Hirdetés
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeadMeat #29162 üzenetére
Az lesz bár kíváncsi leszek hogy mi lesz, mert most néztem január 3-án járt le az 1 év telenor, aztán ki tudja most hogy van.
Eddig is szemezgettem a Galaxy S-el, lehet hamarabb lesz megvéve mint gondoltam
Ezt meg max eladom alkatrésznek vagy nem tudom, mert ha alaplapos, akkor majd annyiba lenne mint ha vennék egyet használtan.
Épp most túrtam szét pár aukciós oldalon mondom hátha van hibás, törött, aminek jó az alaplapja. Mondjuk az se biztos hogy alaplapos, de ha semmilyen módon nem lehet hozzáférni akkor szerintem a szervizben se tudnának sok mindent csinálni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Phone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Iphone 13 Pro 128gb
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest