- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Ezen leírás alapján megkíséreltem a régióváltást. Odáig sikerül jutni, hogy az óra elkezdi a Wi-Fi jelet sugározni. Onnantól ugyanis, hiába írja a Laptop, hogy bizony fel van rá csatlakozva, az óra kb 10 másodpercenként Connection fail (110) feliratot dobál ki, piros karakterekkel.
Van valakinek ötlete, mi lehet a probléma?
Win10-es rendszert használok, mert a linkelt leírás csak Windows-os környezetben érhető el (MacOS-re nem találtam NetOdin-t).Előre is köszönöm a válaszokat!
-
válasz
bajnokpityu #6748 üzenetére
Ha jól olvastam akkor, samsung pay nálunk még nincs és csak azzal működne.
-
bajnokpityu
félisten
Google payt hogy kell mukodesre birni itt?
vagy csak samsung pay van? -
Sziasztok
Mai napon én is be szeretem magamnak egy 46MM-es változtatott.
-
ricsmoka
tag
Köszi
-
válasz
ricsmoka #6743 üzenetére
Szia!
Lehet köze a feszültségingadozáshoz, vagy ha a házban esetleg túl sok fém van a töltő környezetében. Olyankor is lehetséges, ha az óra túlmelegszik töltés közben, esetleg rosszul van rátéve. Előfordulhat még utángyártótt töltőkkel, bár annak nem tudom, mi lehet a baja ilyenkor.
-
ricsmoka
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Feleségemnek van ilyen okos órája. A helyzet a következő. Eddig töltött normálisan, most akárhol töltené a házban csak pirosan villog a töltő. Kipróbálta a munkahelyén ott tölt hálózatról frankón. Nem tudom ki lehet a gond.
-
vilmose33
őstag
Sziasztok!
Utolsó frissítés óta nem megy az alvás figyelés. Be kell esetleg állítani-engedélyezni valamit? -
Xdmilan
csendes tag
válasz
ruszi_tomi #6733 üzenetére
Üdv!
Fentebbi hozzászólásomba ott a link. Mind a 4 fajtához megosztottam a ROM-okat. Ezekkel BTU régióra tudsz átállni, hogy frissüljön is.
-
Bilux
veterán
Sziasztok! Watch 3 tulajok is itt vannak vagy annak van másik topicja?
-
ruszi_tomi
aktív tag
Akinek Samsung Galaxy Watch 42 mm-es órához sikerült a régióváltás, és működik a Curve-el a fizetés, dobna rám egy pm-et? Vagy akér ide is írhat, úgyis 90%-ban ez a téma. Nem igazán tudom honnan szedjem le a régi rendszert, amivel tudok régiót váltani, kísérletezgetni meg nem akarok. köszi szépen.
-
Uzi74
senior tag
Német régió alá csak német bankszámlát lehet sajnos rakni (és abból készít virtuális bankkártyát), bankkártyát nem lehet direktben hozzárendelni. A német régió út nehezebben trükközhető ha nincs hozzá számlád amúgy is. Ha már váltani kell régiót nem érdemes németre, csak ha nem kellene váltani és minden feltétel megvan hozzá, akkor működhet.
-
Nem tudom. A töltő eredeti, a melóhelyemen használok utángyártottat, arra mindig panaszkodik.
Lehet, hogy melege volt, bár ezt igazábül kétlem, mert ugyan úgy töltötte, csak villogott pirosan a LED, amit eddig még sosem tett.
Bármi baja is volt, elmúlt és remélem nem is jön vissza, csak érdekelt volna, hogy mi volt az a szöveg, amiről lemaradtam.
Plusz, annyit láttam, hogy le kellett volna OKézni, csak mire odaértem és elsötétült, már le is vette onnan. Ezt azért említem, mert amikor az utángyártott töltőn van, akkor ugyan megjelenik, hogy nem eredeti, de azt nem kell nyugtázni, csak elmúlik. -
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #6714 üzenetére
Megkérdeztem most azt írják, hogy 1 év bolti garancia.
Tudnátok segítnei, hogy valaki vásároltm még tőlük órát koxkids kollégán kívül?
-
-
Sziaszokt!
Tegnap éjjelre feltettem az órát tölteni. Minden ment gond nélkül, majd pár perc elteltével látom, hogy virít a kijelző és valami üzenetet dobott ki. Nem voltam elég gyors, mire odaértem, már nem volt ott üzenet, csak mutatta hogy tölt, de az feltűnt, hogy olyat csinál a töltő, mint még soha: Pirosan villogott.
Újra látni akartam, mit írt ki, ezért áramtalanítottam, majd visszadugtam a konnektorba, de ekkor megszűnt a villogás, csak világított, ahogyan kell és nem volt több probléma. Reggelig feltöltött.Tapasztalt már valaki ilyesmit? Mit írhatott ki?
-
gery14
senior tag
Sziasztok.Nem Watch 46mm nem Lte-s verzioval is lehet fizetni? Akkor megcsinalnam en is a régió váltást.
Esetleg valakinek megvannak a kellő file ok?
-
orwi
tag
Sziasztok. Sajna az enyémen nem működik az alvásfigyelő,pulzusmérő,lépésmérő. A gyári gari már lejárt róla,szervízbe azt mondták annyi lenne a javítás mint az új óra. Most úgy működik mint egy sima óra.
-
-
-
Xdmilan
csendes tag
válasz
Theonlymac #6697 üzenetére
Jó olvasni, hogy sikerült megoldani.
Örülök, hogy van akinek működik.Én már nagyon "expert" vagyok visszaállításból. gariztatás után már szinte fejből megcsináltam a régióváltást visszaállítással együtt
, de ettől függetlenül nem zabálja meg a SPay a Curve kártyát. Card issuer not supported....
Mindegy is., mindennek van előnye. Azóta aktívan használom a Curve kártyát, mert egyébként kifejezetten szimpatikus szolgáltatás, jól működő appal.Ha valakinek egyébként kell az átállításhoz BTU rom az órára, akkor ide elmentettem mind a 4 típushoz.
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #6714 üzenetére
Oké vettem a lapot írok.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok, rákerestem de nem találtam tavaly a 220voltban vásárolt órára, hogy mennyi garanciát adnak.
Esetleg valaki tud infót róla vagy írjak a boltnak mert csak számlám van. -
Balzak83
senior tag
válasz
Grande Ale #6703 üzenetére
Nekem az jött le a hosszan nyomodból, hogy fizetés közben tartod , különben nem aktiv.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok, jó áron most hol lehet kapni samsung garival esetleg? (2019- júliusában 82E-ért vettem sestore-ból.)
Egyszerűen nem látom értelmét a galaxy watch 2-nek mert kisebb az akkuja, nem szeretnék kevesebb üzemidőt.
Watch 3 meg nekem még drága. -
-
Ubul86
őstag
én nemrég csináltam meg ugyanezt, mikor eladtam pl ez alapján https://www.youtube.com/watch?v=-UJR-FqUjok
kikapcsoltam
bekapcsoláskor folyamatosan nyomva tartottam az alsó gombot
rebooting feliratkor nyomkodtam az alsó gombot, mire a menü megjelent
recovery-re rá, és ott talán én még a felső gombot megnyomtam, ami nem elnavigált, de lehet csak rajta kell hagyni, máshol írják
nekem ezzel hard reset meglett, úgy is adtam el, a vevőnél meg mindent rátettünk ami az ő telefonjával érintett voltés nem, nekem se 20 sec volt
-
Sziasztok!
Elakadtam az óra visszaállításában, ebben kérnék tanácsot.
Bekapcsolt állapotban nyomjuk hosszan az alsó gombot, majd ha megjelenik a rebooting felirat nyomjuk gyorsan 3-4x szintén az alsó gombot, ekkor bejön a boot menü ahol az alsó gombbal válasszuk a wireless download módot, csak hagyjuk ott a kijelölést, 20 sec múlva elindul a wifi mód.
Ami ki van jelölve, az oké. Csakhogy, nekem nincs 20 sec. 2 sec múlva fogja magát és újraindul az óra. Betölt a rendszer. Mit kell másképp? Legújabb FW van rajta, 46mm-es LTE
-
Uzi74
senior tag
válasz
Grande Ale #6703 üzenetére
De a másik kezed is kell, ha nem lenne bal csuklód leesne a földre az óra
-
niklebi
senior tag
válasz
Theonlymac #6697 üzenetére
Sok sikert a használatához.
Balzak83.
Miért tűnik egyszerűbbnek a telefon? Azt elő kell venni, ez meg a kezeden van. Egyszer kell megadni a kódot és utána fizethetsz egész nap vele. Ahogy én használom tavasztól, őszig a telefont soha nem viszem magammal. Rövid nadrág-póló, csak a gond van a telefonnal. Tudok vele telefonálni, megkapom az üzeneteket, emailokat, ha akarok tudok rájuk válaszolni. Nálam kiváltja a telefont az év nagy részében. -
Balzak83
senior tag
válasz
Grande Ale #6700 üzenetére
Szóval ez is kétkezes mutatvány. A telefon egyszerűbbnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreai gyártó új néven régi okosóráját tökéletesítgeti, ami gyorsabb, takarékosabb, szívósabb és többet tud, bár még mindig nem dolgozik össze az okostelefonnal tökéletesen.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest