- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisBundi
őstag
válasz
vihartigris #2089 üzenetére
Alvajárás?
kmarci25
Igen, kis olvasgatás után már rájöttem, hogy nem tökéletes egyik sem. -
KisBundi
őstag
Nektek a lépésszámláló hogy mér? Nekem kicsit mint ha sokat mérne. Megyek pár méter és van hogy 100 lépéssel is megugrik a számláló. Lehet a kézmozgást nem tudja pontosan felismerni mindig?
-
KisBundi
őstag
Van valami más időjárás program az órára? Sajnos a közelébe sincs a valós értéknek az órán megjelenő érték.
-
KisBundi
őstag
Az miért van, hogy kikapcsoltam, vagyis kézire állitottam mindegyik érzékelést az órán, de ennek ellenére többször láttam, hogy a led alul villogott vagy világított, azaz valamilyen érzékelési folyamat ment a hátterben?
-
KisBundi
őstag
Arra van megoldás, hogy ha leengedem a karom egyből ne kapcsoljon ki a kijelző? Tehát ha valaki másnak akarom mondjuk megmutatni az időt, akkor ne a sötétséget lássa. Nem AOD!
-
KisBundi
őstag
válasz
szukjozsef #2033 üzenetére
A 46m változat a leírások szerint pont annyival tudna nálad többet amivel kihúznád a 2 napot.
Sokat olvasgatva úgy gondolom a nagyobbik modell akár 1 nappal is tovább húzhatja. 42mm 247mAh akku vs 46mm 361mAh akku
-
KisBundi
őstag
Sziasztok! Aki 1 éve használja már kb az mit tapasztal üzemidő szinten? Az akku bírja úgy mint az elején? Az LTE változat tudja hozni a sima üzemidejét, ha nem használjuk az eSIM-et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Reklámblokkolók topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Társasjáték topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest