- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BG*
csendes tag
válasz
francz'70 #7204 üzenetére
Sajnos hamarosan megszünteti a támogatást a Samsung, utána max papírnehezéknek használhatjuk:
Három hullámban szűnik meg a Tizen-rendszerű eszközök támogatása:
2024. szeptember 30-tól nem lehet majd többé fizetős tartalmakat vásárolni az okosórákhoz, ideértve az appokat, számlapokat és minden egyebet;
2025. május 31-től már ingyenes tartalmakat sem lehet hozzájuk letölteni, leállnak az órákhoz kapcsolódó szolgáltatások, csak a Galaxy Store "saját alkalmazások" menüje marad elérhető;
és végül 2025. szeptember 30-tól már semmilyen ingyenes vagy korábban megvett tartalmat nem lehet újból letölteni az eszközre az említett menün keresztül.
Ennek megfelelően jövő októbertől lényegében végük van a Tizen-rendszerű okosóráknak, teljesen papírnehezékké ugyan nem válnak, de tartalmakat semmilyen szín alatt sem lehet majd letölteni rájuk - írják.A támogatás megszűnése az összes Galaxy Gear modellt, továbbá a Galaxy Watch-t, a Galaxy Watch 3-at, a Galaxy Watch Active-ot, illetve a Galaxy Watch Active 2-t érinti.
-
niklebi
senior tag
válasz
francz'70 #7043 üzenetére
Én időnként szoktam ellenőrizni van e frissítés, de soha nem jelzett. Pont a múlt héten néztem. Tegnap csak elkezdte letölteni mikor a telefonon pont a tokeneket akartam frissíteni. Először nem is tudtam mit akar letölteni, csak mikor mutatta mi változott akkor jöttem rá, hogy ez egy frissítés. Meg is voltam lepődve, mert igazság szerint már nem számítottam arra, hogy lesz még rá új szoftver.
-
guriga1234
addikt
válasz
francz'70 #6612 üzenetére
Nem. Van telefonom, nem éreztem szükségesnek azt, hogy telefonálni tudjak az óráról. Beszélni így is tudok róla ( a telefonon keresztül ), és szoktam is, amikor körülményes lenne elővenni a telefonomat. Az üzemidő LTE esetén talán még a fele sincs az enyémnek. Semmi értelmét nem láttam, hogy olyat vegyek.
-
Uzi74
senior tag
válasz
francz'70 #6522 üzenetére
Köszönöm a tippeket, időközben kiderült a probléma: Az óraszíj csat mágnese lehetett túl közel a lünettához (a fellelhető videókban láttam, hogy mágneses-indukciós alapon érzékeli a forgatást) Távolabb tettem a csat mágneses részét, egy idő múlva magára talált az érzékelő
-
kanál01
tag
válasz
francz'70 #6037 üzenetére
Szia, még nem volt eddig okos órám, de egyből újra telepítettem, mert a kollega email címe, fiókja volt beállítva. Azt hittem, ezt szoftveresen ki lehet kapcsolni, de valószínű ezek szerint nem és műszaki hiba, ha nem forog/ lépked szoftverben a fizikálisan működő lünetta? Max egy újra telepítés még azért? Köszi
-
niklebi
senior tag
válasz
francz'70 #5941 üzenetére
Több hónapja rendszeresen használtam, csak 2 napja utasítja el a vásárlást. Azért kérdeztem mert a Samsung Pay support oldalán írnak hibáról, de azt nem írják mi a hiba. Az órán visszaállítást, minden kapcsolódó alkalmazás törlését és újra telepítését írják. Na én ezt nem akarom. Holnap még teszek egy próbát és utána eldöntöm mi legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Netfone
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- TV antenna és jelerősítés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple watch Series 7 41mm Stainless steel gyönyörű
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Új, felbontott Garmin Vívomove 3S Sport Rosegold Sand okosóra - 2 év bolti garival! -
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest