Hirdetés
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onizuka
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
A cikkben anno volt írva, hogy kapott az író a készülékhez egy bőrtokot - én ilyet nem kaptam (nem én vettem át). Kellene benne lennie?
A másik, hogy az akksi nagyon kíméletes használat mellett is max egy napig bírja. Két óra netezéssel meg már jobb este rögtön rádugni a töltőre. Normális ez?Amúgy azt hittem, anno csak az alacsony akksi feszültség miatt indult egyszer csak újra, de most feltöltött akksival is ezt művelte fényképezés közben. gyakran megesik az ilyesmi?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Még valami: Tudtok olyan fényképező progit, ami a telefon álló vagy fekvő helyzetétől függően automatán forgatja a képeket, hogy ne kelljen aztán nekem az állóknál folyton belenyúlni? - egyet találtam a marketen, de az csak alacsony felbontásban enged lőni...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Merő szerénységből Galaxy néven jelentette meg a Samsung első Android rendszerű készülékét.
- Kerékpársportok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest