- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grawens
senior tag
válasz
delta1017 #3001 üzenetére
Lehet, hogy szennyezett maradt a gyűrű, mikor felvitték rá a matt réteget. Más nem lehet.
Most felültem a szopórollerre úgy érzem. Márciusban vásároltam telekomnál listaáron (azaz nem a meglévő előfizetéseim egyikére), azóta volt költözés és mit nem találok? Igen, igen a számlát és a garlevelet. Üfsz annyit mondott, személyes vásárlás esetén nincs lehetőség pótlásra.
Így nem sok lehetőség maradt:
1. Bezel leszed, felmelegítem, leveszem a lapot, letisztítom, visszateszem. (Ez is olyan ragasztós, mint a bezelvédő)
2. Szerzek valahonnan ilyen gyűrűt (eddig sehol sem találtam). -
Macika66
őstag
válasz
delta1017 #2815 üzenetére
Nos, ezen cikk alapján több bajom is van az új órával (ja igen, az árát nem említem, minden újdonsággal jelentősen emeli a Samsung az árakat, ez nem különlegesség.)
A legnagyobb, a kijelzőméret. A mostani, 46 mm-es órának csak 31 mm-es a kijelzőképe. A 42mm-esnek –gondolom – még kisebb.
Erre most kihozzák 2 -2 mm-rel kisebben az órát. Egy Huawei Watch GT-hez képest szánalmasan kicsi a kijelző (a Huawei Watch kijelzője 36 mm-es!)...Nem az óra átmérője volt nagyon nagy a Galaxy Watch-nál, hanem a vastagsága (ami az akksi miatt van, ugye. És ezt el is kell fogadni.).
A bőrszíj – mint már írták mások is – szintén kellemetlen, főleg ismerve a gyári, kiváló minőségű szíjak árát. Persze, cserélhető, csak hát így automatikusan hozzáíródik a feltételezhetően borsos számlához még egy jó tizenezer Ft, a szilikonszíj ára.
Aztán az EKG, az ugye nem hangzott el, hogy csuklóról az EKG értékek közül csak egyetlenegyet lehet mérni (ezt tudja már az Apple Watch is – ezért is csodálkozom az FDA-késedelmen), tehát nem feltételnül szerencsés csak simán EKG-s órának nevezni/hinni, hiszen nem az.
Személy szerint én parasztvakításnak tartom ezen szolgáltatását, az emberek 90%-ának fogalma sincs, mint lát az EKG-grafikán, egy orvosnak pedig nagyon kevés (és hát a mellkason, szív közelben mérve feltételezhetően pontosabb is) az infó. De kétségtelen, hozzáértők számára nyújt támpontot.
Érdekes ez, bebizonyosodott, hogy a vérnyomás mérését nem lehet megoldani okosórával, így másfelé keresgéltek.
Hát most az EKG a fő csapásirány...
-
guriga1234
addikt
válasz
delta1017 #2815 üzenetére
"rozsdamentes acél házat kapnak, bőr szíjjal" - a bőr szíj miatt az úszást el is lehet felejteni.
Az EKG mérés - ha valamennyire közelít is a valósághoz - egy orvos számára hasznos tud lenni, de nem hiszem, hogy a leendő tulajdonosok többsége értelmezni is tudja. Ha nagy gond van, a pulzusmérés grafikonja is sokat elárul(hat).
-
Jano_023
őstag
válasz
delta1017 #427 üzenetére
Azért azt te is tudod hogy azok a dolgok amiket hivatalos storeban lehet vásárolni azok nem enyhén túl vannak árazva. Én személyszerint úgy vagyok vele hogy nem adok ki 15k egy szíjra ha fele annyiért is meg tudom venni. Este ha melóbol haza érek írok a két szíjról amit eddig megrendeltem és megérkeztek.
-
PeteePeti
őstag
válasz
delta1017 #206 üzenetére
Én nem automatikusan felismert bringázást csinálok, hanem elindítotom a tevékenységet órán! Szépen elkezdt vissza számolni! 3 2 1 .........! Én mindig így csinálom, telefonon soha nem babrálom az edzést! Amikor pedig vége edzésnek azt látom telón amit mutattam képeket!
-
kovacs65
őstag
válasz
delta1017 #142 üzenetére
Sőt a Samsung magyar honlapján hat hivatalos elérhetőség van felsorolva.
Én az Aqua-t kerestem meg,de kiderült, hogy az is szürke (csak egy év gari).
Reklamáltam a Samunak, hogy ők ilyet ajánlanak. Az volt a válasz, hogy onnan szerzik be ahonnan akarják, de a gari nem lesz két év. -
zseko
veterán
válasz
delta1017 #92 üzenetére
Monokróm vagy sem, az aksi mérete is csak alig negyede-hetede ezekhez képest
Szerintem többet számít a 'felesleges' extrák hiánya, a kijelző mérete, az 'oprendszer' fogyasztása, és a hardver fogyasztása.
Szeretnék én is egy ilyet persze, de számomra az ár/érték aránya rettentő rossz lenne, ezért nem éri meg. Nem lenne kihasználva. Még a MiBand2-t sem használom kiMutassa az időt, jelezzen ha hívnak/írnak, és hosszú aksiidő legyen, ez volt a fő szempont, és persze jó áron. Az ébresztés, alvásmonitorozás külön öröm, a vízállóság pedig már a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- SkyShowtime
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Apple Watch 9 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4325
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest