- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PedroPascal
őstag
Sokszor írtam már ebben a témában. Nekem 3szor volt szervízben e miatt. 2szer komplett belsőt cserélték harmadjára új órát adtak a régi szíj maradt. Pár hónapot után meghal a barométer de ez nem széria hiba
Nem mér hülyeséget mér majd meghal, szívja az akksit végül feladja aztán valami más is meghal utánna. Giro szenzor gomb stb... mikor mi. Úgy hogy nem úszom semmi extrém körülmények, de ez csak egyedi probléma valószínüleg
-
Shader
aktív tag
Nem tudom, de én áztattam már magam hosszabb ideig 40 fokos termálvízben, ugrottam vízbe magasról és merültem vele kb. 3 méterre is. Szóval teljes élményfürdős nap után sem volt vele gondom. El vileg nem szabadna...
Több IP68-as kínai órám is beázott már. Azonban amelyiknek kikentem a SIM tálca fedelét műszer szilóval, a mai napig jó. -
Tybike81
őstag
Kíváncsi lennék vagyok, hogy ha egy ilyen Watch ami 5Atm vízálló beázik a szervíz mit mondana? Érvényes lenne ilynekor a garancia vajon? Na majd kiderül, mert páromank Gear Fit 2 Pro van/volt ami beázott az 5 Atm ellenére, kíváncsi leszek azzal is mit kezd majd a szervíz...
-
Shader
aktív tag
A magasságot a hálózatról kapott adatok és a barométere által mért légnyomás érték alapján határozza meg. Ez egy picit (1-2 m) ingadozhat, sőt ahogy a nap folyamán változik a légnyomás el is mászik. Azonban ez teszi lehetővé, hogy relatív magasság mérést végezzen (épületekben is, ahol nincs GPS jel). És tapasztalatom szerint jól is végzi. Egy adott épület emeletei közötti magasság különbséget atom pontosan mindig ugyan akkorának mér.
Fix tengerszint feletti érték meghatározáshoz van egy jópár app (GPS vagy google mapsról lekérdezéssel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest