ismeri majd marketen keresgélek hátha van valami lejátszó hozzá.
Egyébként aki próbálkozna annak annyi tipp: ne a 6.5.1-s android recoveryvel próbálkozzon mert az fagy, hibázik hanem a 4.6.2-vel az gond nélkül megcsinál mindent.
LED villanót lehet zseblámpának használni widgettel. (eddigi tapasztalataim alapján) de még csak állítási lehetőség is alig van a kamerának vagyis közelít a nullához
Egyébként egész sok része magyar lett mivel ki lehet választani a froyoban a magyar nyelvet.
A kamera pedig a 2.2-essel már teljesen normális beállításokat enged.
Nyomogatom de teljesen rendben van, ez a 2.2 is tökéletesen megy rajta, kapcsoltam animációt és minden féle csicsás szépítést és így sem gondolkozik. Érzésre olyan gyors mint egy spica.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Wise (ex-TransferWise)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LEGO klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest