- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
válasz jupp008 #7183 üzenetére
Köszi, akkor azt rendelem. Bluetoothon keresztül folyamatosan kapcsolatban lesznek.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
szokelaszlo
tag
válasz jupp008 #6855 üzenetére
Az nekem is jó lett!
De korábban sokszor használtam az órát,aktívan fizettem vele és ez nagyon hiányzik.
Volt szervízben a készülék és a legújabb szoftver tették rá.
És így oda lett ez a lehetőség.
Mivel már nincsen garanciám kicsit félek attól hogy a régi szoftver tegyem rá és úgy változtassak régiót ismét.
De a fizetési lehetőség nagyon hiányzik.
Ha nem lesz új biztonsági frissítés sem lehet hogy azért mégis megpróbálkoznék vele. -
Theonlymac
csendes tag
válasz jupp008 #6651 üzenetére
Sziasztok, Örülök, hogy ilyen aktiv még ez a fórum
Nemrég lettem (újra) óra tulaj, aztán már kicsit berozsdásodtam.
Olyan kérdésem lenne, mivel érdemes felturbózni az órát, milyen alkalmazásokat lehet rá tenni amik esetleg nem egyszerűen az áruházban?
CSC régió cserével próbálkozott már valaki közületek, hogy pl a Samsung Pay működjön? (igen, vannak külföldi bankkártyáim)Illetve apróbb kérdés: Ha már a Wifi, helymeghatározás stb. ki-bekapcsolóját rá lehet tenni a lehúzós redőnyre, a Bluetooth kapcsolóra van valami megoldás? Gyakorlatilag ez lenne az egyetlen dolog amit kapcsolgatnék rajta, jelenleg kicsit hosszadalmas
Vagy van esetleg olyan progi amit widgetbe vagy az alkalmazás képernyőre ki tudnék tenni és egy katt-ra ki-be kapcsolja a bluetoothot?Köszönöm a támogató válaszokat előre is!
-
jupp008
senior tag
válasz jupp008 #6557 üzenetére
Update
Felment a frissítés, telepíthető a Store -ból a Quad Hive. Most már engedi ! -
buci30
addikt
válasz jupp008 #6368 üzenetére
Akkor jó lenne ezt tudni mert az ügyfél számon azt mondták és nekem is ez a logikus.
De egy Samsung boltba lévő eladó meg hogy ha bármilyen wifi-n vannak akkor is.
De így hülyeség lenne az eSIM verzió mert szinte minden hol van mar free wifi.Akinek nem eSIM verzió van próbálja ki légyszíves!
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
válasz jupp008 #6260 üzenetére
Ezt én értem, a fórumgazdák nem értik.
Amikor kidobtak én nem csináltam mást, mint leírtam egy kérdezőnek, hogy a telefonján lévő egyik gyári appot hogyan tudja lementeni, hogy átrakhassa az új telefonjára. Ennyi kellett hozzá, semmi több[ Szerkesztve ]
But who is watching the guardians?
-
addikt
válasz jupp008 #6022 üzenetére
Nekem amikor az első okosórámat vettem, az volt a legfontosabb, hogy lássam ha írnak/hívnak, valamint ha rajtam van a telefon legyen csöndben.
Na a samsung úgy gondolta, hogy a 2. az lényegtelen és az eddig tökéletesen működő "mute connected phone" funkciót kiveszik, mert miért is használná ugye bárki is. De a wearable appban ugyan úgy ott van, csak nem csinál semmit
Azt hittem a telefonnal vagy az órával van valami, de amikor telefont és órát is cseréltem, akkor rájöttem, hogy nem és akkor mondta nekem a samsung, amikor személyesen/telefonon/emailben beszéltem velük, hogy kivették
Pedig szerintem elég alapvető funkció, volt szerintem, és imádtam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Steam topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- További aktív témák...
- Eladó Fossil Gen 6 Hybrid
- Hibátlan Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular TiTanium 1OO% ! 1Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Ultra 2 black titan, fekete terepszíj - 3 hónapos, iCentre, patika állapot.
- Apple Watch SE 2 (2023) GPS /40mm /100% Akksi /Ezüst
- Apple Watch Series 7 GPS 45mm Starlight színben eladó!
- Újszerű Apple Watch SS 6 S6 44 mm Stainless Steel Gold / Arany Karcmentes. Új, bontatlan szíjakkal.
- Apple Watch Ultra 1 - gyönyörű, újszerű, 97% akku, gar.: 2026.01.06.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest