Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Én direkt kipróbáltam egy nálam lévő alaplaphibás (gyorsan merülő) órán.
(le is írtam egy másik topikba de sajnos mikor meghalt a szerver az üzenetet vitte magával így már nem teljesen emlékszem)
De amiben biztos vagyok: visszaállításkor a biztonsági mentés a beállításokat, a képeket és csak az ingyenes számlapokat állítja vissza, a fizetősöket nem és semmilyen appot sem, függetlenül, hogy fizetős volt vagy sem, ami elég gáz szerintem is.
(legalább a samsung a support lelövése előtt berakhatott volna egy olyan opciót a wearable appba, hogy teljes biztonsági mentés a telefon tárhelyére amiből később mindent vissza lehet nyerni)Én is arra várok hogy majd jövőben remélhetőleg lesz majd valami alternatív megoldás ezek áthidalására.
-
Varoz
addikt
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Megnézem, köszi.
Na ami nekem kéne az nincs. Az a felragasztott filcanyag/gumírozás (vagy a rosseb tudja mi) amiből 4 van nekem az egyiket kiszántotta amikor eltaknyoltam bringával.
"Megnézve 1-2 videót, nekiálltam. Egy dologra kell nagyon figyelni, ha óvatosan leszedtük a lünettát, allatta van 4 pici golyós csapágy, azok mindenképp legyenek meg."
Golyó, nem csapágy, egyszerűen golyó.
2x kellett megkeressem.
-
pilu01
senior tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Most nemrég szedtem le. én is tisztítás céljából a videók alapján.
Sajnos csak két golyó alatt volt rugó, és a műanyag gyűrűből is hiányzik pár milliméter.
Nagyon könnyű volt szétszedni ez miatt.
Rendeltem hozzá egy szettet, de itthoni shopokban nincs készleten, 2-3 hét.
Használtan vettem most februárban, azóta nem nyitottam ki. Sajnos. -
Varoz
addikt
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Megnéztem a tesztet. Annyira minimális, hogy a Google Payt se képesek megcsinálni rá. Vicc.
"Nos, alapvetően van, de gyakorlatilag mifelénk nincs, ami elsősorban annak köszönhető, hogy ismeretlen ok miatt a Google Magyarországon nem engedélyezi az órán használható Google Pay szolgáltatást, miközben telefonon már egy ideje működik."
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia
- Vadonatúj bontatlan Samsung Galaxy Watch 7 44 mm-es 2025 model katonai zöld színben! Piaci ár alatt!
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- Withings ScanWatch 2 42 mm fekete újszerű, garanciális, extra szíjjal eladó! Árcsökkenés!
- GALAXY WATCH TÖLTŐÁLLVÁNY
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest