- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Most sincs rá 100 féle változat.
Van a gyári 1.5 + 1.6-os gyári jellegű + 1.6-os galaxo féle valamivel jobb gondolom.
+ van 2.1 eclairből 1 verzió. 2.2 froyoból van 3 verzió én ugye az utolsót raktam fel ami gyakorlatilag bugmentes már és nincs hiba sem és már aki gyártotta ezeket feltett egy videót ahol a telefonon már az új 2.3 gingerbread fut villámgyorsan és ilyen gyors a 2.2.1-esem isSzóval 100 féle nincs rá ez igaz nem olyan mint egy i900 omnia, hogy több gigányi sw-m volt hozzá ellenben ami van az bőven elég + várom a legújabbat
Ez a kijelző... ez a legjobb az egészben
Ui.:
Marketről letöltött divx playerrel viszi a divixet is bár még az 1,4 gigás film szaggat néha de ahogy cserélgettem a playereket egyre jobban viszi lehet van már amivel megy akadásmentesen.
Procit lehet húzni 710 mhz-ig ellenben akkor sem lesz tesztekben egy húúúú de gyors kütyü ez tény de önmagához képest gyorsul (videóban észrevehető volt).
A "legjobb" navigáció is fut rajta szépen, nem akadozik pedig beraktam egy full európát épületekkel és benzinkutakkal valamint minden országhoz poit bőven.
Egyébként ha nem csináltak volna hozzá már 2.2-est akkor én sem vettem volna meg, az alap 1.5-ös még nem éppen az amire azt mondanám, hogy szép bár különösebben nagy gondom nem volt vele.
-
_seth_
veterán
Sajátja van természetesen. Más is a két telefon hardver és szolgáltatásra is és még az android sem ennyire univerzális, hogy menjen ugyanaz két készüléken is.
Egyébként most már, hogy okosodtam jópár óra alatt kb 20 perc lenne a szoftver csere vagy annyi se és ebbe benne van programok letöltése is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Suzuki topik
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest