- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tillu
tag
Upsz... töltöttem másik féle odint, abban volt. Viszont: a linkelt file, csak 1 flelet tartalmaz, ez meg kér 4? fileot. (PDA, ROOT, PHOTE...stb) ezeket is le kell töltenem? vagy csak amit változtatni akarok? Találtam a linket fórumon egy oldalt,de ott is csak 1 file-ot tartalmaz a letöltött rom. Hogy van ez?
Köszi! -
Tillu
tag
válasz
DeadMeat #167 üzenetére
Szinte mindennel...
Gyári és letöltött PC-studiók, XP, WIN7-en..
Addig jutok csak e(XP-n) l, hogy látja már a telefont, az ikonja is megjelenik (bebug mód be), de amikor a telefont szeretném frissíteni, akkor a telefon kiválasztása után elkezdi keresni, majd nem támogatott eszközként hibaüzenetet kapok. A NPS-t frissítettem, de ekkor is ezt kapom...
Angolul nem nagyon értek, így csak botorkálok a ködben a megoldás felé, de egyenlőre nem találtam meg... -
Tillu
tag
Nekem nem sikerült, sőt XP alatt sem. Hiába frissítettem le a NPS-t, akkor sem veszi észre a telefont, max. a memóriát tudom tallózni, ha felmountolom őket.
Van ötletetek erre, nektek hogyan kapcsolódik?
Gondolom flash-elni is ezen keresztül lehet...
illetve más: van olyan progi a markt-on, amivel úgy lehet keresni a kontaktok között a tárcsázóban, mint a windows-os mobilokon? (ha jól sejtem ezt preditív keresésnek hívják) sok dialer progit töltöttem már le, de egyik sem tudja, sajna...
Nagyon köszönöm a segítséget, így előre is!
Üdv: t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest