-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
kenwood #6250 üzenetére
Igen, törvényes lehetőség nincs, de például a bankrablás sem teljesen törvényes. A telefonhoz kötött fix MAC address pedig valóban simán ad lehetőséget durva visszaélésekre.
A jelenleg kurrens Androidon alapértelmezett, hogy kapcsolódásonként frissülő MAC-címet használjon. Ezt ugyan AP-onként le lehet tiltani (én pl. a családi eszközökön a saját hálózatokra letiltottam), de lehet találgatni, hogy hány egységsugarú felhasználó teszi ezt meg, különös tekintettel arra, hogy sem erről a lehetőségeől, sem magáról a MAC addressről nem tud.
MaCS
-
válasz
kenwood #6247 üzenetére
Nem értem a kérdést. Nyilván a hálózatra. Egyszerűen nem a gyárilag beégetett MAC addresst mutatja a wifimodulja az AP-nak, hanem egy minden alkalommal esetileg generáltat. Azt, hogy ezek az eldobható MAC-címek hogyan készülnek, illetve regisztráltak, gyártóra visszavezethetőek-e (feltételezem, hogy annak kell lenniük, hiszen ez kötött pálya), nem tudom.
MaCS
-
Diokhan
addikt
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
kenwood #5063 üzenetére
futni szoktam vele, és bármilyen módon mértem pulzust, lépésszámot, kilómétert, 5%alatt van az összes jobb féle mérés egymáshoz képest. huawei és egyéb kinai cuccok szoktak eltérni ettől, de nekem nagyon jól mér.
úszás talán az egyetlen, ahol 5%ot képes meghaladni, de ott ugye nem tud GPSt használni, épületen belül.
-
válasz
kenwood #5052 üzenetére
Dettó. Nálam is elég jól működik a magam felé fordítás, és nem tapasztalom, hogy felesleges bekapcsolásokat okozna.
Karlendítésre sem reagál, ami mondjuk nem is nagy baj, mert egyrészt nem igazán gyakorlom ezt a mozdulatot, másrészt, mert amúgy is baromi nehéz felfelé kinyújtott karral leolvasni az órát.
MaCS
-
szuk_jozsef
tag
válasz
kenwood #5050 üzenetére
Oké oké csak ahogy észrevettem hogy a napi mozgásommal nagyon sokszor bekapcsol a képernyő ami olyankor is meriti az órát amikor nem vagyok kíváncsi rá.A másik véglet meg az hogy utálok plusz mozdulatot tenni azért csak hogy kapcsoljon be a képernyő.Lehet megpróbálom az Aod-t lehet hogy nem merülne annyira,mivel az én esetemben kb 20× biztosan bekapcsol a kijelzö.Ti milyen módszert használtok az óra felébresztésére?
-
Ubul86
őstag
válasz
kenwood #4944 üzenetére
" az nalam a sajtreszelovel kategoria"
pedig pár évig-évtizedig használták-használják az emberekjó, persze órán más, de qwerty-vel még nehezebb lenne megoldani, akkor már bixby, tudtommal ha beolvasod neki, akkor fogadja...persze csak angolul
ennél könnyebb megoldást kötve hiszek hogy lehetne gépelni, mint a sajtreszelős megoldás
-
Doosa
aktív tag
-
headhunter86
senior tag
válasz
kenwood #4787 üzenetére
Sajnos ez van nálam is így van. Céges teló, így kötelező a 6 jegyű pin az órán policy miatt. Ráadásul minden reggel be kell írnom. Csak még nem jöttem rá, hogy miért. Vagy azért mert minden nap kötelező egyszer, vagy mert alvás közben laza rajtam az óra és nem érzi hogy rajtam van. Mert az ugye alap, hogyha leveszed utána rögtön kérni fogja a pin-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch 10 46mm Titanium/Hibátlan/2026.03.06.Apple Gar./Akku 100%/p4298
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest