- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeeKee
tag
válasz
JockeyEwing #1062 üzenetére
Jobb alul a csavarnál is lekopott az anyag, valamint a fekete részeknél is látok karcokat. Nem hiszem, hogy sima használatból eredő kopás lenne, jobban el tudnám hinni, hogy párszor leesett, meg össze-vissza szétszedi a tulaj.
-
GeoJoe
senior tag
válasz
JockeyEwing #891 üzenetére
a sima watch évekig rajtam volt zuhany közben, semmi baja nem lett. Járt tengerben, óceánban + a jacuzzit és szaunát is szereti. Gondolom / remélem nem léptek vissza a minőségben. Kipróbálnám a watch 3-mal is de sehonnan sem tudok szilikon szíjat keríteni...
-
Uzi74
senior tag
válasz
Tengervízzel és édesvízzel nincs gondja, de a tusfürdő csökkenti a víz felületi feszültségét, nehezített pálya a tömítéseknek.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
A vízállóság mindig tiszta vízre vonatkozik. Nem mintha garinál számítana a beázás. A tusfürdő tele van mindenféle kemikáliákkal. Én addig tuti levenném, amúgy is kell a bőrnek is szellőzés.
-
Badboys
őstag
válasz
JockeyEwing #856 üzenetére
Igen van. Az ilyen Facer meg egyéb letöltési lehetőséget mellőzni kell. Van amelyik + ban kér egy telepítést ami fizetős a samu saját appja 900 huf. Nem az összeg a probléma hanem nem működik. Fölösleges kidobott pénz. Amennyiben érdekel privátban adok 2 appot onnan tudsz válogatni.
-
kmarci25
veterán
válasz
JockeyEwing #858 üzenetére
Van a Facer-nek tervező modulja is. Elég fapados, főleg az ingyenes, de van.
-
kmarci25
veterán
válasz
JockeyEwing #856 üzenetére
Facer app. Elég sok a gagyi (szerintem), de sok van benne, és egy-kettőt ki lehet fogni. Azokhoz én még kupont nem láttam, úgyhogy ha fizetőset szeretnél, akkor fizetned kell értük (6-700 forint általában darabja).
-
kmarci25
veterán
válasz
JockeyEwing #719 üzenetére
Számomra a megtiszteltetés!
-
kmarci25
veterán
válasz
JockeyEwing #701 üzenetére
És az fel sem merült benned, hogy a konkrét kérdésedre talán azért nem kaptál választ, mert nincs itt olyan aki tudna ebben segíteni? Komolyan azért vagy kiakadva, mert a kérdésedhez kapcsolódóan - segítő szándékkal (!) - leírtam a véleményem?! Ez alapján nem neked való a fórumozás.
-
kmarci25
veterán
válasz
JockeyEwing #696 üzenetére
Ha neked egy 10 másodperces munka megér 1-2 ezrest, akkor oké. Én az ablakon kidobott pénznek érzem. A kerékcsere az ért más: ha már csak a centírozásra gondolok, és otthoni körülmények között, átlagos szerszámokkal 1-1,5 óra, műhelyben 15 perc. De oké, én csak neked akartam spórolni.
-
kmarci25
veterán
válasz
JockeyEwing #687 üzenetére
Sosem jutott eszembe, hogy fizessek azért, hogy feltesznek egy kijelzővédőt. Vegyél fóliát, és ragaszd fel. Nem nagy ördöngősség. Külföldről fillérekért, belföldről pár ezresért kapsz több darabot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- Formula-1
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest