- Fotók, videók mobillal
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
-
AS
félisten
Nyáron bejelentik az utódot hasonló árazással..
Sajnos nincs sok info, de most már megkapja amoled kijelzőt.Ez meg nem az utód csak egy Ázsiai verzió ami ben amoled van már, de mi nem ilyen formában kapjuk meg.
I6500 U Galaxy:
AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
Android OS, v2.1 (Eclair)Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
kiskacz
senior tag
válasz _Dumber_ #6488 üzenetére
Eddig akármennyi okostelefonom' volt, az eredmény ugyanaz, mint amit írsz - Szerintem természetes.
AZ Omniám kifejezetten meleg volt hátul kb. egy órai gps üzem után. Ennél annyira nem veszem észre, -langyos. Vettem hozzá eredeti Samu autós töltőt - nincs gondom a merüléssel, már csak egy jó autós tartó kellene....Huawei Mate 8
-
petipetya
nagyúr
Mindig is használtam task killer alkalmazást, ha visszaolvasol.
Az angol nyelvű belinkelt oldal hasznos volt, mert szépen elmagyarázták rajta a telefon működési elvét. Csak azt fájlalom benne, hogy ha a telefon úgy gondolná, akkor kilőné a gmail-t is. Nekem ne lője ki, mert szükségem van rá, ezért inkább én irányítom ezt a folyamatot.
Mint minden folyamat, ez is fogyasztja az erőforrásokat, de hát valamit-valamiért. Semmi sincs "ingyen".
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Haart
addikt
Nincs valami mp3 vágó program? Amivel mondjuk kivátom a zenékből a nekem tetsző részt és beteszem csengőhangnak?
-
sziluboy
tag
válasz werszomjas #6464 üzenetére
Szerintem jónak kellene lenni. Én például egy bőr iphone tokban használom a spicam.
Amikor meglett a teló, bementem egy apple shopba és belebelepróbáltam egytokba. Tökéletesen illeszkedik bele uh meg is vettem.
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Tesztelo.hu #6468 üzenetére
Olyanról hogy backup hallottál?Nem kötözködésképp kérdem.De ugye a pótolhatatlan fényképeidről készítesz ilyet
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
8zabi
őstag
mivel a legtöbb program bőven 1 mega alatt marad, szerintem nem lassul semmit tőle, előbb vérzik el a proci, mint a microsd kártya
én nem vettem észre lassulást, előtte 2 napig használtam az igo-s kártyával
még annyi kiegészítés, hogy olvasása 8 mega/s, persze nagy méretű fájlok esetén
[ Szerkesztve ]
-
Katsu
aktív tag
válasz Depression #6466 üzenetére
Hali,
Első kérdésem: Végülis sikerült felraknod az NPS-t?
Második: Az eszközkezelőt nézted már, hogy van-e kérdőjeles eszköz? (miután a telefont rádugtad a gépre)
Harmadik: Próbáld meg az NPS 1.5-ös verzióját, nekem is azzal sikerült win 7 x64 alá felrakni.
Ha jól emlékszem legalább 4x kellett a "pc-re letölt" gombra kattintanom, mire lejött.
És legvégül az USB-hez egy tanács. Ha az NPS sikeresen felmegy, akkor létrehoz egy mappát, ahova telepítetted, ha jól emlékszem, akkor Samsung usb drivers néven. Próbáld meg innen telepíteni az illesztőprogramokat.Üdv: Katsu
-
_Dumber_
őstag
válasz veszter007 #6451 üzenetére
Igen, de ez pont azt írja,hogy kifelé drága (mellesleg nekem nem is sikerült), befelé meg skype credit kell, ami nekem nincs is, pedig fogadtam hívást.
-
petipetya
nagyúr
válasz werszomjas #6464 üzenetére
Hasonlítsd össze az iphone és a spica méretét.
Nekem az a 2 mm plusz nem tetszik, amennyivel vastagabb a spica - ez alapján nem venném meg az iphone tokot hozzá.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
lolaron
csendes tag
oszinten szolva nem ertem mert kell ezt az NPS-t eroltetni. Az ok, hogy frissiteni, de ameg nem elerheto magyarorszagon a hivatalos tenyleg ertelmetlen szerintem. Memo kartyara meg egy egyszeru totalcommanderrel lehet masolni
[ Szerkesztve ]
-
Hofeher
aktív tag
Ebben a hozzászólásban írnak róla:
[link]
Próbáld ki nekem működik vele Win 7 alatt is.Asus Tuf Gaming Laptop (4600H + 1650Ti), Gigabyte H87-D3H i5 4570 16Gb Ram Rx 570 8gb, iPad Pro, TP-Link 3600, Zyxel nas.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz Skynet258 #6394 üzenetére
Nem tudom, ki szólt be, de arra valóban kíváncsi lennék, hogy honnan tudod előre, hogy az általad ajánlott memóriakártya 1-2-x év múlva is ugyanolyan megbízható lesz, mint mondjuk egy márkás társa, amire élettartam garancia van és talán 1-2 mozijegy árával drágább. Egy memóriakártyát az ember általában hosszú évekre vesz, tényleg számít több év alatt 1-2 ezer forint spórolás esetleg a minőség kárára? De persze azt használsz, amit akarsz. Kívánom, hogy soha ne találkozz azzal a jelenséggel, amikor a pótolhatatlan képeidet nem tudod leolvasni a memóriakártyáról.
-
DeadMeat
nagyúr
És mit szeretnél csinálni?
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Depression
veterán
válasz Depression #6465 üzenetére
Nem, valami nem kóser. Rádugom a gépre, elkezd tölteni, de semmi nem történik. Se a telefonon, se a gépen. (win7 64bit). A beállítások/csak háttértár be/kipipálása semmin sem változtat.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
Nincs valami sírvafakadós smiley? Ez már nem vicces. Nem vagyok képes összekötni a géppel a telefont.
A gyári NPS lemez zúg mint egy porszívó, de nem tudom telepíteni, amit az előbb linkeltek, ahhoz nem tudom telepíteni az USB drivert, mert azt írja, hogy nincs NPS telepítve.
Most használom az itteni keresőtOrr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
werszomjas
addikt
üdv
-
Katsu
aktív tag
Nem szeretnék beléd kötni, de a sok felkiáltójel egy kicsit zavar. Főleg, hogy akinek írtál, annak teljesen igaza van, és jó fület nézett. Kicsit az ő írása alatt írtam, hogy nekem is addig jutott már el az NPS, mint neki. Kipróbáltam a régi NPS-sel is Xp mód-ban. és azzal is.
Úgyhogy, ha valamiben nem vagy elég tájékozott, akkor feleslegesen ne rongyolj neki másnak.
Üdv: Katsu
-
Steel80
csendes tag
Nekem kiírja a teló verziószámát a telefon frissítése fülnél hiszed vagy nem!
-
HOZE1
tag
válasz Steel80 #6428 üzenetére
Figyeljél egy kicsit jobban!!!!
Nem jutott sehova, ugyanazt írja, mint eddíg, hogy nem frissíthető ez a készülék.
Nem ír ki semmit a telóról!
Az NPS verziószámát írja!!!!
A teló frissítése az a másik fül!!!!!!!!!!Az élet nagyon drága, de ennek ellenére még mindig elég népszerű, valamint benne van évente egy utazás a Nap körül
-
Haart
addikt
Aki tud kijelzővédő fóliát az szóljon thx sürge lenne.
-
Piás
tag
válasz veszter007 #6451 üzenetére
A nimbuzz is kéri regnél a telcsiszámot. Mit akarnak vele?????????????
-
veszter007
csendes tag
Valahol olvastam, hogy pont ezért kell megadni a telefonszámod, mert nem ingyenes a skype android és iphone verziók voip hívása.
Hirtelen egy linket találtam [link], de ez nem írja le olyan részletesen
szerk.: meg nagyon le is húzták a skype mobil verzióit. Helyettük a fring-et, vagy nimbuzz-t (igaz itt a haggal nekem is problémám van) javasolták[ Szerkesztve ]
-
Piás
tag
válasz _Dumber_ #6443 üzenetére
Az átirányításért vajon nem számláz a szolgáltatónál. Én nem mertem megadni a telcsiszámomat így nem is tudtam kipróbálni a skype-ot.
Én valamilyen sip, voip alkalmazást keresek. Próbáltam a sipdroid nevü alkalmazást és az összes többit ami a marketen fellelhető, de egyik sem használjató vagy nagyon vizhangzik vagy a külső hangszóróra irányítja a hangot. Esetleg valaki nem tud jobb megoldást???
-
veszter007
csendes tag
-
guzmics
csendes tag
válasz werszomjas #6413 üzenetére
Én az OffiViewer-t használom...boldogul pdf-el, docx-el is..ppt-t is meg xlsx-t próbáltam azokat is kezeli. Felmegy a program a szerverére ott tömörítí az anyagot és már tudod is olvasni.
-
_Dumber_
őstag
válasz _Dumber_ #6442 üzenetére
A problema meg a kovetkezo vele:
Ha a PCs skype 2 gepen is meg van nyitva akkor bjovo hivasnal mindket gep csorog es azt veszem fel ameliket arom. Ha az egyik gep a spica, es azon emgedelyezve van a fogadas akkor a tobbi gep ne csorog, hanem hivasatiranyitast jelez. Ez szerintem azert van, mert a telo hivasfogadasra nem a skype vonalat hasznalja, hanem valahogy atiranyitja a gsm savra (meg is kell adni a teloszamomat a skypenak). Ezert viszont kivalo hangminoseget kapok. -
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Én kipróbáltam az új NPS-t és végre működik hibátlanul win7 x64 alatt is. Telefont felismeri, de ez is csak frissítésre lesz jó. A frissítés részt látja, de még az én 1.5-ös drodomat írja a legfrissebbnek.
Üdv: Katsu
-
Drachoo
senior tag
Valaki használta már a nimbuzz-t skype hívásra? Nekem kicsit problémás a működése. A hang-ot lassítva hallom és engem is lassítva hallanak. os:1.5
[ Szerkesztve ]
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
antalze
tag
Lelkes újonc lettem!!!
-
-
Tosee
őstag
tudtommal a quickoffice nem támogatja a docx-et! Documents to go viszont igen, ezt ki is próbáltam! Viszont a jelszóval védett dokumentumokkal nem boldogul! Ja, és PDF-et is olvas!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
ToM2oo4
tag
válasz veszter007 #6416 üzenetére
Ne csinálj vele semmit!
Ha minden egyes alkalommal kilövögeted, az több procit, illetve akksit eszik, mintha hagyod futni. Ha nincs mySpace account-od, akkor nem fog semmit csinálni. -
Steel80
csendes tag
Nálam az NPS már odáig jutott, hogy kiírja a frissítéskor a teló verzióit és közli, hogy a legfrisebb szoftver van rajta. Szerintem már csak néhány nap és jön.
-
Vagany
őstag
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
petipetya
nagyúr
A másik, nem tudom hogy root-olt szoftver van-e a telódon, vagy sem.
Mindenesetre ha az van, akkor a root manager segítségével eltávolthatod a myspace-t."nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
MMS fél siker.
Rájöttem, hogy küldeni tudok, csak fogadni nem. A módszer az alábbi:
- quicksettings-ben gprs engedélyez, majd bezártam
- apn droidban minden engedélyez
- 3g és hsdpa engedélyezése
- mms küldéseEzzel küldtem egyet a Spica-ra, de az üzenet státuszához azt írta, hogy pending, és itt leragadt.
Majd küldtem egyet az SE-re, oda egyből megkaptam az mms-t. Tehát a küldés működik, és ez elég húsvétra, mert csak 1db mms-t kell küldenem, a válasz pedig sms-ben fog jönni."nincs rá lezsóidő"
-
_Dumber_
őstag
Tudom, hogy a GPS fogyaszt, de nekem 1 óra att 45 fokra melegítette az aksit. Ezért IS meríthette 90-ről 70-re az aksit. Másnak is ilyen? (1.5 és iGO)
-
_Dumber_
őstag
Egy ismerősömnek is ez a problémája. Ő pannonos. Nekem nincs ilyen gondom. (Tmobil)
-
Kyller
senior tag
Amúgy a Taskiller Free-nek van új verziója a Marketen, és már widgetként is ki lehet tenni, így egy gomb nyomás és az ignore listán kívül mindent lezúz...
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
petipetya
nagyúr
A task cleaner nevű progiban tedd be az autokill listába.
"nincs rá lezsóidő"
-
Nikk
senior tag
Ugyan ezt játsza el a drága egyébként az üzenetek progival is. Hogy miért azt maga sem tudja szerintem. Tök feleslegesen fut mindkettő... Valami megoldás valaki?
DIGIC
-
veszter007
csendes tag
Tud-e nekem segíteni valaki abban, hogy a MySpace ne induljon el folyamatosan. Lehet egyszer véletlen elindítottam (ezt el kell ismernem), de nem léptem be, nincs is MySpace-s acc-om... és nem akarom, hogy feleslegesen fusson. Hiába lövöm ki killer progikkal, akkor is kb 5-10 perc után ott figyel.
[ Szerkesztve ]
-
veszter007
csendes tag
Sziasztok! Még a Norvégok is hamarabb kapták meg a hivatalos 2.1-et
Mai (jav: tegnapi) hír: "I now got Android 2.1 (I570EXXJCF) through NPS in Norway"[ Szerkesztve ]
-
JoHnni
senior tag
én a documents to go-t használom, kezeli a docx-et meg a pdf-et is
...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...
-
werszomjas
addikt
Melyik a jobb doc olvasó?
Documents to go, vagy QuickOffice ?
Fontos, hogy boldoguljon a docx-el is.
Meg valami jó pdf olvasó is kéne, mit ajánlotok?
üdv
-
antalze
tag
egy költői kérdés, Milyen playlist fájlokat kezel ez a kütyü? S hova menti amiket ő hozz létre?
-
raraxy
csendes tag
Sziasztok!
Régóta olvasom a fórumot, de most írok először. Erre az infóra bukkantam a méltán kedvelt Samsung Firmwares-nél (Admin írta tegnap):
'' Next week Samsung will publish updates on NPS. ''meg:
"I think soon release official firmwares. Samsung dropped the last week more than 20 fw on there site."
Persze a Spica-ról beszélve!
Remélem jó volt az antrém...
[ Szerkesztve ]
-
antalze
tag
válasz Depression #6392 üzenetére
-
-
Mymelody
aktív tag
Sziasztok!
Divx, xvidre rákerestem és az mvideoplayert ajánlották. Nekem teljesen ismeretlen az Android és a Market. Ingyenes vagy fizetős program ez?
Illetve tapasztalatok érdekelnének videólejátszással kapcsolatban.Én is szemezgetek ezzel a kis kütyüvel, akit érdekel Edigitalban most 64.990.
Szerintem ez baráti.Cheers
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest