- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemi
senior tag
-
-
-
Dokker2
tag
válasz
szpeti40 #5918 üzenetére
Majdnem 2x akkora az akksi a nagyobb verzioba. A hardver pontosan ugyanaz. Egyedul a kijelzo kisebb 0.1 collal. De a felbontasa is ugyanaz.... Amikor megvettem a dobozon levo product date arrol arulkodott hogy 1 honapja gyartottak.. havernak 6 honap volt amikor megvette...... Lehet h romlik ha nincs toltve......
-
válasz
szpeti40 #5903 üzenetére
Érdekes a 2 nap két éjszaka, nekem a feltöltés után eleve 1 nap 22 órát ír ki, és tudjuk hogy a folyamatos BT kapcsolat, folyamatos pulzus mérés sokat ront, de akármit csinálok, nap végére nem marad 50% felett, így nem megyek neki a másik napnak, főleg hogy még van előtte egy éjszaka.
-
válasz
szpeti40 #5899 üzenetére
Én is csalódtam benne, a tech2.hu youtube csatornáján néztem a tesztet, ahol 4 napot mondtak az akku-ra, hát ahhoz képest, minden nap tölteni kell, mert nem indulok neki a másnapnak 50%-os feltöltéssel.. Nagyon messze van a 4 naptól..
Nekem a 42mm van, megbántam hogy nem a 46mm vettem meg... -
Dokker2
tag
válasz
szpeti40 #5880 üzenetére
Ha be van kapcsolva az alomalvas es sokaig nem mozogsz akkor is bekapcsol a pulzusmero. A mozgas szenzor jelzi h nincs aktivitas egy ideje es elkezdi az alvast nezni. Amikor leteszem az asztalra rendszerint vilagit nekem is bizonyos idokozonkent..... Pedig kezi meresre van nekem is allitva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nintendo Switch
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest