Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsúrficsúr

tag

válasz Bog #112 üzenetére

Megkövetlek! Most néztem meg a KP500 videótesztjét és ott elég jól ki vannak az ilyesmik domborítva (qwerty gombsor hibája, lassú galériabetöltés, nagyon lassú üzenetkezelés, stb.)
    Akkor ezekszerint egyszerűen csak bizonyos telefonoknál van elég hiba ahhoz, hogy ezeket be is mutassad. Legközelebb jobban figyelek, mielőtt megszólalok.

• zsúrficsúr

tag

válasz Bog #112 üzenetére

Bog: na jó befejezem, mert egyre inkább úgy tűnik, támadásnak látszik, amit írok. Csak ötletelek, amiket én szívesen látnék.

#111: Nyílván, ha olyan a készülék, hogy 5 percig csak a lötyögéseket mutatják be, akkor arról videót sem érdemes lőni... Minden (!) készüléknek van egy-két ilyen hibája, lötyögés, akadozás, lassulás, stb. Csak arra próbáltam rakérdezni, hogy ezeket ki lehet-e domborítani egy-egy másodpercre, hogy el tudjam esetleg jómagam dönteni, hogy mondjuk engem zavar-e, ha (hasraütök) a zenelejátszó belassulva tölt be, mert abból a leírt kifejezésből, hogy "zavaróan lassan tölt be" még nem tudom eldönteni. That's it, ne pörögjük túl.

• zsúrficsúr

tag

válasz Bog #109 üzenetére

Még azok ellenére is, amiket írtál, sztem megoldható (pl. maxolás videólejátszással 3g-vel+WiFivel bekapcsolva, nem hiszem, hogy így bármelyik készülék 4 óránál többet bírna...)
    De mondtam, elfogadom, ha nem akarjátok, ez csak vélemény.

Viszont, hogy ne csak a kiragadott példáról kapjak visszajelzést: az engem kifejezetten érdekelne, ha mondjuk a röccenéseket, lötyögéseket, bugokat, stb. találtok, azokat be is mutatnátok a videón, nem csak leírnátok, hogy van, mert ez megint olyan, hogy Ti azt mondjátok valamire, hogy zavaró, a fórumon meg a tulajok fele közli, hogy tökre nem az nekik. Mint ahogy írtad, Ti Power userek vagytok, viszont sokan nem azok.

Összegezve, annak ellenére, hogy szerintem Ti vagytok a legjobb hazai tesztoldal, én szívesen látnék némi objektivitást is. Nyílván olyan dolgokban csak, amikben lehet objektívnek lenni, és a szubjektív stílus túlsúlya is maradhat, mert ettől szerethető leginkább az oldalatok.

• zsúrficsúr

tag

válasz Gubro #106 üzenetére

Miért, a laptopok esetében átlagos felhasználó szokásait modellezitek le, amikor folyamatosan videólejátszással merítitek 5-6 órán keresztül? Nyílván van ilyen eset ritkán, de szerintem bőven nem átlagos felhasználóra igaz ez. Mintahogy a telefonokra adott gyári adatok sem arról szólnak, hogy egy átlagos felhasználó egy átlagos hálózaton mennyi ideig használhatja.
    Nehezen tudom elképzelni, hogy egy egyhelyben álló/fekvő telefon számára komoly terhelést jelent a hálózat egyenetlensége. És, ha a szolgáltató számít az akkumulátor időben, vmi baj van...

Na mindegy, nem akarom túlbeszélni a témát, egy ötlet volt. Szerintem megoldható, és tisztább, átláthatóbb megoldás, mint a mostani, szerintetek nem. Elfogadom. That's it.

Többi ötlet sem műkszik?

Szerk. technikai malőr...

• zsúrficsúr

tag

válasz Gubro #53 üzenetére

Ne haragudj, de én ezt nem látom be. Nehéz kikapcsolni a 3G-t, és a WiFi-t, venni egy 1500 Ft-os prepaid kártyát, aminek csak Ti tudjátok a számát, hogy ne legyen rajta órás beszélgetés mérés közben, stb., hogy egy minimál tesztelésnek legyen kitéve? Hasonlóképp, mondjuk videólejátszással szintén csak ezzel a kártyával intenzív használatnak tenni ki? De ha más nem, az intenzív használatnak meg majd Ti nekiteszitek saját kártyával. Nehéz lemérni, hogy nulláról kikapcsolva, illetve bekapcsolva mennyi időbe telik feltölteni?

• zsúrficsúr

tag

Bog! Jól értettem, hogy alap nem tudsz kilépni a programokból, csak háttérbe rakja őket, és külön tudod bezárni? Mert a videó alapján akkor azért annyira nem kevés a RAM. Én ott minimális röccenéseket láttam, pedig több mindent is elindítottál egymás után.

Ha egy kis építőkritikával élhetek, picit még jobban "bemutathatnátok" a készüléket. Főként a videóra gondolok: szoktátok írni, ha van valami lötyögés a műanyagoknál, ezt megmutatni, vagy, hogy az OS mikor kezd el akadozni, az milyen szintű akadozás, stb.. Tehát arra gondolok, hogy ne csak körbevezessetek minket, hanem a falon a repedést is mutassátok meg.
    És még egy: már régebben is akartam mondani, hogy a laptárs a laptopok esetében egy szép kis táblázatot közöl az akkumulátor mért teljesítményéről (totál lemerülés intenzív használat mellet, minimáls használat mellett, feltöltés hossza, stb.). Ha egy hétig van nálad egy készülék, azért ez szerintem beleférne, tévedek? Csak azért, mert mindig annyit írtok róla, hogy intenzív használat 1-2 nap, minimállal meg 2-3. Namost ezt minden telefonra kábé leírjátok, azt mégis érződik különbség szerintem használat közben.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés