- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szokelaszlo
tag
válasz
jupp008 #6855 üzenetére
Az nekem is jó lett!
De korábban sokszor használtam az órát,aktívan fizettem vele és ez nagyon hiányzik.
Volt szervízben a készülék és a legújabb szoftver tették rá.
És így oda lett ez a lehetőség.
Mivel már nincsen garanciám kicsit félek attól hogy a régi szoftver tegyem rá és úgy változtassak régiót ismét.
De a fizetési lehetőség nagyon hiányzik.
Ha nem lesz új biztonsági frissítés sem lehet hogy azért mégis megpróbálkoznék vele. -
Theonlymac
csendes tag
válasz
jupp008 #6651 üzenetére
Sziasztok, Örülök, hogy ilyen aktiv még ez a fórum
Nemrég lettem (újra) óra tulaj, aztán már kicsit berozsdásodtam.
Olyan kérdésem lenne, mivel érdemes felturbózni az órát, milyen alkalmazásokat lehet rá tenni amik esetleg nem egyszerűen az áruházban?
CSC régió cserével próbálkozott már valaki közületek, hogy pl a Samsung Pay működjön? (igen, vannak külföldi bankkártyáim)Illetve apróbb kérdés: Ha már a Wifi, helymeghatározás stb. ki-bekapcsolóját rá lehet tenni a lehúzós redőnyre, a Bluetooth kapcsolóra van valami megoldás? Gyakorlatilag ez lenne az egyetlen dolog amit kapcsolgatnék rajta, jelenleg kicsit hosszadalmas
Vagy van esetleg olyan progi amit widgetbe vagy az alkalmazás képernyőre ki tudnék tenni és egy katt-ra ki-be kapcsolja a bluetoothot?Köszönöm a támogató válaszokat előre is!
-
jupp008
senior tag
válasz
jupp008 #6557 üzenetére
Update
Felment a frissítés, telepíthető a Store -ból a Quad Hive. Most már engedi ! -
buci30
addikt
válasz
jupp008 #6368 üzenetére
Akkor jó lenne ezt tudni mert az ügyfél számon azt mondták és nekem is ez a logikus.
De egy Samsung boltba lévő eladó meg hogy ha bármilyen wifi-n vannak akkor is.
De így hülyeség lenne az eSIM verzió mert szinte minden hol van mar free wifi.Akinek nem eSIM verzió van próbálja ki légyszíves!
-
-
válasz
jupp008 #6022 üzenetére
Nekem amikor az első okosórámat vettem, az volt a legfontosabb, hogy lássam ha írnak/hívnak, valamint ha rajtam van a telefon legyen csöndben.
Na a samsung úgy gondolta, hogy a 2. az lényegtelen és az eddig tökéletesen működő "mute connected phone" funkciót kiveszik, mert miért is használná ugye bárki is. De a wearable appban ugyan úgy ott van, csak nem csinál semmit
Azt hittem a telefonnal vagy az órával van valami, de amikor telefont és órát is cseréltem, akkor rájöttem, hogy nem és akkor mondta nekem a samsung, amikor személyesen/telefonon/emailben beszéltem velük, hogy kivették
Pedig szerintem elég alapvető funkció, volt szerintem, és imádtam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreai gyártó új néven régi okosóráját tökéletesítgeti, ami gyorsabb, takarékosabb, szívósabb és többet tud, bár még mindig nem dolgozik össze az okostelefonnal tökéletesen.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen program, ami...?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Apple watch series 6 stainless steel 44mm gps-cellular
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Garmin venu 3
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest