-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaci
senior tag
Be van minden pipalva, már értem a folyamatot is. Én azt akartam, hogy a telefontól függetlenül ebresszen. Nem akarom, hogy más is felkeljen, csak az óra rezegjen. Ezért akartam az órán beállítani, de ott nem lehet szundit állítani. Más : jó éjszakát mód és a ne zavarj mód tok ugyanaz. Minek rakták bele mindkettőt lol? A ne zavarjnak elvileg nem kéne karemelésre ébreszteni a kijelzőt, de az is ébreszti, szóval ugyanaz a kettő.
-
tothak
tag
Nálam is megy probléma nélkül.
Ráadásul én még azzal is tetézem, hogy az autóban szól a zene, és az autón kívülről irányítom.Más: van arra lehetőség hogy az értesítés kijelzésének idejét állítsam? Gondolok itt arra, hogy ha pl Viber üzenet jön, akkor szépen jelez, magam felé fordítom az órát és akkor belép az értesítésbe, 2-3 mp amíg fancy-n mutatja, hogy Viber, meg kitől, és csak utána írja az üzenetet.
Nah, ezen a 2-3 másodpercen lehet faragni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest