Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • alcapone386

    őstag

    válasz kniisa #1418 üzenetére

    Szia. Samsung pay, ahogy előttem is írták itthon nem műxik. Igaz azt nem írtad melyik országban használnád, de ha olyan országban ahol támogatott, ott szerintem kell net. (Igaz otp simple pay bevezetéskor olvastam olyat, hogy offline 3 fizetés engedélyezett, utána kötelező a net, de samsung payt itthon kevesen használhatják :F)
    Esim és internet akkor hasznos, ha pl eljársz futni, és fontos, hogy plusz teher ne legyen rajtad, ne lötyögjön az öveden semmi plusz. Ha van neted, online tudsz zenét hallgatni, ha valaki sos el akar érni, az fog tudni hívni. Térkép is működik, stb. Igazából minden, aminek netre van szüksége. Személy szerint, sehova sem megyek telefon nélkül, így nekem tök felesleges. Másik oka, hogy esim plusz fogyasztó, így az üzemidő jelentősen csökkenhet.

    Huawei watch 2 ről tértem át gw3-ra, nekem hibátlan ez az óra. Saját szerkesztett watch face min 2 napos üzemidőt simán hoz. Gyors, jól látható napfényben a kijelző, és a pulzus és alvásfigyelés is fontos. Ami egyedül zavaró, hogy teljes funkcionalitást samsung telefonnal tudsz elérni. Emiatt orrolok a samsungra, hiába a telóm is samsung. Ezt leszámítva nem tudom milyen másik órát vennék most. Apple termékelet rühellem, huawei watch 3 szimpatikus, de ismeretlen számomra az új világuk, xiaomi még nem adott ki olyat ami felvehetné a versenyt, galaxy watch 4 drága lesz és nem tetszik, így részemről most sem vennék mást.

Új hozzászólás Aktív témák