Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Csak a frissítés a kérdés a Banggood jó áron kínált táblagépénél
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeadMeat #29162 üzenetére
Az lesz bár kíváncsi leszek hogy mi lesz, mert most néztem január 3-án járt le az 1 év telenor, aztán ki tudja most hogy van.
Eddig is szemezgettem a Galaxy S-el, lehet hamarabb lesz megvéve mint gondoltam
Ezt meg max eladom alkatrésznek vagy nem tudom, mert ha alaplapos, akkor majd annyiba lenne mint ha vennék egyet használtan.
Épp most túrtam szét pár aukciós oldalon mondom hátha van hibás, törött, aminek jó az alaplapja. Mondjuk az se biztos hogy alaplapos, de ha semmilyen módon nem lehet hozzáférni akkor szerintem a szervizben se tudnának sok mindent csinálni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Eladó új, bontatlan Samsung Galaxy A16 (4/128 GB, fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Plus 128GB Független Purple ,szép állapot!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! MSI Thin Laptop játékra! I7 11800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest