Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Na igen, ezt én magam sem értem! Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy annyira kicsinyes köcsögök lennének, amikor is arra menne ki a jatékuk, hogy ezáltal páran esetlegesen pont kicsúsznak a gariidőből, mert mire észbe kapnak, megkérik a garijegyet és mire kiküldésre kerül, ugyebár azon idő alatt lejár a gari. Ez kizárt, hiszen azért mégsem a sarki zöldségesek ők, hanem A Samsung! ... ennek ellenére, legalább annyira gáz az, ami a valószínűsíthető történet, hogy egyszerűen ennyire szervezetlenek és nem tudják előrelátni azt, hogy a vásárlás során átadásra kerüljön az érvényesített garanciajegy is, miután azt adott esetben követelik is, ha úgy van.
Ez egy kabaré, hogy nekünk kell utólag hívogatni, írogatni és kérni azt, amit az első naptól oda kellett volna már adniuk. Ezzel az erővel egy tartozékot is lefelejthetnének már a megvásárolt termék mellől. Tényleg vicc!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest